Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 564
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Поръчах няколко мостри от Енцо на 25 и днес преди обяд бяха тук...явно в тукашния склад ги имат.
А така,имат склад тук,нали?Преди време самите те го бяха обявили някъде.Вчера имах разговор с един консултант от Енцо който твърдо и категорично отрече Енцо да имат склад в БГ.Каза ми че продуктите идвали направо от Чехия  Shocked А всички тук знаем за въпросния склад в България.Чудя се защо отрича  newsm78
И моите пратки от доста време пристигат светкавично  Flutter
Иначе купих от тях Милк шейк маска която беше с изтъркан производствен код(този който е на принта).Това ми беше доста неприятна изненада когато си отворих пратката в къщи  Tired Confused

# 436
Поръчах едни корейски нещица от ензо вторник късно вечерта. Днес са тук  Mr. Green

# 437
имам поръчка от 25 към 26 през нощта, утре чакам куриера
от чехия ... друг път  Naughty

# 438
имам поръчка от 25 към 26 през нощта, утре чакам куриера
от чехия ... друг път  Naughty
Ахам  Mr. Green
И при мен нещата пристигат 2 дена след като поръчам  Laughing А преди чаках по 5 дена...

# 439
  • Пловдив
Поръчах няколко мостри от Енцо на 25 и днес преди обяд бяха тук...явно в тукашния склад ги имат.
А така,имат склад тук,нали?Преди време самите те го бяха обявили някъде.Вчера имах разговор с един консултант от Енцо който твърдо и категорично отрече Енцо да имат склад в БГ.Каза ми че продуктите идвали направо от Чехия  Shocked А всички тук знаем за въпросния склад в България.Чудя се защо отрича  newsm78
И моите пратки от доста време пристигат светкавично  Flutter
Иначе купих от тях Милк шейк маска която беше с изтъркан производствен код(този който е на принта).Това ми беше доста неприятна изненада когато си отворих пратката в къщи  Tired Confused
Да,беше написан града на кашона,но сега ми отхвръкна...Търговище ли,нещо такова...
Уж мускалчета и трябва да ме навият,че е траен парфюма,ама нещо...

# 440
На мен ми се въртят или главата Враца или Видин  newsm78 Thinking

# 441
  • Пловдив
На мен ми се въртят или главата Враца или Видин  newsm78 Thinking
Нейде там...северна България.

# 442
в парфюмната тема драснах отзивите от днешната поръчка - клик
куриерът от спийди минава първо при мен преди 8.30 ч. /обичам този човек  Heart Eyes/, защото съм в съседния на офиса им блок
пратката идва от враца

# 443
  • София
в парфюмната тема драснах отзивите от днешната поръчка - клик
куриерът от спийди минава първо при мен преди 8.30 ч. /обичам този човек  Heart Eyes/, защото съм в съседния на офиса им блок
пратката идва от враца

Бубанка, ако не си изхвърлила кутията, можеш да погледнеш дали не пише склад на Спиди във Враца, на ул.Митьо Орозов.Това не е склад на Енцо.Отдавна идват пратките от Враца, с тази разлика, че не можеш да пазаруваш от този склад.Предполагам,че там се поддържат някакви наличности и затова така бързо пристигат.Аз и преди съм писала, че един ден звънях рано-рано на посочения български телефон, но никой не ми вдигна и след 15 минути ми позвъни оператор от словашки номер, говорейки на чист български език.Тогава питах за някакъв скъп парфюм, който го има на сайта, но няма мостри, и зададох въпрос мога ли да го пробвам в склада във Враца и ми отговориха, че там няма дори как да вляза, пък камо ли да пробвам.Каква точно е работата и на мен не ми е ясно, но това са фактите. Peace

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 13:58 от veka

# 444
Века, разгледах кутията /благословен мързел, не съм я хвърлила!/
има два етикета на спийди, залепени почти един върху друг

на този отдолу това, което се вижда е:
тел: +359 24 928311
***то Орозов 32
Враца

този отгоре:
телефонът е същият
Интернет шоп ООД
Раиса Сохорова
офис 20 - Враца - склад

# 445
  • Бургас
Абсолютно винаги поръчките ми от Енцо идват на 3-ти ден,винаги около 10 часа сутринта.По-бързи при мен не са били. Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 23:00 от Bright Crystal

# 446
  • София
Века, разгледах кутията /благословен мързел, не съм я хвърлила!/
има два етикета на спийди, залепени почти един върху друг

на този отдолу това, което се вижда е:
тел: +359 24 928311
***то Орозов 32
Враца

този отгоре:
телефонът е същият
Интернет шоп ООД
Раиса Сохорова
офис 20 - Враца - склад

Благодаря за това инфо! bouquet Не съм поръчвала от края на януари, когато взех 4-5 мостри, дадох почти 30 лв и понеже бях купила и мостри за 150 лв от какви ли не френски и английски сайтове, си дадох дума повече никакви пари за мостри.Ако някой иска да си купя парфюмите му или ми дава безплатна мостра, или отваря магазин  Joy (майтапа на страна) и на място тествам.Така възмущавайки се изхвърлих кутията и не запомних номера на офиса във Враца, но сега ще го имам предвид.

# 447
Moмичета, имах възможността да пробвам от мостра( беше ми изпратена като подарък при една размяна)  ФДТ Chanel Perfection Lumiere Velvet и се влюбих в него. Тъй като няма как да го закупя, освен онлаин, въпросът ми е дали да рискувам и да го взема от Енцо? Имате ли впечатления от козметиката на Шанел в Енцо? За Парфимо не питам, тъй като там не е наличен.
Предварително благодаря bouquet

# 448
Moмичета, имах възможността да пробвам от мостра( беше ми изпратена като подарък при една размяна)  ФДТ Chanel Perfection Lumiere Velvet и се влюбих в него. Тъй като няма как да го закупя, освен онлаин, въпросът ми е дали да рискувам и да го взема от Енцо? Имате ли впечатления от козметиката на Шанел в Енцо? За Парфимо не питам, тъй като там не е наличен.
Предварително благодаря bouquet
По спомени цената му в реален магазин беше около 80 лева, а в ензо е 77.50 лева. На твое място бих го поръчала от софийската Сефора, отколкото да рискувам от ензо Peace

# 449
  • Бургас
И аз не бих рискувала,особено пък за Шанел.

Общи условия

Активация на акаунт