Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 486
  • 916
  •   1
Отговори
# 210
Захир, знам, че каза, че бира не пиеш, но идете в Ла мор(т) сюбит. Това една от най-старите, дали и не беше най-старата бирарии в Брюксел и бирата им се прави на място. Много е хубава.

Храната е....ок, ако знаеш френски, защото нямаше меню на английски  Simple Smile.

# 211
вие сте много сладки, ама снимките лъжааааат! Казвам ви, че съм тлъста. Днес ядох мишмаш и таратор и едва дишам. Това не е нормално, жестоко се подух, не знам как бих могла да износя бебе, аз сега едва си поемам дъх Sad Ще гладувам до март, за да се натъпча после там с шоколад!!!  Crazy Ще го ям бааааааааааавно. Да компенсира всички тежки дни, в които едва преглъщах милионите варени, бъркани и не знам си какви яйца. Нямам още прогрес, но днес съм с един колан, решила съм на коя дупка трябва да мога да го закопчая, за да си кажа" Браво, Захиро, дръж шоколада".

Бира аз не пия, ама моя биропиец от сега точи лиги по бирите и планира да ги опита ВСИЧКИТЕ!  Whistling Ентусиаст. Аз съм винопийка и видна кръвопийка, но това е друга тема. Винен фен съм. Френски не говоря. След испания, където едва се оправях с езика съм много против нации, които не говорят английски.  Crossing Arms

# 212
Просто не им е нужно да говорят английски. Simple Smile

Решила съм да намеря време да си направя изследвания. Но дори не знам от къде да започна.
Това ударно напълняване, буквално за седмица по 3-4кг и после никакво сваляне с диети, режими и т.н., не е нормално.

# 213
От кога си така?

# 214

От едно 3г, т.е. след второто раждане. Тогава така и не успях да сваля килограмите от раждането, напротив...заради усложненията при секциото, преливане на кръв, трябваше да пия разни медикаменти...и оттогава е това ходене по мъките.
След първото раждане точно за 5месеца бях в идеална форма.

Абсолютно буквално, в рамките на седмица до 10дни мога да кача 3кг., които след това с месеци нямат сваляне. И всичко това е без да променям по някакъв начин хранене или друго.
С много труд ги свалям, поддържам едно тегло да речем 4-5месеца и после пак отначало същото.

# 215
Мира, и аз така без нищо качих 6 кила. Успокоявам се, че ако е нещо много гадно се слабее Simple Smile.

Захир, вземи се гръмни и се натъпчи без угризения с шоколад!

# 216
Down Under, хаха, вярно че в 90% от случаите се слабее...ама аз не искам от тук нататък да си ходя все дебела.
А и с тази тенденция, след няколко години ще се търкалям.

# 217
И аз така качвам, че даже и повече мога. Правила съм си изследвания - хормони и други показатели, чудесни бяха. Но поне успях да ги сваля в някакъв момент. Сега зверски режим, че да не избягат пак във висините.

# 218
И аз така качвам, че даже и повече мога. Правила съм си изследвания - хормони и други показатели, чудесни бяха. Но поне успях да ги сваля в някакъв момент. Сега зверски режим, че да не избягат пак във висините.

Донякъде успокояващо, мислех че съм някакво изкопаемо вече.

Аз винаги съм била с лоши чернодробни показатели, отделно и няколко хормона не са ми в ред та дълги години бях с поликистоза. Но чак такова чудо не е било, да не мога да си контролирам килограмите, нито да ги задържам на някакво приемливо ниво.

# 219
  • някъде ... тук ...
Не видях Захир, ама и аз да пожелая доволно хапване на белгийски шоколад Simple Smile

Аз си мисля, че моето качване на кила е от възрастта и отпускането (все пак не спортувам). Обаче от известно време съм застопорила на 60 и не мърдам, вероятно защото подкарах по-интензивно велосипед и зимата - ски. Все си е движение някакво Simple Smile

Не съм летяла досега. Обещала съм на децата да ровя и избера някоя дестинация, че с колата много време се губи в път. Обаче всеки път като се заровя да чета из изискванията на нискотарифните, се хващам за главата. А нормалните все ми се струват скъпи. Като гледам, няма да е и тази година.
Сега съм на вълна да планирам другата част на Пелопонес за края на май, но с кемпер.

# 220
И аз не съм летяла никога. Искам да изляза извън БГ, но все не остават време или пари. Може би в друг живот.
Да се похваля - мъжът ми ми купи кола. Малко ядове имахме докато я регистрираме, но всичко мина. Сега е в сервиза да я огледат, смяна на масла и т.н.
Даун, ти гости ли имаш? Чета по диагонал последните дни и не съм прочела. Ама във фейса за някакви ракии четох.

# 221
Напълно те разбирам. Мисля си обаче, че не си намерила 'твоят' режим - този, който понася на твоето тяло.

# 222
Честито, ванини, лека и безаварийна  Hug
Ама по-подробно, моля - марка, модел, коне, цвят  Flutter

Аз отивам да залепя новата винетка.

# 223
Светалчо, абсолютно те подкрепям за подправките  Peace
Мислех, че само аз нещо съм сбъркана, така и не го възприех този розмарин. А за модерните куркума /с извинение към съфорумеца  Wink/, джинджифил и т.н. съвсем пък не ги понасям.

И аз нося доста багаж, и никога не се прибирам без нищо. Поне за децата задължително купувам лакомства и по нещо "трайно"  Peace

Мира, същата съм като теб, изследвания правени по друг повод са супер  newsm78

# 224
Напълно те разбирам. Мисля си обаче, че не си намерила 'твоят' режим - този, който понася на твоето тяло.

Не знам, преди децата се държах в перфектно тегло с 2-3плодувания в годината за по 7-10дни. През останалото време не съм се лишавала, а и не ми се е налагало да свалям повече от 3-5кг. Ставаше много бързо и лесно и се чувствах отлично.
След първото раждане също много бързо се върнах във форма.
Но след второто...е няма такова ходене по мъките. Не мога и да плодувам вече, пробвала съм няколко пъти, става ми зле и не издържам повече от 2дни.

Общи условия

Активация на акаунт