индивидуалните предпочитания. Амин! Особено
от зарана

Аз вчера, на друго място и по друг повод, писах една работа, която, вярвам, ценители на доброто мезе като тук пишущите ще оценят подобаващо.
Прилагам текста. Може да се припява, даже е задължително. По "Тишина" на Васко Найденов:
като розови ленти-мечти
и филета се сипят на двооора ми,
ах, ще хапнеш ли само кажи?!
И ухае сезонът прекрасно
на суджуци и сииирене Бри,
от мезенцето вкусно и пряснооо
ах, ще хапнеш ли, само кажи?!!
Пастърмааа, пастърмаааа
и по мъничко свинска пачаааа,
Ементааал, Ементааал,
Камембер и Рокфор заваляяял...
Не е късно, помни - не е късно
създърма да нарееежем внезапно
и пиперец отгоре да ръъъснем,
и по винце, по две да му цапнем...
Красотаааа, красотаааа,
ах, мезенца на нащта софраааа,
вкусотаааа, вкусотаааа,
вкусотааааааааааа.....
Млюспи!

И химн вече си имаме, браво.

Свечи, готино е това с мандарината

Мандарината е супер. Атти, за колекцията - имаше някакъв от типа на Жена на програмист го праща да пазарува и го инструктира: "Ако в магазина има мляко, купи две кофички." Той се прибира с две малки кофи, без мляко.
Суджук вам!

Аз ценя мнението ви, знаеш.
Тук се знаем изтънко и извътре, в нюанси и детайли, включително и някои изключително срамотни, като страстта на някои елпи към айряна вечерно време. А хората сме така устроени, че можем да виждаме атоми, субатомни частици и даже кварки, можем да се взираме в Галактиката или в женската утроба, можем да решаваме квадратни, кубични, интегрални, диференциални, многостепенни и длибококоренни уравнения, но не можем едно - да се видим отстрани. Не ни е дадено това. И затова питам.
Всъщност, Куркума, можем да се видим отстрани в някаква степен и при определени условия, но само със своите очи, т.е., не можем да се видим с очите на другите, освен ако не ни опишат.

А за аватара - никак не те виждам в този, не. По би ти отивал един голям, як дъб до небето, сред десетина елици (да не съм чула думата секвоя

Да, да, знам, че елпеидите бяха сътворени за всеки елпски отпръск,
но много ми допада като звучене. Затова така фриволно я ползвам.
Много ми харесва отпръск, ама много! Крада и пускам в употреба. Повече от оригиналното отприсък (тук силно ми залипсва Пуцът, която някога го донесе в пъба). Тя, такова, да вземе да се завърне зимно, м?
Ама хич не ти харесвам перделъка, да знайш!
Този
ВъзкЛоцАттелно-ПодБубителна форевър! Мисля, че току-що се сдобихме с ново заглавие за 57-мото ни издание!