Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 142 676
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря!
При мен не стана Sad

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 07:52 от Lodsi

# 646
  • София
Ех, жалко. Frowning1

# 647
Малко инфо за промоции да споделя, че аз се възползвах и ми изглежда незле като оферти:

1. Парфимо - кодът не работи, аз поръчвах с него успешно на 12-ти, но явно са се усетили и са го деактивирали. От друга страна имат намаление на тестери. Лично аз си поръчах няколко диорски продукта декоративна козметика. Цветовете бързо свършват, аз взех последни бройки, но има и други. Важи до 22-ри.

2. Ензо до днес имат едно леко скрита оферта за безплатна доставка със закупуването на артикул от тяхната селекция. enzo.bg/bezplatna-dostavka/ и ще ви излезе. Има артикули от 15 лева, абсолютни боклуци, но има и интересни неща. Така че ако сте искали да вземете нещо от тяхната селекция, сега е удобен момент за безплатна доставка на цялата поръчка. Офертата мисля, че изтича днес.

# 648
Здравейте, момичета
Харесах си тестер червило на Герлен ... ОК ли са в Парфимо или все пак да взема продукт, а не тестер ... никога не съм поръчвала от тях и не знам дали ще получа ориг продукт.
За парфюмите им по съм чела.

# 649
оригинал, но вероятно на преклонна възраст

# 650
Това за тестера или продукта ? Sad

# 651
Здравейте, момичета
Харесах си тестер червило на Герлен ... ОК ли са в Парфимо или все пак да взема продукт, а не тестер ... никога не съм поръчвала от тях и не знам дали ще получа ориг продукт.
За парфюмите им по съм чела.
Здравей, имам доста поръчки от Парфимо. Според мен продуктите са окей, единственият проблем е, ако поръчаш нещо, което да се окаже, че е залежала стока в склада им и да е с близък срок на годност или изтекъл. Случвало ми се е веднъж - върнах го, всичко за тяхна сметка.

Що се отнася до тестерите, за червилата конкретно не знам с каква гилза ще дойде, зависи от "модела", но обикновено тестерите са с прозрачни капачета и много, много семпла опаковка. Не става според мен да си го сложиш в чантата и да подновяваш.

# 652
А за червилата има ли отбелязана годността ?

# 653
А за червилата има ли отбелязана годността ?
Виждала съм отбелязано на дъното на гилзата на тестери на Герлен, съдя по снимки в интернет Hands V

# 654
Супер, много благодаря.
Мисля да рискувам с тестер, пък ако трябва ...в смисъл ако има проблем със срока ... ще го върна

# 655
Това за тестера или продукта ? Sad

нали за тестерите на декоративна козметика питаш - за тях отговарям

# 656
Да, питах дали е по-добре да се насоча към тестер или продукт.
Но ме притеснява да не би да са с изтекъл срок ... аз имам Черна рокля на Герлен, но на гилзата не виждам какъвто и да е срок

# 657
  • Варна
Аз имам две несполучливи покупки от тестерите на Парфимо, само че бяла козметика. И в двата случая продуктите бяха с изтекъл срок на годност.

Това с безплатната доставка на Enzo щеше да ми е от полза, в петък пуснах поръчка.

# 658
Да, питах дали е по-добре да се насоча към тестер или продукт.
Но ме притеснява да не би да са с изтекъл срок ... аз имам Черна рокля на Герлен, но на гилзата не виждам какъвто и да е срок

отново ти отговарям - повечето им тестери на декоративна козметика са оригинални, но стари
продуктите им, които не са на нищожна цена спрямо тази в офлайн магазините, са в срок на годност

# 659
Офлайн - 79
При тях 40

Общи условия

Активация на акаунт