Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 523
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Момичета, а как се различават репликите /да не кажа друго/ , напр. дубайските от оригиналните парфюми?

Много, много трудно.Някои дубайски изпълнения са "екстра качество", което ще те ориентирам, че в градацията на ментетата е по-високо от качество "1:1".

Тоест и съдържанието в бутилката е качествено, така ли ?

# 211
  • София
Скрит текст:
Момичета, а как се различават репликите /да не кажа друго/ , напр. дубайските от оригиналните парфюми?

Много, много трудно.Някои дубайски изпълнения са "екстра качество", което ще те ориентирам, че в градацията на ментетата е по-високо от качество "1:1".

Да, постигнато е максимално качествено изпълнение. Peace

# 212
  • Бургас/Пз
Скрит текст:

И тогава как се разбира, че е именно дубайски "оригинал" след като няма разлика с оригинала. Или просто се знае от къде и купен и затова е сигурно, че е дубайски.

# 213
Трябва да познаваш парфюмът, иначе няма как да разбереш. Никога не са едно към едно, но при паралелен тест и то с дълго време носене и разучаване, се разбира. Има разлики и в бутилката, особено при съвършено направените такива като Килиън например. Никой не може да постигне неговото съвършенство в лимитираните бутилки.

# 214
  • Бургас/Пз
Трябва да познаваш парфюмът, иначе няма как да разбереш. Никога не са едно към едно, но при паралелен тест и то с дълго време носене и разучаване, се разбира. Има разлики и в бутилката, особено при съвършено направените такива като Килиън например. Никой не може да постигне неговото съвършенство в лимитираните бутилки.
Peace Благодаря много.  Hug

# 215
  • София
Скрит текст:

И тогава как се разбира, че е именно дубайски "оригинал" след като няма разлика с оригинала. Или просто се знае от къде и купен и затова е сигурно, че е дубайски.

Идентичността се постига във всяко отношение максимално.Понякога цената,а понякога и мястото, откъдето го купуваш са най-добрия ориентир за произхода на един продукт. Peace

# 216
  • Пловдив
Много е лошо, че има толкова добри копия. То така може никога да не разберем, че сме ползвали менте.  Crossing Arms

# 217
Описвала съм моите премеждия с Лалето на Байредо. Любимият парфюм ми е, изпръскала съм 2 и половина бутилки от 100 мл, смея да твърдя, че го познавам отлично. Също така смея да твърдя, че разлика между дубайското менте и оригинала нямаше, ама никаква - шишето, кутията, разположението на кодовете, шрифта, печата на кутията, релефа на картона, всичко беше на 100% идентично. Самият парфюм и развитието му също бяха еднакви. Сравнявах ги успоредно два пъти. 

Ако не беше шубе принципно от ментета и какви точно съставки са вложени в тях, не бих се поколебала да ги ползвам.  Laughing

За сметка на това от същия магазин си купих чудни ментета на копринени шалове на Ермес Mr. Green Понеже и на тях съм им фен, макар да не притежавам оригинал, съм сигурна, че бяха много добре изпипани като тип коприна, шев и десен.

# 218
За сметка на това от същия магазин си купих чудни ментета на копринени шалове на Ермес Mr. Green Понеже и на тях съм им фен, макар да не притежавам оригинал, съм сигурна, че бяха много добре изпипани като тип коприна, шев и десен.
Ма, дайте го тоз магазин, уважаема Simple Smile  Praynig

# 219
В Дубай беше, там моя приятелка ме развозваше като куфар. Laughing Беше голям магазин разположен под земята и имаше супермаркет ЛуЛу в близост, ако това помага на някого в темата. И имаше всякакви първокласни и неевтини ментета на парфюми, чанти, шалове и прочее. 

# 220
Ма, дайте го тоз магазин, уважаема Simple Smile  Praynig

В алиекспрес има доста, някои наистина много изпипани Peace

# 221
Благодаря и на двете за отговора. Отивам в алито да разгледам тогава.  Peace

# 222
  • Пловдив
Здравейте!
В парфимо има код, ако ги последваш във Файбър. Освен ако не е персонален,  може ли да ми го пратите на лично съобщение или тук.

# 223
Преди малко получих пратката си със Shalimar Souffle от Парфимо. Нямам никакви забележки: пристигна в подаръчна кутия заедно с 15 мл. мини от същия парфюм. Зарадвах се още повече, откакто разбрах (тук някой написа), че Shalimar Souffle бил спрян - аз все отлагах покупката му и се радвам, че не го изпуснах, защото много ми хареса.
Обаче чаках пратката много време, вече не помня колко, също както съм чакала от чуждестранен сайт, дори повече. В това отношение енцо доста напреднаха. Също така нямам никакви мостри. Не броя тази от парфюма, която се продава в комплект с него. Явно са преценили, че това ми е достатъчно.  Wink

# 224
  • Пловдив
Dreamer, кодът не е персонален. PARFIMO2017

Общи условия

Активация на акаунт