Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 466
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Седмото небе
Благодаря bouquet Ще се поръча значи Heart Eyes Дано не изтегля някоя къса клечка Mr. Green

# 466
  • София
Получих Ноа на Кашарел, поръчан от намаленията на Парфимо.
По-оригинален не би могъл да бъде  Peace, казвам го като човек изхабил през годините сигурно половин литър от въпросния парфюм, купуван от всевъзможни места, включително летища и Западна Европа.
Доставката отново беше бавничка, повече от седмица чакане, но не ми е проблем.

# 467
Аз взех един молив на Шанел и си е абсолютно оригинален.

# 468
Бел Ами, парфюми лесно се ментосват и аз самата в темата съм описвала скъпи и съвършено направени ментета на любими нишови парфюми, но козметика, бяла и декоративна, е много трудно да заблуди човек, който е ползвал даден продукт вече. Не очаквам мъж, който едва ли някога е ползвал молив за очи, да разбере какво имам предвид, но те уверявам, че ментетата биха били лесно разпознаваеми. Как се нанася, колко е траен, дали е същият цвят, дали е сух, или мазен, дали се нанася прецизно, или не, как се остри, как мирише и как се усеща в ръката са все обективни показатели за автентичността на един молив за очи. За бялата козметика да не говорим, там ефектът върху кожата няма как да се репликира.

# 469
Молива не мърда ,не ми се вярва някой да прави менте на молив за очи ,не отстъпва по нищо от този от Сефора,не се съмнявам грам в качеството,освен това е лимитка.Парфюм не бих купила освен от представител.

# 470
  • Бургас/Пз

Последно получих парфюма на Джил Сандър http://www.enzo.bg/jil-sander/pure-toaletna-voda-za-zheni/ Не мога да кажа дали е истински, защото не съм го имала до сега. Обаче много ми допадна и като миризма и като трайност. Признавам си, стрелях на сляпо, но не съжалявам. Сега остава и времето да се стопли и ще съм много доволна.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 12:03 от Tatti

# 471
Дойде ми първата поръчка от Парфимо,доста по-бавно е в сравнение с Ензо.
Поръчах два тестера,дойдоха с капачки и си миришат точно както ги тествах в Дюти фри магазина.Проверих ги в checkfresh.com,произведени са преди 7 месеца.Червилото Кис Кис на Герлен си е наред,свеж аромат,произведено преди 4 месеца.

# 472
  • София
Здравейте момичета! Някоя от вас да е поръчвала от Енцо Енкр ноар мъжкия на Лалик? Че скоро май ще трябва да го купувам за подарък Whistling ooooh!
Иначе и от двата сайта съм поръчвала всякакви продукти. И за късмет винаги са били оригинални и в срок Peace
Поръчвала съм го от Енцо. Хубав е но специфичен аромат

# 473
  • Русе
Някой разбра ли какво точно включва XXL офертата за Guerlain в Parfimo? newsm78

# 474
Някой разбра ли какво точно включва XXL офертата за Guerlain в Parfimo? newsm78
Един голям и един малък, хохох Joy Joy Joy

# 475
  • Варна
 В неделя вечер поръчах една маска на Керастаз от Енцо и във вторник вече беше при мен  newsm78. Е чак такива бързаци не са били никога. маската си е оригинална. Същата като в рибата.

# 476
  • Бургас/Пз
Има ли някаква промяна в доставката на Енцо? Все още ли е само със Спиди?

# 477
  • София
Има ли някаква промяна в доставката на Енцо? Все още ли е само със Спиди?
Няма, все още е с пустото Спиди само  Confused

# 478
Здравейте момичета, поръчвали ли сте продукти на Алтерна на скоро от Енцо? Назад четох отзиви, че са ок. Днес поръчах термо защита, не съм я ползвала преди и нямам база за сравнение.  newsm78

# 479
  • Варна
 Ок са Алтерните. Имам хайвереното термо и СС крема,ползвала съм хайверените шампоан, балсам и маска,както и удължаващия елексир. По принцип козметиката за коса и в двата сайта е без забележки.

Общи условия

Активация на акаунт