Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 643
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Безплатна доставка в Енцо за поръчки над 111 лв.
Само не разбрах за какъв период.

# 271
  • Варна
 До сряда видях аз.

# 272
Искам да попитам,спряно ли е това с кодовете за 5% от enzo вече,защото така и не ми излезе... Cry

# 273
  • София
От няколко месеца вече няма кодове.

# 274
Аз отдавна не съм поръчвала,но сега съм решила,че ще си взема Byredo Bal d'Africa,но ще е без код  bouquet

# 275
Влизам да похваля Ензо относно доставката... Поръчах вчера, някъде към 5,6 вечерта, а днес по същото време  ми дойде смс от Спиди за получена пратка в офис Shocked направо паднах...

# 276
  • Пловдив
И при мен последните поръчки от Енцо пристигнаха за 2-3 дни.

# 277
До утре (23,03) включително има безплатна доставка над 111 лв.  Peace

# 278
  • Бургас
Моите поръчки от Енцо винаги пристигат на 3-ти ден.

# 279
До утре (23,03) включително има безплатна доставка над 111 лв.  Peace
днес е последен ден за безплатна доставка.

И моите поръчки от енцо пристигат на 3ия ден.

# 280
Здравейте! Извинявам се ако въпросът е банален предварително, но много искам да си поръчам парфюм от enzo.bg и след като изчетох доста коментари , искам да попита който си е поръчвал оригинални ли са или да си търся друг сайт. Благодаря Ви !
Аз каквото съм си поръчвала е било оригинал. Единствено имах съмнения за едно Encre Noire на Lalique, нещо не ми хареса опаковката, а и ароматът ми идва синтетичен, но не твърдя нищо, може и такова да си е, не съм го купувала друг път, а пък е в ниския ценови клас. Не се получи и проверката на кода обаче. Не знам какво да мисля... С останалите 5-6 парфюма, които съм взимала от там, проблеми няма.

Наскоро ми пратиха персонален код за намаление на козметика с 10%. След толкова поръчки дочаках и аз. С 300 зора го ползвах, то вече нямаше какво да поръчвам, запасила съм се с всичко. Малко закъсняха, пазарувах и от други места  Laughing

# 281
Днес получих крем на Кларанс от енцо, проверих му кода - произведен е ноември 2016 Peace

# 282
Първата поръчка от Enzo направих миналия месец на тестера на Issey Miyake-Pure и останах адски разочарована. Проверих кода, миналата година уж е произведен, но никак не беше траен, като цяло нищо общо с оригинала. Хвърлила съм око на едно парфюмче на DKNY, но цените са на половина от магазините и малко ме е страх. Има ли някой поръчвал нещо на марката и как е като качество?

# 283
От Енцо са много бързи. Преди 10-на дни и мойта поръчка дойде на втория ден.
Тъмнозелена, Лалика не е в ниския клас позициониран. Това, че струва около 56лв е късмет, ценова политика на компанията. Иначе като качество, детайлност, дървената капачка и убийствената трайност се нарежда до нишовите парфюми от 200 и нагоре лева.

# 284
аз лично съм много доволна от Енцо, като отношение и доставка. По отношение на цените - намерих си няколко артикула на изключително ниски цени ( един парфюм и един шампоан), другите не бяха толкова атрактивни, тоест, по-евтини от нормалните пазарни цени, но не нещо драматично.

Общи условия

Активация на акаунт