Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 647
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes
Много странно... Търсейки въпросният парфюм го намирам в емаг, като продавача е parfimo и пише доставка безплатна. Разликата в цената в емаг и parfimo е цифром и словом две стотинки.

Поръчай го тогава от Емаг.Ще ти го доставят от Парфимо, но поне няма да платиш доставка  Peace

# 256
Именно  Mr. Green спестяването на пет лева за доставка си е принципен въпрос. Сега се зачетох в условията - за суми до 40 лева доставката е 4 лева, а за продукти над 40 лева е безплатна.

# 257
  • София
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes
Много странно... Търсейки въпросният парфюм го намирам в емаг, като продавача е parfimo и пише доставка безплатна. Разликата в цената в емаг и parfimo е цифром и словом две стотинки.
Ако Емаг нямат складова наличност от parfimo, като зная че от последните доставят за 10-14 дни, като мине и през Емаг ще го чакаш поне 3 седмици. Peace

# 258
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes
Ако Емаг нямат складова наличност от parfimo, като зная че от последните доставят за 10-14 дни, като мине и през Емаг ще го чакаш поне 3 седмици. Peace

Пазарувала съм други неща (не козметика) от друг търговец през Емаг и доставката дойде директно от другия търговец.Реално Емаг са само посредник за поръчката и я предават на търговеца (предполагам срещу солиден процент).

# 259
  • София
Скрит текст:
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes
Пазарувала съм други неща (не козметика) от друг търговец през Емаг и доставката дойде директно от другия търговец.Реално Емаг са само посредник за поръчката и я предават на търговеца (предполагам срещу солиден процент).

Аз съм пазарувала парфюм един единствен път от Емаг, но изрично исках да е от румънски търговец.Писала съм в темата, че парфюма пристигна с такива стикери, каквито имат парфюмите когато ги пазаруваш от нашите физически магазини и съм много доволна.Пристигна в опаковка на Емаг за 2-3 дни и ако добре помня със Спиди.
Иначе и аз съм убедена, че съответния търговец плаща процент за ползването на платформата Емаг. Peace

# 260
  • Пловдив
В Парфимо днес има безплатна доставка над 29лв

# 261
  • Пловдив
Енцо само днес, -8% на козметика. Има сметка. С един фон дьо тен доставката ми става безплатна. Останалото е бонус.

# 262
Къде е това -8% на козметиката? Нищо не виждам Mr. Green от няколко дена обмислям два продукта  Mr. Green

# 263
  • където ми е най-добре
Къде е това -8% на козметиката? Нищо не виждам Mr. Green от няколко дена обмислям два продукта  Mr. Green
в ляво на прозореца има надпис "8% намаление..."  - кодът е wday8bg

# 264
Magoo, много ти благодаря. Аз съм през телефона и нищо не ми излиза bouquet

# 265
  • Хасково
Здравейте, момичета. В сряда ми пристигна от Парфимо един сет на Боди Шоп за лице - кремове от серията с Витамин Е. Още вчера продвах тоника , но днес като се прибрах от работа измих лицето си с гела , нанесох нощният крем и реших да сложа и от околоочният , но р развален ............... пресечен е и мирише ужасно. Как да процедирам .... Cry

# 266
Ани, пиши  им в чата или им се обади да се разберете. Дали ще трябва да върнеш този сет и те да ти пратят друг или да те компенсират само за крема, все ще се договорите нещо.
Лятото имах подобен проблем. Бях поръчала на Juvena един пилинг за лице, който отворих две седмици след получаването и миришеше на гранясало. Свързах се с тях и го върнах за тяхна сметка. Не си исках обратно парите, а читав продукт. Още имам от новата туба и не е мръднал. Други фалове не съм имала с тях. Доволна съм от сайта и от обслужването. Предпочитам ги в пъти пред Ензо. По оборота и броя на поръчките ми си личи.

# 267
  • Бургас/Пз
Някое кодче нещо?

# 268
  • Бургас

И аз чакам, за да си поръчам набелязани неща...

# 269
Здравейте! Извинявам се ако въпросът е банален предварително, но много искам да си поръчам парфюм от enzo.bg и след като изчетох доста коментари , искам да попита който си е поръчвал оригинални ли са или да си търся друг сайт. Благодаря Ви !

Общи условия

Активация на акаунт