ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 169
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нали знаете, че злото никога не спи?
и че едно зло никога не идва само?
Sad Sad Sad му се не видело и училището и намерата... Sad SadSad

"Ама мой Груйо сам си е виновен!"
Sad

# 631
  • София
Какво му сториха на Змей Бесподобний?  Sad

# 632
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пишете си, пишете си, аз пък се ремонтирвам. В момента съм си забрисала едно парче бюро колкото мъжки потник (щом туй ще е мерната ни единица!) макар хич да не долюбвам тази дума, че тутакси ми замирисва, даже откровено си я мразя. В туй островче съм се позиционирала, насред развълнувано море  от смачкани стари чаршафи, които целят да предпазят пода. Хич не е уютно, ама ще стане после. Та ви нагледах, де, и не можах да позная Куркума. Не си ти тоя, Куркума, да знаеш.

# 633
  • Пазете Гор
Успех, Све4!
Аз приключих за планираните ремонти и още се възстановявам от тая душевна травма. Не знам защо учЕните са се насочили към разни щуротии като гравитационни вълни, ами да вземат да измислят самопоправящи се къщи. колко му е. Има фурни, които сами се чистят, има самонивелиращи се замазки, има самонавиващи се часовници. Саморемонтираща се, самопоправяща, самопочистваща и самоподреждаща се къща - ето това ще е революция в бита.

Тихо сега. Ще правя шипково вино.

# 634
онова с фурните е долна лъжа!  Crossing Arms

читави ли са шипките тази година? и аз ги гледах с подобни намерения, но доста по-сухи от обикновено ми се сториха и се отказах; шипков мармалад ми е мечта да направя, т. е. да ям, но няма кой да ми го приготви, за това бих се жертвала аз

# 635
  • Пазете Гор
Значи са ме подвели рекламите, не аз лъжа.

По-дребнички са  шипките от миналата година, ама биват, особено ако си намериш хубаво храстче. Точно за мармалад са добри сега, защото в планината над село вече ги е хванала сланата и са леко омекнали. С баговерната вчера за час и малко набрахме към 4 кила, като казвам набрахме просто поради природната си галантност. Аз берях, тя мрънкаше, че било студено, че бодяло, че не се късали, че били нееднакви, че била гладна, че имала пясък в обувката и забравих още за какво.

Абе ако отделиш един следобед - ще си имаш мармалад за чудо и приказки.

# 636
и еВстествено ще го разделиш с близки и познати и най-вече с елпеидите.
както и винцето шипково, междувпрочем!
мдааа!
дзвера пише грозно. не по-грозно от миналата година, но явно по-неприемливо.
до степен да ме гледат загрижено  да ме питат "Какво да го правим тоя човек! Направо не знам!" придружено с отчаяно отпускане на ръцете.
имах едно-две предложения, но си ги спестих.

# 637
  • Пазете Гор
22 захарни градуса е отелът тая година. Захаромерът изскочи като плувка, замалко да щукне из каната.

# 638
как се прави шипково вино? Simple Smile

# 639
  • Пазете Гор
Шипки, вода и шекер. Аз ще го правя с мед.
Рецепти из нета бол, за всеки вкус. Смесваш и чакаш да тръгне фермантацията. По някое време вадиш шипките, туряш пак вода и шекер и така може няколко пъти. Сокчето си го бутилираш и пиеш - може и още докато бълбука.

# 640
то било проста работа - шипки, вода и захар....
пък аз виждах стъклени дамаджани, напомянщи лабораторна апаратура, пълни с нещо ярко червено, може и бълбукащо...

# 641
  • София
онова с фурните е долна лъжа!  Crossing Arms

читави ли са шипките тази година? и аз ги гледах с подобни намерения, но доста по-сухи от обикновено ми се сториха и се отказах; шипков мармалад ми е мечта да направя, т. е. да ям, но няма кой да ми го приготви, за това бих се жертвала аз
Значи освен буркан лютеница вече ми дължиш и буркан шипков мармалад.

Добри, хич не си го, ами им го! Не е важно как пише, а какво пише. Те сигурно мноу убаво па пишат  Crossing Arms Сетих се за онзи виц:
Скрит текст:
Минувач слуша в захлас циганин-цигулар на улицата и като свършва, не смогва да изрази възхищението си:
- Ти си гениален, бе! Ти си фантастичен, невероятен, ти си... Паганини!
Циганинът го гледа, гледа...:
- А па ти си мноу убав сякаш!

# 642
Simple Smile аха, ама Паганини пише оценките.
от 15.09 досега, от петте диктовки общо има една правописна грешка и две изпуснати запетаи.
и пет (5!) забележки "Лошо!"

# 643
  • София
Кххххх!
Малко да напредне срокът, ще ти снимам тетрадките на Дреболинда да видят те какво е лошо писане с драскане, мазане, дупчене на страниците и прочие красоти. Тогава ще оценят те Змейовите качества. Ама още не е постигнато нивото, понеже са минали само 2 седмици, а миналогодишните ги изхвърлих.

# 644
давай да ги сберем и да им гледаме сеира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт