Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 618
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Бубанка, много благодаря!  bouquet
FragranceFanatic, съветът е уместен, но неприложим за моя случай - обикновено поръчвам между 1 и 3 сутрин, тогава ме навестява музата.  Laughing А и в случая нямаше да се откажа от покупка заради липсата на капачка, затова и не си направих труд да търся инфо има ли, няма ли, картонена ли е.  Laughing Просто натиснах магическото бутонче.  Party

# 316
  • София
Бубанка, много благодаря!  bouquet
FragranceFanatic, съветът е уместен, но неприложим за моя случай - обикновено поръчвам между 1 и 3 сутрин, тогава ме навестява музата.  Laughing А и в случая нямаше да се откажа от покупка заради липсата на капачка, затова и не си направих труд да търся инфо има ли, няма ли, картонена ли е.  Laughing Просто натиснах магическото бутонче.  Party
Това време "между 1 и 3 сутринта" понякога е много пагубно  smile3521 smile3534 newsm51

# 317
хахаха, чудно среднощно време  hahaha

в случая капачката едва ли има особено значение - тя просто удвояваше цената на тестера  Shocked Mr. Green

# 318
хаха, много сладко, Klodilia Wink. А Sympathy e права, че в този интервал от денонощието требе и хората правят други неща, ма всеки с режимите си Wink Crazy bouquet Simple Smile.
Сори за спама, не можах да се сдържа.
Относно капачката и тестерите - досега през годните не съм имал тестер без капачка(явно не съм купувал толкова много и различни марки, че трудно харесвам нещо, но като харесам  Heart Eyes), и наистина се отразява на цената доста. Предполагам също, че ако не се ползва интензивно аромата, да кажем в рамките на 2-4 месеца да се изпръска, после може да поизветрее и да си промени химическия състав малко или много.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 18:43 от FragranceFanatic

# 319
  • Пловдив
хахаха, чудно среднощно време  hahaha

в случая капачката едва ли има особено значение - тя просто удвояваше цената на тестера  Shocked Mr. Green
bubanka,би ли ме ориентирала какъв е горе-долу ароматът на Lady Gaga Eau de Gaga?По описанието си го представям свеж и цитрусов едва ли не,но знам ли?

# 320
не е типичен цитрусов свежак - аз долавям и чай в него, има и плътност, която свежиците нямат

# 321
  • Пловдив
Благодаря за отговора,ще се почудя още малко,че съм го заредила в кошницата в Ензо-то.

# 322
  • София
Да долея малко и аз - О де Гага е по-скоро грейпфрут, има го таниновото усещане за чай, има и дърво, което излиза по-осезателно на по-хладно време, а в жегата е предимно цитруса, но той не е кисел изобщо.

# 323
Мисля да направя поръчка в Ензо . Има ли още от тези кодове за 1-5 % намаление ? Нямам регистрация в сайта , но като влезнах , не се появи писмо да си въведа мейла за намаление % намаление .

# 324
От около 6 месеца вече няма такива кодове за нови клиенти.

О де Гага я поръчах вече. То за 10 лв. няма какво да го мисли човек ще го хареса ли, няма ли.  Звучи супер по описание.  Peace

# 325
  • София-Младост
http://www.enzo.bg/versace/eros-pour-femme-parfjumna-voda-za-zheni/
Някой поръчвал ли е Ерос на Версаче..приятна цена за 100мл в момента и много се изкушавам.
Макар, че имам 1 неуспешна поръчка от сайта с нещо, което мирише има няма 5 мин.
Или тестер 100мл от Парфимо...дори и по-евтин.  newsm78

# 326
Аз не съм поръчвала, но обмислям също Eros, само че ЕДТ варианта.
Като поръчам и получа, ще пиша. Няма да е тестер със сигурност, защото няма капачка, поне този в Парфимо.

# 327
http://www.enzo.bg/versace/eros-pour-femme-parfjumna-voda-za-zheni/
Някой поръчвал ли е Ерос на Версаче..приятна цена за 100мл в момента и много се изкушавам.
Макар, че имам 1 неуспешна поръчка от сайта с нещо, което мирише има няма 5 мин.
Или тестер 100мл от Парфимо...дори и по-евтин.  newsm78

Аз наскоро поръчах Ерос-а, ама от Парфимо. Съвсем добре си е като срок на годност и оригиналност, ходих, за всеки случай, да сравнявам Mr. Green Имам и мини комплекта с душ гела и лосиона.

# 328
  • София-Младост
И аз имам с какво да го сравня вкъщи, ще изчакам да видя нещо великденско кодче за БД няма ли да пуснат  Laughing

# 329
Опишето го с една-две думи  bouquetТези дни все на него попадам по клипчета  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт