Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 626
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аха, значи щом никой не ти е платил, няма да ни кажеш от кои парфюми точно не си доволна и защо. За мен изводът е, че не може да се разчита на твоето мнение. Благодаря ти, че (не) ни го сподели.

Аз утре чакам доставка и ще пиша, като получа.

# 301
  • Пловдив
Да, утре може да са други, и момичетата споделят тук кои са продуктите. Само ти, неизвестно защо, се инатиш. Ти си получила ментета. Но ние пък сме получили оригинали.....Защо да повярвам точно на теб, а не не себе си. Моите парфюми и козметика са наред. Споделяла съм кои са. И срока им на годност съм писала, след като съм го проверила. Политиката, и на двата сайта, е такава, че можеш да върнеш стока......всякаква.  Не само менте, по преценка на потребителя. Така че това не е показател.  Stop

# 302
  • Хасково
Малко по-назад писах за сета на Боди Шоп с разваленият околоочен , след 1 седмица преговори , вчера си взех новият околоочен , който отново е пресечен и излиза една прозрачна течност от него ... а да не говоря как мирише ... И двата произведени 2013 година.... ама изобщо повече не ми се занимава с тях. Сигурно и другата част от кремовете са с изтекъл срок , но не мога да им намеря техния код за проверка , но поне не са развалени  Outta Joint Outta Joint

П.П. за сега съм попадала само на оригинални продукти и от двата сайта , но внимавайте със срока на годност  bouquet

# 303
Недоумявам от интереса,  точно кои са въпросните парфюми!?
Утре може и да са на други брандове.
За вас не е ли по-сериозен факта, че продават ментета с цени на оригинал и че някой е преценил да сподели това обстоятелство!?

Добре де, ти сама каза, че според теб в тези сайтове има и ментeта, и оригинали и е въпрос на късмет.

Хубаво е, когато човек се опари с менте, да е така добър да информира останалите, за да не се опарят и те.

Иначе създаваш впечатление точно на платен трол.
Отделно от това и създаваш обидни внушения, като подхвърляш, че тук си ползваме ментета и не ги разпознаваме като такива.
А, повярвай ми, тук пишат дами с огромни парфюмни познания и голям опит и едва ли биха се подлъгали, дори и от качествено менте.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 09:49 от Анонимен

# 304
Днес получих от Ензо - Dolce & Gabbana D&G Anthology L´Imperatrice 3  и Clinique Sun минерална пудра SPF 30. Всичко е наред, нямам никакви съмнения, че са ментета Peace

# 305
  • Пловдив
Това не го разбрах-нямаш съмнения,че са ментета,т.е си сигурна,че са ментета? Или нямаш съмнения,че не са ментета?

# 306
  • София-Младост
Всичко е наред, нямам никакви съмнения, че са ментета Peace
Че са или че НЕ са...

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 15:55 от Ала-Бала

# 307
Нямам съмнения, че продуктите са оригинални  Laughing

# 308
днес взех трета бутилка от харесвания от мен О де Гага
имам 75 мл. и 30 мл. продукти и 50 мл. тестер - всичките са абсолютно еднакви като сок, купувани са по различно време
тестерът има пластмасова черна капачка с малко по-различна форма от тази на оригиналите
ако някой се интересува от капачката, мога да я снимам

# 309
  • София
Получих си днес нещата- трети ден от поръчката.
Три парфюма и една мостра, за мен и за приятелка - всичко е, както трябва да бъде, доволна съм.

# 310
  • София
днес взех трета бутилка от харесвания от мен О де Гага
имам 75 мл. и 30 мл. продукти и 50 мл. тестер - всичките са абсолютно еднакви като сок, купувани са по различно време
тестерът има пластмасова черна капачка с малко по-различна форма от тази на оригиналите
ако някой се интересува от капачката, мога да я снимам

Бубанка, смятам, че е много добра идея, ако имаш снимка на капачката на тестера под ръка, да я постнеш тук.  Hug Не за друго, а точно защото за този парфюм се писа в предишна тема (не помня от кого е мнението), че е получено менте. Хубаво е да се знае за тези разлики в капачки и прочее, преди някой да започне да се притеснява за автентичността на полученото на база различна капачка, примерно (не казвам, че случаят на потребителя, който даде отзив за получена реплика преди време, е бил различна капачка).  Peace Аз лично чакам бутилка О де Гага - 50 мл. тестер от Парфимо, купувам го за първи път онлайн и даже мислех, че тестерът ще дойде без капачка, така че за мен е приятна изненада, че има все пак някаква. Тествала съм го в Ремедиум иначе + имам мостра от Ензо. Ще пиша, като дойде, надявам се да го получа в петък и доколкото носът ми позволява, ще си дам скромното мнение за полученото.  Laughing

# 311
Преди няколко месеца поръчах точно 50 мл. тестер на О де Гага от Парфимо. Цената му беше смешна и просто не се сдържах.  Laughing
Изглежда така (снимката не е моя):
Скрит текст:
Капачката е ужасна - пластмасова, куха и крива, доста грозна (по мое мнение) и с остри ръбове. А и доста трудно се маха, поне при моята бутилка. Но иначе към самия парфюм нямам никакви забележки - точно такъв, какъвто го познавам.  Peace

# 312
  • София
Благодаря, Николай.  bowuu
Цената му беше смешна и просто не се сдържах.  Laughing
И аз, и аз.  Laughing Харесах го още миналото лято, тогава не го купих, сега нямаше как да пропусна.  Wink

# 313
Klodilia, защо вместо да мислиш и да се чудиш, другия път като поръчваш не питаш по тела служителката дали дадения артикул има или няма капачка Wink.

# 314
Lady Gaga Eau de Gaga edp
продукт и тестер

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт