Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 607
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Bright Crystal , благодаря за отговора. Точно това ми беше чуденката   newsm78 сега ще се наложи да откажа поръчката с тестера.
Защо ще отказваш поръчката? Няма причина тестерът да е различен от продукта с кутия.

# 346
  • Стара Загора
Ех точно когато ми трябва ензо да пуснат безплатна доставка го прави другия сайт  #Crazy сложила съм в количката едни евтини азиатски нещица, за които не си заслужава да плащам доставка.
А, те на Enzo безплатните доставки обикновено са за суми над 100 лв., или ако купиш продукти на дадена марка за определена сума (например в момента, ако купиш продукти на Лореал за 26 лв., получаваш безплатна доставка), което не е много изгодно.

# 347
  • Бургас
Elxa,незнам дали да отказваш поръчката,просто аз нямам мнение за тестера.Изказвам такова само за неща,които съм поръчвала. Може би Атти е права.Както решиш направи,после сподели за парфюма. bouquet

# 348
Момичета,да сте купували Алтерна от Парфимо?Продуктите читави ли са?Имам предвид като срок на годност,дали са оригинал(съмнява ме да има имитации на Алтерна,но знае ли човек  Thinking )

# 349
Всички ги пълнят от едно кранче #Crazy И аз поръчах един тестер, и отстъпка хванах и безплатна доставка. Ще дам отзиви. Като се има предвид, че и тези по моловете траят по два часа #Crazy

# 350
Всички ги пълнят от едно кранче #Crazy И аз поръчах един тестер, и отстъпка хванах и безплатна доставка. Ще дам отзиви. Като се има предвид, че и тези по моловете траят по два часа #Crazy

Кое трае два часа? Като се страхувате да не получите изветрял тестер или извън срок на годност, взимайте с кутия. Не че пак има гаранция, в зависимост от това колко е купуван и от цената. Няма ли възможност преди покупка по телефона да казват от кол центъра бач кодовете на продуктите, или понеже са в склада и нямат пълна инвентаризация на номенклатурата? Питайте, интересно ми е какво ще отговорят. Не ми казвайте аз да питам и дали съм питал, защото не пазрувам от въпросните два Simple Smile.

# 351

Кое трае два часа? Като се страхувате да не получите изветрял тестер или извън срок на годност, взимайте с кутия. Не че пак има гаранция, в зависимост от това колко е купуван и от цената. Няма ли възможност преди покупка по телефона да казват от кол центъра бач кодовете на продуктите, или понеже са в склада и нямат пълна инвентаризация на номенклатурата?
Коя кутия искаш да ти напечатам, едно към едно с оригинала, с бар кода и всички екстри, барабар с холограмния стикер, хехехе JoyЗелева салата с моркови, съм ял, ял Mr. Green

# 352
Зарежи ти тая работа, печатано от изографисано оригинално и съвпадащо и с бутилката личи от 1км, само да го видя и ще разбера, че е менте. Например на Платинум Егоист на Шанел бач кода на новите партиди е долу в средата отзад и от вътрешната страна на шишето или поне визуално така изглежда, все едно е част от шишето. В началото едвам го видях, толкова е рафинирано. Детайлите не могат да ги докарат, или дори и да ги докарат, аромата и трайността ще са различни. Тук визирам парфюми, които човек познава и е купупвал. Blind buy не е разумно.

# 353
За трайността говоря, де. Нема как у Моло да е 220, а у Парфимо 90  newsm78Без разлика в бутилката и опаковката newsm78 Бранда си ги произвежда такива. Ниско бюджетни, средно бюджетни и т н., като влага съответните суровини Joy Mr. Green Mr. Green

# 354
Бел Ами, я че ми стана интересно, кой парфюм визираш с тези цени 220 на 90, че има марки позволяват добри дискаунти. Не коментираме Шанел, Диор и нишовите, защото от дизайнерските шанелите 100-те и 150мл са по толко средно, а там няма такива отстъпки, чак такива. 30-40лв са по-евтини средно по сайтовете от пазарната цена и от цената в Прити Шоп и моловете, заради намамлените разходи за заплати, наеми, конкуренция. Те пак са на печалба, смятайте надценките какви са.

# 355
Не бе, тъпото Нарцисо Р, едп - то, поръчах на жената. В мола е 220, в парфимо 98, с кода 93, няма как да очаквам чудеса, при положение, че и тва в мола, след два часа не се усеща. А вносители са твоите хора от Гладстон 34 newsm78 newsm78 Лотос, нещо си беше Joy

# 356
Сандо, хиляда пъти сме говорили за трайността на парфюмите по темите, вече пишеш по инерция, колкото да пишеш.  Laughing

# 357
Сандо, хиляда пъти сме говорили за трайността на парфюмите по темите, вече пишеш по инерция, колкото да пишеш.  Laughing
Самоуспокоявам се, Бубе, че и да се натикам, да не ме е яд. Joy Весела седмица на всички  bouquet

# 358
  • София-Младост
Има и код за -5%-PARFIMO2017,не знам дали още важи или са го махнали от днес  Peace
Хваща се.
Вчера важеше, днес вече не...язък изпуснах го.

# 359
Здравейте, тъкмо мислех да сменям пресата за изправяне и гледам, че в ензо са пуснали две на Филипс с подарък комплект Алтерна. Ползвали ли сте някое от двете преси  Embarassed? По принцип сегашната ми е на Филипс и я ползвам вече 6-та година, но ми се иска някоя по-модерна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт