90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 338
  • 716
  •   1
Отговори
# 345
Банда,  Hug
Пропуснах да ви се "похваля", че вчера телефонът на ММ спря да работи Crazy , днес докато се опитвал да изкара хладилника на терасата да се размрази фризера....заминало и стъклото на балконската врата.... Tired Е, това нормално ли е... Crossing Arms
Иначе ползотворен ден- ходих да пазарувам, купих си и пазарска количка- розАвка Mr. Green Heart Eyes и с нея домъкнах покупките. Simple Smile Удобна е, въпреки нашите баири и камънаци... Crazy Като се върнах крак не подвих- чистене на хладилник- основно, 2 пъти миене на чинии и т.н., готвене за детето, правих си суровите бонбони, нареждах покупките в хладилника Grinning Преработих се- утре почивка Mr. Green
Мими, дай рецептата за тези медено-лимонови крилца Laughing
Кантарев днес показа супер цифри Grinning Дано и утре е така Mr. Green
Отчет: 5 банана, от които последния в суровите бонбони (банан, какао, ленено семе, кокос, слънчоглед, сушени кайсии), сутринта хапнах за закуска малко кокосови стърготини натюр Heart Eyes
Изчетох ви, позабавлявах се доста, но няма да споменавам поименно, че да не пропусна нечия прическа или вежди! Mr. Green hahaha Joy Joy Joy
Меню за утре Twisted Evil :
з- предполагам останалите сурови бонбони, че някой трябва да ги изяде Laughing
о- свински ребърца със савойско зеле- готвено, ФПХ, може би салата newsm78 (ако остане място Mr. Green )
в- котлетче от сьомга със салата, може би ще добавя и варени моркови Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 00:44 от dolce miele

# 346
  • Калифорния, САЩ

# 347
  • София
Добро утро  Hug
Ир,  Hug bouquet bouquet
Деси Hug Hug Hug

# 348
  • София
Добро утро!  Hug
Ау, колко обичам крушиии.  Heart Eyes
Ир, ВангобиHug
Аз днес съм много доволна от кантара спрямо вчера - 800гр., доближих се до 58!!!  Grinning Grinning Grinning
И така днес обяд: яйца +кашкавал+сирене+краставица, вечеря:вероятно кисело мляко с малко овесени трици.

Хайде по късно пак ще пиша.  Hug
Прекрасен ден на всички!  Heart Eyes

# 349
Добро утро прекрасни! bouquet
Днес ще тръгвам по ранко, че имаме ивенти! bowuu
Да ми стискате палци да съм чаровна, умна и неотразима....много е важно! Simple Smile
Днес за закуска май пак ще е кафе с кокосово мляко, обяд неизвестен, вечеря пиле при свеки! Simple Smile
След малко ще се премеря и ако имам време ще пиша! Simple Smile

# 350
  • У дома
Добро утро фиданки, допивам кафето си с вас и отивам да си будя зверчето да е водя на детска.
Нямам никакво свободно време и да си призная не мога да ви чета Blush Дано поне това ходене на курс и всичко останало ми е от болза за вбъдеще Whistling
МИми, ще стискам палци, дано всичко е наред Hug
Ир, невероятно кафенце си им сервирала и днес Heart Eyes
Аз очаквам МЦ и умирам за сладко, та днес мисля да направя плодов hahaha Joy Joy Joy още съм си същите кила 62,8-63кг, не съм се замисляла за сваляне, но аз си се харесвам, а и на този режим където съм май не се свалят бързо кила, както и Жул и Стаси могат да потвърдят. На курса ме гледат супер странно с моите кутии, и колко ям, нали си знаете, че съм ламя Blush Там ядат сандвичи или безалкохолни с кафе, а аз нося дисагите със салата и храна Crazy  И съм една от най-елегантните, което само ме радва. Тантурчо е добре, много смешно говори, вчера дойде да ми каже "Наздраве" с бутилката си за вода и ми "обесни", че баща й и дал да яде "Джаджук", след това разбрах че е яла суджук Joy Joy Joy Все още иска токчета и гривни ooooh! но сега с баща си щяла да ходи, не искала с мен да пазарува Sunglasses
МНоооогоо Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички, много ми липсвате, но нямам време за повече bouquet
Лек и усмихнат ден на всичкииии Heart Eyes

# 351
Добро утро!  Grinning Grinning
Ирка, Вангоби  Heart Eyes Hug bouquet
Жгмъцка разкошен минус  smile3501  Hug Hug
Генни естествено че ще иска с тати - умно дете.  Joy Hug Hug
Хубав и топъл ден!  Hug Hug Hug

# 352
  • Бургас
Добро утро,

Кантарев днес показа странни цифри? Само -300 след плодовия днес. Странно? Чувствам се по-лека. В резултат изкормих кантаре и днес ще му сменя батерията, защото от както съм го купила не съм я сменяла.
А и мижавия плюс след кифлояденето ме съмняваше, та такива ми ти патила.
Е, искаше ми днес да видя 57..но, както и да е.

Ирка, точно такова кафе пия в момента, но без екстрите от фона Wink

Да ми стискате палци да съм чаровна, умна и неотразима....много е важно! Simple Smile
Мими, ми това е по дефолт, т.е. ти си си такава Heart Eyes
Genni,  Hug

А, бе, Сватенецето ми къде изчезна? newsm78

За днес съм приготвила
З - две мандарини
О -  пиУе със зеУе
В - паламуд с домати

Хайде, до после bouquet

# 353
Добро утро  Nature Sunny
Гледам слънчевичко,излизам и -8  Shocked.

Миме споко,такваз си  Heart Eyes,нямаш нужда от палци,но пак ще стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.Смея се сега с Ласкин-леко ти омърморва колегите по нова  Laughing,но по неговия си чаровен начин  Blush
Скрит текст:
във връзка със намерените застреляни благороден елен и бременна кошута е поканен,ловец е
Гени днес щях да те пускам за издирване  Hug.Гледат те странно,щото ти завиждат за вкусната храна и хубавата фигура!Мойте деца и те изядоха снощи "Джаджук"-а на баща си  Joy Joy Joy.
Вангоби  Heart Eyes,чудесна закуска,ще хапна.На коя дата пътувахте?Чудесно да си изкараш и да си починеш  Hug!Да не забравиш семки и мерудия  Mr. Green.
Иринитке кокичетата цъфнали казаха по телевизията  Flutter.
Жгмъци и аз много харесвам съси коси  Peace.Като тийн се постригах като на твоята снимка,супер ми стоеше.След десетина години повторих-резултата беше много различен  Crazy,късата коса веднага ми сложи някой-друг килограм на фигурата,а съм си височка ...А и още нещо-при мен поддръжката на къса коса беше много по-трудна,защото сутрин бях като качулат петел,хайде снимки няма да слагам да не почваме от сега  hahaha Mr. Green.
Вики искааааааааам и аз крилца  smile3511,обожавам ги...
Деси днес по-добре ли си  Hug?
Вчера почти си спазих менюто,само вечерята се промени-салата,картофи на фурна с много подправки и цървено ...да уважа празника  Whistling.Оказа се,че няма меси вкъщи  Crossing Arms,безобразие ...
За днес:З-круша от Вонгобито
О-китайско зеле+домати+кашкавал
В-салата+месо

Хайде хубав ви ден  newsm18

# 354
Добро утро  jumpuu прекрасни  Hug

Изпила съм си кафенцето, сега съм готова за работа  smile3529 Показа се малко слънчицето и настроените ми се покачи. Омръзна ми това студено, облачно време.

Сега да ви се похваля. Вчера се сдобих с нов електронен четец на книги. Много съм хепи  newsm44 Какво му трябва на човек, за да е щастлив, нали  Hug Сега се чудя със стария какво да правя. Ще ми се да го подаря на някое детенце, което обича да чете книги, но няма възможност да си купи четец. Обаче около мен няма.  Thinking

Днес ще ям
з. ябълки
о. нямам идея
в. яйца, сиренце, кашкавалче, кисело мляко

Оцветявам се, щото вечерята ми е смесена и не е по правилата.

жгмъц ако решиш да сменяш прическата задължително ни покажи снимка да те видим  Heart Eyes

# 355
Здравейте Hug
Ей, ама как никой не ми забеляза розАвата придобивка.... Crossing Arms  Laughing
Гени, много се радвам, че се появи bouquet Мъниците имат много смешни думички Mr. Green Долченцето дълго време казваше "меньо" вместо мечо Mr. Green и "уейо уейо" вместо Зайо Байо hahaha За кутиите подозирам как те гледат... hahaha hahaha
Мими, няма нужда да стискаме палци да бъдеш такава каквато си! Laughing bowuu Hug
Иринита, стана ми смешно, че си "изкормила" Кантарев Laughing
Мамекс, нали поне вечерта ще хапнеш месце Hug
Вангоби, чудни круши Heart Eyes Hug Обожавам, а все не мога да се прежаля да купя тук твърди и да ги чакам после да омекват вкъщи Stop
Жгмъц, супер минус. Grinning
Скрит текст:
За късата коса- колкото е по-къса, толкова повече изпъкват чертите на лицето. Аз съм била подстригана късо, но не от най-късото, 4-5 пръста коса може би беше дължината или повече- ми то няма такова будене с "петелски" прически Mr. Green , определено оформянето на прическа ми беше по-трудно Shocked , а аз съм и от тези които не понасят почти никакъв стилизиращ продукт по косата...И аз харесах повече втората прическа.  Peace
След вчера съм разбита hahaha Щях да полягвам за още поне половин час, но  Crazy Кантарев показа мн.хубаво число и днес, 100гр. ме делят от това да видя цифра коята не съм виждала от преди да забременея... Simple Smile  -700гр. след плодовия.
Номе, честит нов четец! bouquet

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 01:42 от dolce miele

# 356
  • София
Мими, и от мен имаш стиснати палци, макар че ти си си чаровна винаги.  Heart Eyes
Този Ласкин не го понасям аз.  Sick А и хич не харесвам убиването за спорт, какъв спорт е това ? Варварска работа... Разбирам едно време, когато мъжете са изхранвали фамилията с лов, но това е друго. Въобще това занимание ми е страшно противно.

Иринита, Сватенцето ти предполагам пак пътешества.  Wink
Иначе фабричните батерии са най-читави според мен, моя кантар изкара няколко години със служебни батерии. Но щом те съмнява, сменяй.  Hug

НоМе, аз реших, днес ще се опитам да си запиша час за подстрижката. НО ще се покажа само ако се харесам.  Embarassed

Долче, коя е заветната цифра ? Браво и за твоя минус!  Hug Аз видях розовата чанта с колела, предполагам че е удобна, но няма ли да се цапа много ?

# 357
  • Targovishte
Здравейте, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ  Hug Hug Чудни кафета и круши  Heart Eyes Heart Eyes

Тази сутрин сме болни, ходихме на личната на малката. Изписа лекарства, които ако бях купил всичките трябваше да дам 80 лева  ooooh! Имаме сополи и кашлица, засега няма температура. Затова сега купих капките, спрея за гърло и сиропа. Оставих ги да се гледат с баткото. Довечера ще докупя другите две лекарства, които всъщност са имуностимулиращи Изопренозин и Саностол.

Кантарев и той не суша, в смисъл, че май се е побъркал. Три пъти се качвах и ми показва минус 2,6 кг след плодовия. Знам че не е възможно - ще му сменя батерията.

Днес белтъци - З - фреш портокал, О - яйца - пържени и бъркани три броя и салата цвекло. В - две яйца, може би варени и салата.

Тази седмица нямам време да дишам. Но има надежда , че понеделник ще е последен в тази серия  Praynig

На вас - ПРИЯТЕН ДЕН!!!!!  bouquet bouquet Hug Hug Hug bouquet bouquet

# 358
  • София
Привет, банда! Hug

Долче, аз също видях чантичката на колелца, много идейна, хареса ми! Hug

Гени, много е забавна малката!  Grinning Hug

Мими, и аз ти стискам палци да мине добре презентацията! Hug

Вчера бяхме на волейболен мач, голяма емоция! Хареса ни, независимо от резултата. Та, във връзка с това, вчера менюто беше: з: ябълки; о: кюфтета с лютеница и салата домати и краставици; в: печена тиква (в 17 часа) и 1 чаша вино към 21:30...  Mr. Green

На всички - хубав ден! Hug

# 359
Привет, привет Hug Hug Hug
Ир и Вангоби благодаря момичета Hug Heart Eyes Круши обожавам Heart Eyes
Много се кефих тази сутрин докато ви изчета - НЕВЕРОЯТНИ СТЕ Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Много отдавна се каня да се подстрижа много късо, но все не събирам достатъчно кураж, а и фризьорката не мога да навия Mr. Green Mr. Green
Мими ние не се съмняваме, че ще бъде всичко на ниво Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Аз няма да пиша какво пихме и ядохме с моята дружка - но празнувахме hahaha hahahaНо също така се научих да плета шал без куки, само с ръцете, много е интересно.Трябва да ви ги снимам.
Днес менюто: З - помело Вики  Hug Heart Eyes - нямаше край това помело hahaha;О - тофу, не съм много сигурна защо го купих това тофу - трябва да се изяде,салата домати,маслинки;В - пилешко по Жгмъц,салата зеУе и моркови
Хубав, слънчев и спокоен ден ви пожелавам Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт