ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 170
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добри, милимоичък, порицания секви приемам аз, всичките съм ги заслужила - къде с действия, къде с бездействия, къде с помисъл, къде с непомисъл.
Начи толкова да обичам да ви чета тук всичките, с едно само изключение - Ването, която пише само по една дума, колкото да раздразни. Та толкова обичам да ви чета как си правите гаргара с думите, с мислите и с майтапите, че като ви прочета, се отказвам да пиша. Временно, де. Някой път така ме напъва, че никой не мой ме спря.
За бейлиса, Добри, пък опитай с големшък, може пък хептен да се наредят нещата и да нямат повече нужда от нареждане newsm78
Аз го пийвам тоже, щот синът ми ми донесе една бутилка, ама ей тъй, да не става зян и да се батише. Иначе никва полза от него, нищо не се е занареждало.

Казах ли ви, че правя ремонт? Освежителен му викат. Засега хич не ме е освежил, даже почвам да мухлясвям в едно кьошенце на къщата, дето съм се свила като мишка с компъра си.Щото имам паркетмайстор, т.е. в момента го чакам. Ще дам отзиви по-късно.
Но пък бояджиите ми са мечта просто, от 25 години ги имам. Бяха двама братя, единият ми беше набор, другият адаш. Наборът си отиде миналата година, мир на духа му, а адашът (по-млад), сега работи със зетя на набора. Ей на това му викам майстори аз: идват да видят колко е работата, дават ти мострички за латекса, ти си избираш. На другият ден идват с катуна - кофи,латекс, мечета, парцали - све. Събират мебелите в средата, покриват, свалят лампи, контакти, ключове и квото има по стените, боядисват, монтират, каквото са свалили, разпокриват и връщат мебелите на местата им. Не пушат, не пият, младият даже и не яде. Големият си купува един сандвич за обяд, толкоз. Само кафе пият. Идват в 8.30, отиват си в 5.30. От мен само изпразването на шкафовете, да не са тежки. 1 тон чинии и стъкларии вадих от там цял ден преди това. Да ме пита човек за какво са ми толкова, ама нА, как да ги хвърлиш?
Такаа, моят човек дойде и се почва лудницата - шум до бога е това цикленето, да знаете, ако не сте научили вече.

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооо, знайм ний що е това циклене.
ама гледай от добрата страна - щом ранко е почнал - ранко ще свърши Simple Smile
и си сипи едно, за по-лесно преглъщане на кочината след него Simple Smile

# 677
Тоя майстор, паркетчията, е съученик на бояджията. Дано да е чистичък като бояджията - аз след него нищо не чистя и се чудя, като някой ми се оплаква, че три дни чистил след майстори.
Прахоляк от машината засега няма, но щяло да има малко от чистенето по краищата, където не може да го хване машината и го прави на ръка с малък шлайф, така ми каза.

# 678
Simple Smile ще ти стискам палци Simple Smile

Simple Smile след като си спестила цели три дена от чистене.... значи нямаш оправдание да не дойдеш на среща.

# 679
Добри, ами аз не искам да се оправдавам, искам да мога да дойда. Ама сега нали се сещаш какво ме чака, след като си замине? Всичко трябва да се върне по местата.

# 680
Добри, ами аз не искам да се оправдавам, искам да мога да дойда. Ама сега нали се сещаш какво ме чака, след като си замине? Всичко трябва да се върне по местата.

можем да ти предложим помощ - например да дойдем и да ти изпием бейлиса

Добрева, заковете ден, час и място на сглядата - ясно е, че по друг начин не става

# 681
Добрева е в положение разкрачено Simple Smile дечко има занимания ката ден, а бащицата иска да щипне на село.
така вече цяла седмица чакам да видя кой накъде.

принципИАЛно Simple Smile можем да дойдем на сгляда всеки ден без четвъртъка - тогава пее славеят ниеден Simple Smile

# 682
Бубич, добре сте дошли винаги, ти си знаеш, де.
Помощ, каквато и да е, не отказвам никогиш. И за бейлис тоже, щото много му голямо шишето.
Да ти кажа, даже нямам търпение да натаманя всичко по местата и да дойдете, затъжила съм се.

# 683
  • n/a
Ремонтна епоха се е заформила, не само по пъбско. Което ме подсеща
за една мисъл, допадаща ми: ремонтът не може да се завърши, само да
се приключи. Тоз' светъл миг, в който си казваш "стига толкова, другото
за после". После-то може и да не дойде, но си струва да се сложи точка-
та. След нея - рязко спада зрението за кусури и недовършености. И с го-
лемите почиствания е така Simple Smile.
Светалчо, не ми било гаргара, а коктейли. Това за думите Simple Smile. Не може,
чини ми се, да сме неуважителни с тях, че лошо си го връщат после Bowtie

# 684
лоана, вий с благоверния да не сте учили в едно училище?
и той така "ремонтът не свършва, а се обявява за приключил на дадения етап"!
а аз му тегля теглото недоискусурено.
де гиди тояга неокастрена!

бубс, забелязвам в една тема, че сте се посвършила Simple Smile ще взема и аз да се метна, че досега само гледам Simple Smile

# 685
  • n/a
Не, Добри, едва ли. А и израза съм го чувала най-вече от руснаци.
На руски е "ремонт нельзя завершить, только закончить". Това от
господин, който по принцип счита, че: "ремонт? Не царское это де-
ло" (имайки предвид себе си, разбира се Simple Smile ).

В смаляващата ще станем трички, като три за щастие. (като асан-
сьор, пропуснал етажа подминавам "добричките") Simple Smile

# 686
Simple Smile Simple Smile Simple Smile скрита лимонка, а?

среща 16.10 понДРелник?
алтернативна 18.10 сряда?

още по-алтернативна 30-31.10 Simple Smile

# 687
  • n/a
Как скрита!? То такваз трудно се крие Simple Smile ...
Такваз' обемност имам предвид, нали? Bowtie
Иначе за лимонката съм съгласна, напълно Simple Smile.

# 688
  • София
Начи писах ви някакви неща. Забравила съм да ги публикувам. (Щото бях описала причината вкратце за липсата на слово в мен) тръгнах да публикувам и бял екран на браузера! И това в нормалната версия ми се случва нееднократно. Отдавам го на моя нет... ай ся ако се публикува, ще знаете, че в понеделник съм възможна да се видим, а в сряда не съм.

# 689
  • Пазете Гор
Вие се съберете, пък аз ако мога да намина - ще намина, да речем някъде след втория ви айрян. Тъкмо да се е поосолил мохабета.

Ремонтите са нещо изключително полезно за младите семейства. Един мъдрец, инак в живота фаянсаджия, твърдеше с разпалена убеденост, че хората бива да се женят и плодят само ако са изкарали заедно един отоплителен сезон и ремонт на нещо повече от антре. Страшен тест, казваше, е това за истинността, дълбочината и трайността на чувствата. А след един ремонт с включени баня, покрив и кухня (каза, докато проверяваше с мистрия дали е готово лепилото в кофичката) и изневярата изглежда съвсем делнично занимание и обикновено връзката ѝ устоява.

Изобщо дюлгерската ми практика ме дари ако не с пари, то поне с плеяди многолики умници.

Общи условия

Активация на акаунт