Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 552
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
 Току що си взех поръчката от намалението в Парфимо. Две маски на Керастаз едната произведена май 2016 другата септември 2016. За сравнение Нектар термик купен от рибата миналата седмица от физическия им магазин на редовна цена е произведен януари 2016.

Миналата година на голямото намаление пак си бях заредила няколко маски и всичките си бяха с нормален срок.

# 556
Поръчах от Енцо маска Макадамия 250мл, а получих опаковка от 236мл. Какво следва? Писах им мейл, дали ще ми пратят тази, за която съм платила и каква е процедурата?

# 557
  • Варна
 Макадамия нямат разфасовка 250мл.  newsm78 имат 222,236 и 500мл. поне според рибата. Вероятно е техническа грешка при обявяването на продукта.

# 558
И аз гледах в Рибата - няма разфасовка от 250 мл.
Също смятам, че при публикуването Енцо са сгрешили, но пък на тази тяхна снимка в/у капачката е изписано 250 мл.  Rolling Eyes

А сега? Има или няма Макадамия от 250 мл.? Thinking

# 559
И аз гледах в Рибата - няма разфасовка от 250 мл.
Също смятам, че при публикуването Енцо са сгрешили, но пък на тази тяхна снимка в/у капачката е изписано 250 мл.  Rolling Eyes

А сега? Има или няма Макадамия от 250 мл.? Thinking
Успях да изровя стара кутия, 250 е!!!

# 560
Каква е тая риба newsm78 newsm78

# 561
Магазин ( физически и онлайн) за професионални продукти за коса Peace

# 562
Златна рибка Simple Smile се казва

# 563
  • Бургас
На третият ден идват продуктите от Енцо винаги при мен.От Парфимо не съм пазарувала скоро.Бяла козметика избягвам да купувам от тези сайтове/Енцо и Парфимо/

# 564
Да, да, Керастаз от там се поръчваше.

# 565
  • Чукарландия
Поръчах от Енцо маска Макадамия 250мл, а получих опаковка от 236мл. Какво следва? Писах им мейл, дали ще ми пратят тази, за която съм платила и каква е процедурата?

Каква е тази маска Макадамия 236 мл? За пръв път чувам. Може ли снимка на кутията? Или е в туба? Да не би да е балсам? Hug

# 566
  • СОФИЯ
Защо да не се купи на намаление от сайт козметика на Герлен, Шанел, Диор и т.н.!?
Защото аз така искам и купувам откъдето ми е кеф. Кой е казал, че не може? Казвам и дамата след мен откъде пазаруваме ние. Сама си писала, че си получила негоден крем. Боклуци не искам и затова пазарувам от вносители. Peace Другите да си назаруват откъдето искат. За парфюмите важи същото. Негодни, ментета, изтекли, сменяни вътре, кофти консистенции, съмнения, сверяване, чекване по сайтове, не толерирам никакви. Peace Не желая да слагам на кожата си неща, в които не съм сигурна. Говоря за български сайтове, не за английски като ФЛ примерно. Peace

Аз преди време също се опарих с крем - изхвърлих го....

# 567

Каква е тази маска Макадамия 236 мл? За пръв път чувам. Може ли снимка на кутията? Или е в туба? Да не би да е балсам? Hug
Маска в кутията, която си е стандартна за Макадамия.

# 568
  • Варна
 Ето грамажите на Макадамия

https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maski-za-iztos … damia-deep-repair

на официалния сайт са същите

# 569
За тази маска Макадамия ли говорите?
https://www.enzo.bg/macadamia-oil-extract/exclusive-podkhranvass … chki-vidove-kosa/
Или някаква друга,че цените в Златна рибка и тези нямат нищо общо. На тази на опаковката пише 250мл.

Общи условия

Активация на акаунт