Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 614
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • София-Младост
Опишето го с една-две думи  bouquetТези дни все на него попадам по клипчета  Thinking
Аз не мога да описвам аромати Sad
Парфимо пускат до понеделник вкл. БД над 29лв.
В енцо ми трябваше обаче, че имам и други неща да купувам  ooooh!

Попаднах и на това, което ми се вижда супер изгодно, някой ако вижда нещо нередно да каже  newsm78
http://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-versace-eros-pour-femme-parf … -10-ml-85744.html

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 09:35 от Ала-Бала

# 331
и аз набързо прехвърлих парфимо, но нищо от това, което наистина ми трябва, не е налично
изобилие от марки, но и огромно количество изчерпани продукти  Tired

# 332
Браво на парфимо. Тъкмо хваща герленските ми любими червила Heart Eyes Grinning

# 333
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Допадна ми много този парфюм The Different Company Sublime Balkiss. Само че в Ензо пише, че е без целофанена опаковка. Това ме притеснява... Какво е вашето мнение?

# 334
  • София
Вчера получих друг парфюм на същата марка, за който пак пишеше, че е без целофан. Дойде със  Peace

# 335
Здравейте момичета,
Допадна ми много този парфюм The Different Company Sublime Balkiss. Само че в Ензо пише, че е без целофанена опаковка. Това ме притеснява... Какво е вашето мнение?
Не поръчвай този парфюм насляпо. Това е сок от бъз и е доста лек, няма да го усещаш въобще, като знам че Монтал нямат трайност при теб.

# 336
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Не поръчвай този парфюм насляпо. Това е сок от бъз и е доста лек, няма да го усещаш въобще, като знам че Монтал нямат трайност при теб.

Пробвах го. Наистина не е силен. Имам още пробичка и ще го тествам пак.
Началото не ми харесва, но след половин час се развива много добре.
Ще засека колко издържа.
Благодаря за съвета  Hug

# 337
Някой поръчвал ли е тестер Boucheron Quatre от Парфимо? Дали всичко ще е наред при тестера или за по-сигурно да взема продукт? newsm78

# 338
  • Пловдив
Има ли код за Парфимо?

# 339
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има ли код за Парфимо?
Няма код, директно всички поръчки над 29лв са с безплатна доставка.

# 340
Има и код за -5%-PARFIMO2017,не знам дали още важи или са го махнали от днес  Peace

# 341
  • София-Младост
Има и код за -5%-PARFIMO2017,не знам дали още важи или са го махнали от днес  Peace
Хваща се.

# 342
  • Бургас
Вземи си Куатре,но да не е тестер/защото за него нямам идея какъв е/,моя е от Парфимо,нямам забележки.

# 343

Bright Crystal , благодаря за отговора. Точно това ми беше чуденката   newsm78 сега ще се наложи да откажа поръчката с тестера.

# 344
Ех точно когато ми трябва ензо да пуснат безплатна доставка го прави другия сайт  #Crazy сложила съм в количката едни евтини азиатски нещица, за които не си заслужава да плащам доставка.

Общи условия

Активация на акаунт