ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 180
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много описателно, Мадам! Simple Smile  почти достига Милордските висини Simple Smile
още не мога да си избия от главата картинката на снажните му телеса, опаковани в патешкожълта хавлия, носещи се напевно между скелета, строителни и  инертни материали Simple Smile

# 571
  • n/a
Четворна неустоима Simple Smile Ние се справяме с една. Даже и без една, пускам я по-скоро
като да има, да не би вселенската случайност да си направи шегичка Simple Smile. Нищо пое-
тично, банално безсънние.
А милорд не приключи ли сезона? Идва за кратко, недостигащо на всемирната ел-
пеидна общност.

# 572
не се е вясвал скоро в темата - може да е намерил по-тучни ливади, а може просто да строи и ремонтира.
пу-пу, пепел ми на клавиатурата.

не съм ви разказвала за нашия ремонт, нали? и по-добре. Simple Smile
и само можете да си направите сценарий за хорър с ремонт и "бригада" майстори Simple Smile

# 573
  • София
От тези майстори, дето "викам ти майсторе, щото не ти знам името"?

# 574
трънски, от Перник, за сметка на това с петричка жилка.
Пази, Боже, такова в къщата ти да влезе - майка плаче на три гласа!

# 575
  • Пазете Гор
Не искам да чувам лоши неща за ГрадО.

Вчера, буквално - вчера, многоуважаеми, приключих строителната си активност - оттук нататък, ако я има, ще бъде аварийно-спасителна. Завърших сезона със семейно боядисване на дворните пейчици и етажерки, в симпатичен тревистозелен цвят и със злост оставих четките в празите кутии боя - да се вкочанясват, дреме ми. Цветът е RAL 6002, ако някой пита. Щото, акто заговорихме за цветове, държа да уточня, че пищималът, дето се запасвах, беше кайсиев на цвят, но не патешко жълт, много моля. Патешко жълтото не ме отваря някак...

Добревна, ако уредим среща до края на месеца държа да ми донесете стиска марулен разсад.

Аттевна, онзи котарак изчезна, както и повечето му братчета, сестричета и братовчедчета. Остана само старият. Днеска го гледах - наистина е огромен. Сипвам храната на моя котарак в стандартна армейска половин литрова купа от алпака. Руският син понякога наминава да провери има ли остатъци вътре. Днеска я облизваше и - ако щете вярвайте - главата му не се побира изцяло в купата. Топка за хандбал! А купата подскачаше като че е турена на шмиргел, а звукът отвътре усилваше това впечатление. Огромен, зеленоок. Откъде ли са избягали тия 350 евро на цяло? Колко ли сит скучен живот по канапетата е заменил за кратката слава на бълхясал квартален тартор?

Друго - с какво да се похваля? А - изгледах "Нелюбовь".

# 576
щом е за градинарските дружки скубя сичкия разсад марулев и донасям Simple Smile
май си трети, значи с теб затварям страницата Simple Smile останалите ще чакат втори заход Simple Smile

шампионът

подгласниците

и изненадите

# 577
  • Пазете Гор
Чудовища!

Моите не ги теглих, ама дали имаше някой над 300 грама... едва ли. Масово около 180. Хубавото беше, че тая година по изключение не бяха с дебела като шлифер ципа, ами съвсем нежна  - да кажем като суджуджена обвивка.

Наздраве!

И да ги за*ете тия неща като стягане за 1,3, 7, 10 клас и не знам още колко нататък. По-умни от мен сте и много добре знаете, че щастието човешко никак, ама никак не зависи от тия неща.

# 578
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ехей, какво оживление!
Радост за очите, жадни за остроумията ви в писмен вид. Охо, гледам и бонус има - домати.

При мен скука - борба с бюрокрацията, администрацията  и демокрацията.

# 579
на чашка бейлис борбата с дятето, да влезе в правия път е почти успешна.
почти - аз си викам, той си знае неговото Simple Smile
но и на тримата не ни пука Simple Smile

светалчо, изтеглила си късата клечка. борбата с бюрокрацията е по-трудна Sad

# 580
  • София
Леле, какви домати!  Shocked Завидях зверстстстки  Twisted Evil (не от градинарска гледна точка, а от чисто чревоугодническа, естествено)

Куркума, много ти е зелена тревата  Grinning Аз под тревистозелено съвсем друго разбирам, добре, че отворих тоя РАЛ да го видя кой е Simple Smile

# 581
  • Пазете Гор
Домати без ракия, да ме прощавате (тук нали четат само пълнолетни) е леко перверзно да се показват.

# 582
за туй съществува кооперативът: Simple Smile от мен зеленчука, от теб рИкията, а всинца дружно ще викаме "Наздраве"
Нарок, ши букурие....

# 583
  • София
Подозирам, че котаракът е пуснат от стопанина си, защото не е бил с нещо удобеен...

# 584
  • Пазете Гор
Възможно е да му е завидял за първичните мъжки атрибути. Едро нещо са, колкото два ореха, ама големички орехи. Вероятно стопанинът е сметнал, че ако и той има същите, съответни на телесното тегло, ще се наложи да ходи насам-нататък с ръчна количка... Абе завистта е голяма работа. Инак тия атрибути вършат добра работа. Тая година нямаше ни едно коте, от всичките му дузина жени, дето да е видимо на друг котарак.

Общи условия

Активация на акаунт