90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 235
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Аз вече мога да карам и с гладните Twisted Evil
Скрит текст:
Обядвах салата от зеле и моркови, пиперена манджичка и около 300 гр пзх

# 46
  • Русе
Джуле, френско беше вчера, днес какво ще е? Hug
Днессс, пиуенца, сте в Руси....  Flutter  Heart Eyes Heart Eyes

Охх, и в нас е една Попинска, тролска либоФфф..... Crazy
Честити тенджурки, тиганчета!  Heart Eyes Heart Eyes Със здарве да си ги ползваш в новата кухня, мноого скоро! Нищо, ако няма гараж, къде ша турити новата кола?  Whistling

Ириниткеей  Heart Eyes бравус на теби!  hahaha
Долче, експериментът ти можи и да стани...  Heart Eyes

# 47
Е тука на плочника ли баш  smile3506?Завърти да поседнем покрай някой шадраван Мими да не вижда Хепи-то,че току виж пак подпукала френската торта   hahaha
Скрит текст:
а пък аз как всичко обичам там   smile3521,без миризливите калмари де   Sick,  ауууууу,направо ще се удавя

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 13:24 от Мамекс

# 48
  • Бургас
Убичъм гу туй Русиии, че и едни русинец убичъх пу едно времи Joy Мъ той ся стана голям чиляк, в Америка...боже, като се сетя какъв шемет беше. Бяхме още тийнейджъри. Един ден хванал автобуса и цъфна в Бургас, да ме видел Whistling

# 49
  • Русе
Влизам само да кажа "дзяк", че не можИ да пиЙите кафенце у РусИто без мен  Hug
Тинки Hug Hug Hug добре си се появила Simple Smile
Довечера ще се включа по-адекватно Joy

# 50
Извинете ме...
Вчера ми даде грешка при публикуването...незнаех че е качено  Blush

# 51
Хайде днес в РусИто на кафенце Hug Heart Eyes, ама Джулс Heart Eyes наистина направо на плочите ли Mr. Green
Мамекс много се кефих на сладура как се мръщи на лимона hahaha душичка Heart Eyes
Долче  Hugмангото едната страна беше червеникава.И аз ще си купя такова ренде ако пуснат на Лидл.
А савойското зеле на мен не ми хареса, правих салата, даже още стои в хладилника повече от половинка.

# 52
  • Русе
наистина направо на плочите ли Mr. Green
Joy Joy Joy
Мнеее, в близките, безброй кафененца....  Whistling

Ириниткеей  Heart Eyes тъй сме ний ут Руси, щури, диви и красиви!  Flutter  Joy

# 53
Деми  Hug bouquet
Гени е сигурно заета, няма да казвам защо, че не помня писа ли, ще се включи като може  Hug
Жулетке, няма ли морско?  Flutter
Долче, къде ги гледаш тези промоции в Лидл? Май на сайта им да следя освен  newsm78
Инджи, явно ще трябва да го готвиш това савойско зеле със свинско  hahaha

# 54
Пууу изчетох ви, кога работите бе сладурки Joy
Благодаря за съветите, задължително сега с втората четворка ще ги коригирам. За мен е геройство, че преминах през първата и световъртежа и това да ми е студено премина.
За утре съм приготвила зеленчукова пица, ама незнам колко да изям? Кафе с цигара след хранене нарушава ли нещо?

sladkoto_agi ти на кой ден си? Сестра ми я карала стриктно месец и половина и тя така нито кило не мръднала и естествено се отказала, но не само заради това, ами и заради ангажимент си е да мислиш всеки ден какво ще ядеш, което не можеш да го хапнеш и на другият ден.. Бързо свалят тези които са с много излишни килограми. Аз също още нищо не съм свалила, но четох, че може и накрая рязко да се свали или поне сантиметри да се намалят.
Почнах да отказвам излизания с този мой режим...

Edеn Аз съм пристрастена по Лидл от  сроко следя всичко и купувам всичко, питай ме. За промоциите те са по дни и са тематични има ги в сайта, както и на Каталози приложението на телефона.

Чакам си утре сладката вечеря ( от нея си оставам гладна колкото и торта да изям) Ще правя за първи път тази рецепта, цитирам:

чийзкейк без печене и без желатин

Доверете ми се и ви обещавам сладкиш, който ще разтопи сетивата ви. Но ето и рецептата:

Необходими продукти:
2 ч.ч. млени бисквити
100 г разтопено масло
2 ч.ч. цедено кисело мляко 10% Olympus
200 г  извара Olympus (може и крема сирене)
125 г краве масло
1/2 ч.ч. течна сметана за разбиване
1/2 ч.ч. пудра захар
За украса:
2 ч.ч. замразени боровинки и захар на вкус (може да се замени със сладко по избор)
бита сметана
Започвам като в блендер смилам бисквитите. Аз си премерих около две чаени чаши млени бисквити, но вие можете да сложите и малко повече, ако искате по-дебела коричка. Изсипвам ги във форма с махащи се страни с диаметър 24 см. Прибавям първоначално около 80 г от разтопеното масло. Омесвам хубаво и разпределям влажната бисквитена смес по дъното на формата, като притискам с ръка, за да се образува хубава коричка за десерта. В зависимост от вида на бисквитите може да поеме повече масло, затова го прибавете, ако е необходимо.
Прибирам формата в хладилника за да стегне "блатът" и се заемам с плънката. С миксер разбивам маслото, което е на стайна температура, и пудрата захар.
Маслото ще играе ролята на нашия стягащ елемент в рецептата и ще замести желатина. Прибавям след това цеденото кисело мляко и изварата / кремата сирене. А след това и предварително разбитата на пухкав сняг сметана. Тя ще придаде въздушност и обем на сместа. Аз използвам растителна сметана, тъй като е по-лека на вкус и бухва повече при разбиване. Можете да ползвате подсладена или не, в зависимост дали искате десертът да бъде по-сладък. Препоръчвам да е една нотка по-свеж, тъй като заливката е доста сладка и се балансират взаимно.
Разпределям крема върху стегналата вече кора и пъхам в хладилника, а още по-добре във фризера.
Тъй като имах замразени боровинки във фризера, реших да направя заливката на чийзкейка от такива плодове, но вие можете да ползвате сладко по избор, макар че боровинките са най-добрия избор според мен!
Аз сложих в касерола замразените боровинки и добавих захар на вкус (добавям я постепенно, като опитвам) и оставям сместа да покъкри, докато се посгъсти и водата изври.

Какво мислите много ли е калорично?

# 55
Долче, къде ги гледаш тези промоции в Лидл? Май на сайта им да следя освен  newsm78
Инджи, явно ще трябва да го готвиш това савойско зеле със свинско  hahaha
Скрит текст:
Лидълските промоции ги гледам онлайн, като съм в БГ следя и лидълската тема, и дебна брошурите Mr. Green (нашите ги крадат за подпалки през зимата, та или взимам от магазина, или дебна hahaha). Някъде преди Великден, пролетта ще пуснат рендето. Т.е. март или април, заедно с други кухненски неща- гофретник, силиконови формички и т.н.
На Инджи и аз щях да казвам същото за савойското зеле- Инджи, сготви го както обикновеното зеле!  Grinning Може и да си попаднала на по-старичко и жилаво...? newsm78
Жули, на мен пък ми харесва изгледът и плочките Mr. Green Laughing Нямам прИтенции, само да е в РуситУ..... Laughing bouquet
Иринита, да не си изпуснала някой Доналд Тръмп Laughing

# 56
Yasmina  Hug дали е много калорично не е проблем за сладката вечеря , по - скоро това,че съдържа доста кисело мляко и извара може би не е много ок Grinning
Долче свежо си беше, може и да пробвам готвено - аз вчера готвих кисело зеле с ориз - така го обичам.Иначе прясно зеле готвено не долюбвам, само на салата Mr. Green

# 57
Благодаря, момичета, ще следя на сайта, че брошури не крада  hahaha

Деми
, скоро май не си поствала такова
Скрит текст:
https://www.facebook.com/AFV/videos/10155063201716661/

# 58
  • Оптимист по принуда

Деми
, скоро май не си поствала такова
Скрит текст:
https://www.facebook.com/AFV/videos/10155063201716661/
content not found  newsm78

Джуле, не ми пука, пльосвам се на плочките с вас. Никога не съм била У РусИ  Hug Hug Hug Outta Joint
Долче, кичария бяхме, ама ни е простено  Flutter
Чакаме Геннито, когато може, тогава   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 15:26 от demmy.

# 59
Юхуууу, някой каза френска селска....и долитам....!
Нямам против да я ям в Русинското Хепи...., че дори и "миризливите" калмари! Щом ще сме с русенските фиданки ...Simple Smile
Ей туй същото съобщение го пратих и на Инджи на ЛС ooooh! Хич ме няма....! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт