"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Привет Hug
да се запиша в новата тема Simple Smile
Рина Hug много е хубава!! bouquet
благодаря за всичко споделено bouquet

Цитат
Месут Яр (обозреватель, журналист)
Давайте посмотрим, Джесур и Сюхан во вчерашней серии, сели за свадебный стол. Вообще, сериалы, в которых события не доводят до тупика, в которых быстро развиваются события, для меня уже переходят в разряд культовых. В истории любви и мести "Джесур и Красивица" в этом смысле, я вижу практически тот самый случай, самый высокий уровень скорости развития отношений.
Любовь Джесура и Сюхан, начавшаяся по мнению некоторых с избитых клише, привела так быстро к свадебному столу. По мне, это выходит за рамки общепринятых стереотипов. В предыдущей серии был отдых, потом скачок в бассейн, и в последней серии - бракосочетание.
Знаете , девиз мастеров по обрезанию: Сегодня обрезание, а завтра - в море. Когда я смотрел, у меня было такое ощущение. Скорость хорошая, Инш Аллах, и результат будет хороший!

хубав уикенд!!!

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 10:35 от Airra

# 31

Айра Hug
ама, нали уточнихме, какви са критиците Joy Joy Joy Joy Joy

# 32
Привет, привет на всички в новата ни тема!  bouquet Ринка  Hug благодаря, чудесна е!  newsm51
Добре дошли и на новите попълнения красиви и дръзки!  bouquet
Лили  Heart Eyes Hug благодаря за всичко, което правиш за темата!  newsm51
Супер ни е сериалчето и се харесва на много хора! newsm44 newsm68 newsm44
Цитат
на сайте стар тв, также более 500 тыс просмотров. Что в совокупности с количеством просмотров, на Ютубе, состаляет более 1млн. за 2 дня👍👏

А ГГ са просто прекрасни, как да не ги гледаш ...

Хубав почивен ден!  Hug

# 33
Здравейте! wavey wavey wavey

Започва годината на огнения петел. За тези, които са родени под този знак да им е честито и им пожелавам да се сбъдне това, което е характерно за петела. Тази година е тяхната сила.

Мишел, Hugблагодаря за превода!

Моля, ако някоя от вас е на линия и при възможност, разбира се, да ми публикува линк за онлайн гледане на преведената последна серия на руски. Благодаря предварително!

Тук  направо съм #Crazy

# 34

Започва годината на огнения петел. За тези, които са родени под този знак да им е честито и им пожелавам да се сбъдне това, което е характерно за петела. Тази година е тяхната сила.

Моля, ако някоя от вас е на линия и при възможност, разбира се, да ми публикува линк за онлайн гледане на преведената последна серия на руски. Благодаря предварително!

Тук  направо съм #Crazy

заповядай Hug
https://vk.com/kivanctuba?z=video-48619406_456239646%2Fc0017ef61 … t_-48619406_31441

страшничък е малко Киво на тая снимка Wink, ама тя е от преди да започне сериала Peace

# 35

Тук  направо съм #Crazy

заповядай Hug
https://vk.com/kivanctuba?z=video-48619406_456239646%2Fc0017ef61 … t_-48619406_31441

страшничък е малко Киво на тая снимка Wink, ама тя е от преди да започне сериала Peace

Айре, Hugблагодаря Heart Eyes bouquet

Въобще не е страшен Peace, а е “убийствено“ готин мъжкар, направо трапер.

# 36
Скрит текст:
Известный фитболист и полузащитник футбольного клуба "Бешикташ"
Огузхан Озьякуп говорит : У меня напряжённый график работы, тренировки, игры...Всегда уставший возвращаюсь домой. Потом уже из дома не выхожу, смотрю сериал "Смелый и Красивая" — мне нравится.
Даже по ТВ и в соц сетях вижу приятные отзывы, что сериал является одним из популярных и успешных от компании Ay Yapım.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 18:19 от zvezdomira78

# 37

Тук  направо съм #Crazy

Аз съм петел. Благодаря ти за пожеланията. И на вас всички тук да сте ми живи и здрави!

# 38

Tони Hug
Нека здраве и късмет,
винаги да са с теб Hug Peace

# 39
  • Бургас
Благодаря, момичета!

# 40
Здравейте Дръзки Красавици и от мен в новата прекрасно оформена тема - Ринка

Много интересен е новия трей за 12 еп Лили  bouquet, Ринка  bouquet Благодаря за превода му
Изглежда, че в нови епизод ще имаме както ашк, така и много агресия и то от най-близките хора на Сю ooooh!

Лили Hug благодаря ти и за превода на написаното от Къванч в отговор на "доброжелателните" писания на някои фенове.  Много ми хареса, че освен, че е защитил съпругата си и цялото си семейство по много точен и безапелационен начин е успял да  постави на мястото му автора на писанията. Защото това, че си фен на някого, не ти дава право да диктуваш и как да живее въпросната публична личност Peace

Тони Hug здраве и добър късмет!

Един нов клип за ДК, който ми хареса Peace

Cesur & Sühan ❖ Strong Enough

Лека нощ!

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 10:00 от kanti

# 41
Добро утро Hug

Тони Hug
Канти Hug
Охо, днес тук, май ще има слънце newsm78
на морето.
Нещо много дълго време я няма ,Мая Hug newsm78

# 42
Добро утро!

Канти Hug,макар и късно си наминала,ново клипче си ни пуснала! bouquet

Звезди Hug, за интересните колажи и руските преводи! bouquet

На всички за споделеното! Hug Hug Hug

Сериалът ни е интересен и гледаем! newsm10

Приятен почивен ден! bouquet

# 43

Добро утро, Джесюрки!

С благодарност на Лили, Рина, Звезди за превод, колажи и на всички момичета, които пишат и споделят тук!

# 44
Добрю утро Момичета!
Звезди,
 тук съм, но само като четяща, защото ......просто нямам време
Благодарности .. на  всички, които споделят мненията си и правят темата приятна и интересна ...
Сериалът Дръзки и Красиви е точно по моя вкус..Много съм запленена
няма леща ,няма увивания ,пълна е с красота,любов , интриги и всичко що не е стрелба в челото и рязане на месо .
 Владетелят ни Тахсин е сладур аплодисменти за актьора Hug
 Епизода го изгледах 2пъти -онлайн и от тубето...
 Ако искате да знаете моето мнение /което може и да не е така  /, но логиката и интуицията ми казват ,че нямаше халвет- нито след гасенето на тока ,нито предишния ден..всичко е с цел обърквация.
А ако случайно съм се излъгала .... това означава ,че целта на Сц-Едже  е да вкара бебе в играта ...
 Не знам дали разбрахте ,но Бюлент е проучил Бану,чрез мейли с приятели и състуденти и й каза ,че след раздялата си с Джесур ,тя е била  направила опит за самоубийство.....
 Определено на мен не ми хареса емоционалното решение на Сюхан ,така да наказва баща си..
Но явно и тя ще играе вече двойнствена роля..Каза на Джесур ,да не забрави, за нейното отмъщение към него ,след като стигна до извода ,че и той като Тахсин използва хората с цел постигане на целта  

И абсолютно съм съгласна с този блокър .....в сериал се върви в посока за възползването на способностите на Туба с лицето си да играе пъзел...бавно, тактично и нежно...Тя ще обяви тиха война на баща си и Джесур.

И нещо интересно ...
Крадец се намъкнал през нощта в банката изградена на  сета на сериала и отмъкнал 100хил тл фалшиви ,вчера са били в почивка заради това ...

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 12:59 от Maya@

Общи условия

Активация на акаунт