Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 634
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
И в двата сайта   Enzo.bg и Parfimo.bg парфюмите им са химера за оригинали  Simple Smile
Парфюмите им са с оригинални опаковки но пълни ментета .
 Моето мнение е, че продуктите са смесени, има ментета има и оригинални, зависи на какво ще попаднете. А за себе си вече реших - покупки на парфюми от тези 2 сайта - Никога.
По една поръчка и от двата ми бе повече от достатъчна.

# 286
  • Пловдив
Поста ти не дава никаква информация. Поне споделяйте парфюмите ментета и от кой сайт са. Човек да може да се ориентира. Аз не ползвам масово най-купуваните парфюми респ. най-често фалшифицираните. На менте не съм попадала до сега.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 17:47 от dazel

# 287
  • СОФИЯ
И в двата сайта   Enzo.bg и Parfimo.bg парфюмите им са химера за оригинали  Simple Smile
Парфюмите им са с оригинални опаковки но пълни ментета .
 Моето мнение е, че продуктите са смесени, има ментета има и оригинални, зависи на какво ще попаднете. А за себе си вече реших - покупки на парфюми от тези 2 сайта - Никога.
По една поръчка и от двата ми бе повече от достатъчна.

Странно, защото аз поръчвам вече няколко пъти и парфюмите са оригинални.
Ето, току що ми пристигна Juliette Has a Gun Mad Madame Опаковката супер луксозна, съдържанието автентично.
Не зная откъде това негативно мнение за Enzo  Rolling Eyes

# 288
И моите впечатления, поне засега, са добри,на менте не съм попадала. За Парфимо говоря. Но и не съм купувала парфюм за повече от стотина лева. Мисля, че бях споделила по- назад, че моя приятелка купува доста по- скъпи от съответния сайт и никога е нямала оплаквания относно автентичността на продуктите newsm78 ама докато сме доволни двете, ще пазаруваме от там, всеки сам си преценява..

# 289
Поста ти не дава никаква информация. Поне споделяйте парфюмите ментета и от кой сайт са. Човек да може да се ориентира. Аз не ползвам масово най-купуваните парфюми респ. най-често фалшифицираните. На менте не съм попадала до сега.

Прочетете поста отново и по-внимателно / ако желаете естествено/  - информацията е написана  Simple Smile

# 290
"Не зная откъде това негативно мнение за Enzo" 

Е, след получаване на ментетата - позитивно ли да бъде!?  Laughing

# 291
  • София
endji123, момичетата имат предвид да опишеш конкретно кое те кара да смяташ, че си получила ментета, както и кои точно са били те.

# 292
И моите впечатления, поне засега, са добри,на менте не съм попадала. За Парфимо говоря. Но и не съм купувала парфюм за повече от стотина лева. Мисля, че бях споделила по- назад, че моя приятелка купува доста по- скъпи от съответния сайт и никога е нямала оплаквания относно автентичността на продуктите newsm78 ама докато сме доволни двете, ще пазаруваме от там, всеки сам си преценява..
Разбира се, че всеки сам си преценява.
Тъй като темата е конкретна за тези 2 сайта, аз съм изразила личното си мнение за тях на база получените боклуци/ментета. Не смятам да повтарям и да се занимавам с рекламации отново, както и да слушам напълно глупавите  и смешни доводи на техни представители.

# 293
хайде, напиши кои са парфюмите-ментета, които си получила вместо оригинали  Laughing
нали разбираш, че с общи приказки и подскачане, звучиш доста несериозно  Laughing

# 294
endji123, момичетата имат предвид да опишеш конкретно кое те кара да смяташ, че си получила ментета, както и кои точно са били те.

Атти, тъй като познавам ароматите на оригиналите / на всичко поръчано и от 2-та сайта/ - разликата в него от полученото, може да говори само за едно - менте.
А кои са конкретните аромати, какво значение има!?
За мен е показателен крайния резултат.

# 295
хайде, напиши кои са парфюмите-ментета, които си получила вместо оригинали  Laughing
нали разбираш, че с общи приказки и подскачане, звучиш доста несериозно  Laughing

Няма никакво "подскачане" от моя страна защото на финал   рекламациите са приети / и от 2-та сайта/ и парите ми преведени!
Изразила съм личното си мнение / с което не задължавам останалите/ в подходящата тема - тя нали е за това   Grinning
Който иска, нека му звуча и "доста не сериозно", за мен е важен финалния резултат от досега ми с тези 2 онлайн платформи.

# 296
  • Пловдив
Поне можеш да ни кажеш кои точно парфюми са менте, за да не се опарят и други хора.

# 297
  • Пловдив
Явно не може.  Whistling 5 поста бла-бла. Казваш този и този поръчах. Ментета са и приключваш. Иначе полза от толкова много публикации няма.

# 298
Недоумявам от интереса,  точно кои са въпросните парфюми!?
Утре може и да са на други брандове.
За вас не е ли по-сериозен факта, че продават ментета с цени на оригинал и че някой е преценил да сподели това обстоятелство!?

Никой не ми плаща нито да ги рекламирам, нито да съм негативна към тях!
Аз личен извод, за тях, за себе си съм направила  Simple Smile

# 299
  • СОФИЯ
Недоумявам от интереса,  точно кои са въпросните парфюми!?
Ми да се предпазим например или да съпоставим ако и ние сме купили същите.
Ако на мен ми се е случило, ще говоря с конкретни наименования.
Аз пък недоумявам защо не искаш да си по конкретна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт