ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 340
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не от мързел, милимоички, просто се пека на адски огън - денонощно и все по-безнадеждно, за жалост не, ами за ужас.

А пък вие сте толкова прекрасни, умни и интересни, грехота е да се прахосва това и да се оправдава с каквото и да било - ето, четете Куркума и мислете за бъдещите, които няма да могат да разберат какви сте били.
Отивам да слагам още сърчица и лягам, че съм гроги. И физически, и инак.

# 316
  • София
Оххх... Както се казва - тръгнахме като аслани, върнахме се като нас*ани... Отиде с настроение и със самочувствие и се върна с главоболие и позиви  Sick Каза, че е оплескал всичко, омазал е положението и изобщо тотал щета отвсякъде. Не пожела да ми обяснява и да говори изобщо. Едва съм дочакала да публикуват решенията в сайта на МОН, междувременно изкопах от нета задачите и ги подхванах. Като му се поразмина малко, седнахме и възстановихме почти всичките му решения. Оказа се, че всъщност има доста висок общ резултат, но го е съборила последната задача, въртял я много, стигал до противоречия с условието и пак почвал отначало, докато му се завило свят и се предал. Задачата е с грешка в условието, сигурна съм, че сега ще се раздуха случая и ще следя новините, но също така съм сигурна, че резултат няма да има, както и при други подобни случаи от минали години.
Много изморително като цяло. Първи модул - 20 задачи (с подусловията практически 30 задачи) за време от 60 минути - 2 минути на задача е крайно недостатъчно време дори само за изписване и изчертаване на решението, да не говорим за мислене и проверка.
По предварителен разчет - приблизителен резултат 5,50. Не знам дали ще му стигне. Ще чакам на тръни 5 юни, когато ще излязат резултатите от двата изпита.

Свечи  Hug прегръщам те и ти желая да бъдеш силна и да успееш да се съхраниш - физически и психически  Hug

# 317
  • София
Свечи, прегръщам те! Ако имаш нужда от някаква помощ - знаеш, че може да кажеш Wink

Аттинко, четох това за грешката... После искаме децата да обичат училището - ами това си е насилие отвсякъде. През носа ще ни излезе! И на нас и на тях!

Иначе се събудих с новината за ужаса в Манчестър... Басси!

# 318
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да не пренавиваме пружините викам аз  Peace животът е толкова шарен и многопосочен, че не се знае дали печелиш, когато губиш или губиш, когато спечелиш  Hug

не съм чела новините още. май е по-добре  Confused

# 319
Свечи, мила, прегръщам те  Hug , много ми е мъчно за теб и от сърце ти пожелавам много сила!

Атти, ще успеете.  Hug Тежък ви е бил вчерашния ден, не ще и дума. Спокойствие и търпение на теб и Философчо  Hug Hug Пък и, мисля си, неслучайно Факултет по математика се съкращава така, както и Философ Многознаев, м?

Относно новините
Скрит текст:
в шок съм и само си мисля какъв ужас е да си пратиш детето на концерт и да ти го върнат ТАКА...и като си помисля, че има родители, чиито деца още са в неизвестност... свива ми се сърцето, няма такъв кошмар

# 320
  • София
Златни ти уста, Вълшебнице!  Hug Heart Eyes Дано шансът да е на негова страна, толкова много усилия положи човекът, колкото никога не съм се надявала, че е способен да положи, обаче пък стимулът е голям: "най-доброто училище, мамо, видя ли какви хора учат там, изглеждат и говорят нормално, нямаше остригани келеши, гъзарски дрешки, залепени перчеми и всички се държат прилично!" (бяхме на Деня на отворените врати в ТУЕС).

# 321
Милият!  Hug Там му е мястото на детето, и напълно правилно е усетил, че е най-хубаво сред себеподобни. Успешно приземяване при "неговите хора" и да не пропуснеш да ни зарадваш тук, като излезе класирането!

# 322
  • n/a
Изпуснато, изпуснато много из темата. От моя страна, разбира се.
Ники, радвам се да те видя  Hug
Атти, систър, винаги всичко се нарежда по най-добрия начин. И
за потомците важи. Четката я харесахме с ЛоДж, от сърце.  Hug
А за матурите - дочувам, че тази година това положение е масо-
во. Дано има достатъчно късмет! А училището е суперско, да де,
говорили сме за това  Hug Стискам палци 
Загубени неща? Не губя често (засега) и най-същественото загу-
бено нещо е една обеца. Наскоро беше. А ЛоДж - самата класика,
чадър.
А по повод Манчестър - ЛоДж плака доста, както май не съм я виж-
дала. За пръв път се идентифицира с жертвите така отчетливо.
Свечи, сили ви пожелавам  Hug
Впрочем, Милорд, това предсказание на Солженицин, за радост
или не, не се сбъдна. Не се очертава мисъл за по-безсловесно и
по-страхливо поколение, онова преди нас.

# 323
  • София
Добър ден!
Изгря слънце и това ме топли!

Поздрави,
Ваша Ваня

П.С. в главата ми се гонят една муха и един комар!

# 324
Оххх... Както се казва - тръгнахме като аслани,
Скрит текст:
върнахме се като нас*ани... Отиде с настроение и със самочувствие и се върна с главоболие и позиви  Sick Каза, че е оплескал всичко, омазал е положението и изобщо тотал щета отвсякъде. Не пожела да ми обяснява и да говори изобщо. Едва съм дочакала да публикуват решенията в сайта на МОН, междувременно изкопах от нета задачите и ги подхванах. Като му се поразмина малко, седнахме и възстановихме почти всичките му решения. Оказа се, че всъщност има доста висок общ резултат, но го е съборила последната задача, въртял я много, стигал до противоречия с условието и пак почвал отначало, докато му се завило свят и се предал. Задачата е с грешка в условието, сигурна съм, че сега ще се раздуха случая и ще следя новините, но също така съм сигурна, че резултат няма да има, както и при други подобни случаи от минали години.
Много изморително като цяло. Първи модул - 20 задачи (с подусловията практически 30 задачи) за време от 60 минути - 2 минути на задача е крайно недостатъчно време дори само за изписване и изчертаване на решението, да не говорим за мислене и проверка.
По предварителен разчет - приблизителен резултат 5,50. Не знам дали ще му стигне. Ще чакам на тръни 5 юни, когато ще излязат резултатите от двата изпита.

Свечи  Hug прегръщам те и ти желая да бъдеш силна и да успееш да се съхраниш - физически и психически  Hug

Blush на няколко пъти попадам на тема за тая задача  Blush
май само по-добрите математици са се затруднили,  Blush тези, които са гледали отгоре-отгоре не са и разбрали, че има грешка.
значи нашето гардже е от по-добрите  Hug Hug

замлъкнахте  Blush значи сте го ударили на жУвот Hug
нъл тъй! Sunglasses

# 325
  • София
То би било доста ласкателно това, миличка Добри, но всъщност добрите математици са си я решили задачата Simple Smile Тя се решава точно на два реда. Ама котуй - таквоз.
На първи модул е забил 5.98, което учителката е преценила, че го освобождава от изходно ниво в училище и му бетонира 6 за годината, което му беше супер важно. Дано сега късметът бъде с него.

Да, ваканция, ура! Може да ходя да поработвам съботно-неделно, колкото да не е без хич Simple Smile

# 326
Скрит текст:
То би било доста ласкателно това, миличка Добри, но всъщност добрите математици са си я решили задачата Simple Smile Тя се решава точно на два реда. Ама котуй - таквоз.
На първи модул е забил 5.98, което учителката е преценила, че го освобождава от изходно ниво в училище и му бетонира 6 за годината, което му беше супер важно.
Дано сега късметът бъде с него.

Скрит текст:
Да, ваканция, ура! Може да ходя да поработвам съботно-неделно, колкото да не е без хич Simple Smile

Hug Hug

# 327
Браво на детето, Атти! И късмет!  Hug

Отбор математици си имаме в ЕЛПско, съвсем закономерно. Ето и Добриния Змей.  Hug

Ло, и аз се радвам да те видя  Hug

Свечи, мисля те.  Hug Оставям ти една силна прегръдка за когато надникнеш тук  Hug Hug Hug

# 328
Никки, не мога да не отбележа батманския ти костюм  Mr. Green
Скрит текст:
Цитат
Когато се върна от работа, ТОЙ затвори входната врата, погледнал я и казал: "Здрасти, Батман, какво има за ядене?

ваканцията на децата почна. ние кога ще ваканцуваме? или поне биропием?  Blush

# 329
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ти, Ники, надникнах, видях, зарадвах се. Имам много нужда от много прегръдки, а тепърва ще имам нужда от още по-много...

Общи условия

Активация на акаунт