ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 157
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазете Гор
Дядо би казал - ядеш им ушите на даскалиците, Добревна. Твърде много им ги мислиш какво казала, па защо го казала, па какво писала... Аз имам една друга тактика: в общуването си с тях пускам на воля необуздания си кюмюрджийски чар. Усмихвам се, съчувствам им и се съгласявам - и в резултат моите деца са все най-добрички, е, без да проявяват никакви особени дарби.

Пусни благоверния да общува - скоро ще почувствате подобрение на резултатите.

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
болен е. Sad
реши, че октомври е най-подходящото време да се прави на мъжкар денем по къс ръкав, нощем по чаршаф. Sad
ама няма да му се размине.

# 647
  • Пазете Гор
Сипах си едно, впрочем второ.

Абе Розе, ти си ни един цял юрист, осветли ме, моля - Аз проповядвам употребата на алкохол тук и изобщо из форума, който си е вид електронна медия. Деянието ми съставомерно ли е?

Утежнява ли се от това, че е извършено умишлено, в условие на рецидив, в сговор със съучастници ( в случая елпи) и се отличава с изключителна дързост? А?

Значи, ако дойдат качулките и ме окошарят - носете ми мастикови дъвки и ръчен сапун. Бачках преди време с един циганин, беше лежал, завалията, бая години. Разправяше, че откраднал от столовата им схемата на свинско трупно .Сещате ли се каква е тя, има ги по касапниците тук там - обясняват кое е врат, кое е вайсбрат. Та циганинът, бидейки слабограмотен, заградил с молив от кое парче да му отреже и сготви булката, когато си иде отпуска и така и го пратил в писмо.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 23:01 от Куркума

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И в какво са го обвинили циганина, не разбрах newsm78
Много си сладкодумен, Куркума, ама лошо ми влияеш - ей на, скокнах да си сипвам нещо, аз, дето не съм много пиеща. Скокнах към бюфетя, обаче ядец - той опакован празен в средата на хола, накупчинен с останалата част от холната мебел. И не мога да се сетя къде ми е бейлисът. Чак после се осеферках, че бутилките ги преместих в килера. Е ми сипах си малко бейлис и не  в правилна чаша, щото чашите и те нейде евакуирани поради ремонтните дейности. Не е кеф да пиеш бейлис в бивша чаша от горчица, да знаете.
Шипки искам да си купя отнякъде, ама не знам откъде. Други години на нашия пазар продаваха, ама тази година няма, сигурно не е много шипкова годината, щото и по Банкя не виждам.
Обаче, Бубс, истински шипков мармелад се продава на пазара в Кр.село в едно мънинкичко магазинче, наречено Мистър Мармалад и го прави собственоръчно едно младо момче. Много го бива, малко скъпичък обаче - 400 г - 5 лв.
Куркума, още имаш да търсиш за аватара, още не си ти.

# 649
  • Пазете Гор
В нищо не са го обвинили, просто неграмотният намерил начин да каже писмено на булката какво месо да му сготви. Инак лежал за грабеж.

Ето, лошо съм влияел... Ей сегичка ще се самосезира някой прокурор. Работата отива към колония с лек режим.

Няма да търся аватар повече, уморих се и досади ми. Ще си карам някак форумния живот грозен и несъответстващ на себе си. То пък и аз на живо нали съм един Паганини...

# 650
таз снимка откога ти е? от бала или от казармата?
хубав са та докарали, даже неестествено ти си си.
ей на! колкото елпи - толкоз и мнения. Simple Smile
уж сме на едно със Светличкото за бейлиса, а за Куркумата - Цъ.

# 651
  • n/a
Казвайте ги тези неща по-рано. Да сипваме всинца Wine Glass

Не знам за саморемонтиращи се къщи, но ЛоДж ми е обещала,
че някога ще измисли самомиещи се чинии. И тенджери. Сега
очакваме включване.

# 652
  • гр. София
Милорд, според мен деянието не е наказуемо.
Съгласно Закона за закрила на детето, наказуеми са предлагането и продажбата на алкохол и цигари на деца.
Съгласно Наказателния кодекс пък, деянието ти не се води подбудителство, защото:

1. Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението;
но
2. Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.
Не е престъпно деянието, което макар формално и да осъществява признаците на предвидено в закона престъпление, поради своята малозначителност не е общественоопасно или неговата обществена опасност е явно незначителна.
Общественоопасно е деянието, което застрашава или уврежда личността, правата на гражданите, собствеността, установения с Конституцията правов ред в Република България или други интереси, защитени от правото.

Аз тук съзирам малозначителност на деянието, тъй като за своите непълнолетни деца се грижат родителите, попечителите, настойниците или други лица, при които децата са настанени. Т.е. който си има малолетен/непълнолетен, да си го възпитава да не потребява алкохол.

Иначе трябва да се спрат всички реклами на алкохол.

Работата отива към колония с лек режим.

Това го прочетох като "коняк с лек режим", та се връщах да чета пак Laughing

# 653
първият прочит е най-точен Simple Smile

# 654
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не, не съм съгласна аз за аватара - този човек гледа лошо и даже малко високомерно и е твърде сериозен. Освен това е студен, чакледен.
А пък ти, Куркума, може да не си Паганини, но имаш друго излъчване - благо,  ведро и несериозно. И си топъл човек.

Розенце,  пиши нещо за Сладкишикс, това много скучно, юриспруденцията.

# 655
  • Пазете Гор
Аз го гледам, Све4, че е объл, гологлав и брадясал, и затова го турих, че да ме уподобява донякъде. Донякъде. Аватарите не сме ние, а са онова, което искаме да видят у нас другите . Всичките аватари, и електронните, и класическите са за това.

Има и нещо в образите, които Гоша Куценко пресъздава в киното, което ми харесва. Дали са овладяно-тромавите движения, грапав глас, напъхана в дълбокото доброта - не знам. Не мога да кажа кое е точно, но ми се ще да го притежавам и аз. Ние, момчетата обичаме да приличаме на спортни и кинообрази, продължаваме с това дори и дълго след като започнем да се бръснем, много дълго. Пуяшка работа. Природа, какво да се прави.

Гоша Куценко е неотразим в Страна Оз, и изобщо препоръчвам филма. Не се плашете от предната работа на режисьора Сигарев (Жить) - Страна Оз е много по-лекичък. "Жить" е за дни, в които искаме да гледаме драми.

Розе, наистина, използвай окото и перото си и ни сподели няколко случки с този мъж. Той някак израсна успоредно с темата. Не е нужно да са твърде лични. Обещавам да разкажа по нещо и за моите магарета.

# 656
  • n/a

Препоръката, милорд, за Страна Оз приета. Иде уикенд, обещан
да е дъждовен. А Нелюбовь тръгна да се бори за Оскар.

# 657
  • гр. София
Добре е Оц, вече трета група стана. Ходи на народни танци и футбол в градината. На плуване не иска и МНОГО ме е яд, ама на сила хубост не става. А си имаме в ДГ чуден басейн.
Вече по-малко бисери ръси, задобрява в речево отношение, а аз страдам от това. Много ми липсват изказвания от рода на кони, слони, лъви, джоби, Спонджи Боби, котараки Томи.
Оня ден обясни какво е ял за следобедна закуска в ДГ - мляко с млюспи Laughing

Аз вчера, на друго място и по друг повод, писах една работа, която, вярвам, ценители на доброто мезе като тук пишущите ще оценят подобаващо.
Прилагам текста. Може да се припява, даже е задължително. По "Тишина" на Васко Найденов:

Скрит текст:
Пастърмата вали през прозоооореца
като розови ленти-мечти
и филета се сипят на двооора ми,
ах, ще хапнеш ли само кажи?!
И ухае сезонът прекрасно
на суджуци и сииирене Бри,
от мезенцето вкусно и пряснооо
ах, ще хапнеш ли, само кажи?!!

Пастърмааа, пастърмаааа
и по мъничко свинска пачаааа,
Ементааал, Ементааал,
Камембер и Рокфор заваляяял...

Не е късно, помни - не е късно
създърма да нарееежем внезапно
и пиперец отгоре да ръъъснем,
и по винце, по две да му цапнем...

Красотаааа, красотаааа,
ах, мезенца на нащта софраааа,
вкусотаааа, вкусотаааа,
вкусотааааааааааа.....

# 658
Мяк! Simple Smile

и аз за пъстърма с размер на детски потник си мисля, но не можах да го облека в такива рими Simple Smile

куркума е виновен!

# 659
  • София
Млюспи е чудесен термин, много елпски. Отнасям си го и обещавам да го ползвам по предназначение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт