Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 510
  • 916
  •   1
Отговори
# 900
А това Ася Капчикова ли е? Изглежда ми много амортизирана тази моделка: http://vmzona.com/produkt/Дамско-боди-с-дълъг-ръкав-f15-3077/207520/24/359/1005/bg

Оо, мерси Гена, ще ги намеря и тях. Да кажа, че снощи и Кецове гледахме Simple Smile
Аз много се изкефих детето като дойде при нас и каза - "Гледа ми се български филм, например 11А", та оттам тръгнахме с българската киновечер Simple Smile

# 901
  • Варна
"Следвай ме" интересен ли е?

Да!  Grinning На мен ми хареса.
Толкова бг филми съм изгледала, че май не остана. Е, разбира се, че има и още много негледани.  Laughing
Пуснах си с "С лице надолу", но е на пауза, че се замотах из форума.  Laughing

Някой път даже забравям дали съм гледала някой филм, само по заглавието, и като тръгне, се сещам.

Много ми беше тъжен "Бъди благословена"!

# 902
Сандо, бееее! За изненада ще е.
Иначе мерките и аз мога да си ги взема, но с това описание на номерацията се оказва, че не се познавам.  ooooh!

# 903
  • Sofia
Аз не пропускам да гледам на голям екран повечето съвременни български филми  и (с малки изключения) ги харесвам Peace. Както и сериали-Революция Z, също семейно гледаме  Peace.
"Урок" също ми хареса,малко е тежък.
11 А ще има продължение, с Радина Кърджилова обаче  newsm78.

# 904
Признавам си, че на '11 А' краят въобще го нямаше. А се надявах на нещо ново, хубаво, модерно...., a той просто  си свърши. Не го разбрах.

# 905
Харесвам филмите на Тодор Колев, страшен ми е. https://www.youtube.com/watch?v=cBdMu30Zx7E&list=RDcBdMu30Zx7E&index=1, припевът ми е любим. Този дългият, в бялото, Слави ли е newsm78, сефте го забелязвам.

# 906
Признавам си, че на '11 А' краят въобще го нямаше. А се надявах на нещо ново, хубаво, модерно...., a той просто  си свърши. Не го разбрах.
Споко и аз така реагирах. Даже казах на мъжа ми, че нета е забил, той докато ми обясни се появиха надписите и толкоз.
Ние сме се заредили на "Следвай ме", благодаря Стейси и на теб Simple Smile
Аз също де що е българско гледам. Например "Връзки" си беше свежарски - богати хора, готини дрехи, модерни домове, нови коли и най-вече без сълзи.

# 907
  • Euskal Herria
Аз харесвам "Домашен арест". Татяна Лолова ми е любимка. "Вчера" си е направо култов.  С удоволствие гледам и старите бг филми.

# 908
Харесвам филмите на Тодор Колев, страшен ми е. https://www.youtube.com/watch?v=cBdMu30Zx7E&list=RDcBdMu30Zx7E&index=1, припевът ми е любим. Този дългият, в бялото, Слави ли е newsm78, сефте го забелязвам.

Според мен е Слави. Същото квакане като неговото е и музиката и аранжимента са на Маестрото Peace

Яна, вчера за "Домашен арест" се сетих и аз покрай Кецове и Фиката. И аз харесвам Татяна Лолова. Старите ги харесвам и много ме е яд, че звука им е калпав Sad
Последно с Тодор Колев гледахме "Господин за един ден".

# 909
Аз харесвам "Домашен арест". Татяна Лолова ми е любимка. "Вчера" си е направо култов.  С удоволствие гледам и старите бг филми.
И Константин Коцев в " Топло", хохохо Joy

# 910
  • Варна
Отивам вече да си гледам филма, но като стана въпрос за размери на бельо, се сетих за една случка. С милото сме гаджета. С приятелка сме в магазин за бельо- ще му купувам гащи за подарък. И като стана въпрос за номера, млъкнах. Приятелката беше човека с точното око. Simple Smile

# 911
  • В Космоса
"Кецове" ми е много любим! " Урок" наскоро го гледах, хареса ми много. "11 А" бива, но ми е малко с особено мнение заради Яна, че мм е работил с нея и ми разправя разни работи, та имам чувството, че и аз я познавам.

Прекрасен уикенд в Бургас, джумбаренца със стари другари, перфектно. От утре депрес! Пристрастени сме към ходенки често, всеки уикенд, а сега се очертава да си седнем на задниците за по-дълго и ще ни е тежко.  Sad То си е наркомания.

# 912
Днес времето в Бургас беше много хубаво, ние се разходихме до Черноморец, но ниското ми кръвно и анемията ми разказват играта.Не ми е добре и нямам сили направо.Започнах да пия таблетки с желязо и ще търся мнение на хематолог Rolling Eyes
И аз не искам повече бебета, тъъкмо щерката поотрасна и взе да става по-леко.Искам релакс и спокойствие Mr. Green

Ох, Яна ми е любимка на мен, много ме кефи Heart Eyes

# 913
Днес в Русе беше мрачно. Ходихме с мъжът ми да ми сложат инжекция. После на пазар и пак до аптеката за следващата инжекция за утре. Толкова много не бях ходила откакто съм болна. Татко тръгна за София в 13ч. Писа ми, че е стигнал в 21:30ч.. а и той е с остър бронхит. Някаква кофти серия сме хванали. Майка и тя като парцал трети ден. И тя кашля, няма грам сили в тялото си Sad

# 914
 KaRoLa, дано бързо се оправите. Много е кофти така- всеки от семейството да е болен.

Общи условия

Активация на акаунт