90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 312
  • 716
  •   1
Отговори
# 465

В повече няма да дойдат, но бобови, не булгур, нахут, картофи или ориз.  Grinning

Добре Жулке,нахута не е ли към бобови  Thinking?Да го избягвам,така ли?
Жгмъци не знам как да увелича снимките ,от телефон са  Blush.
Курдов  Hug Hug Hug,всички стискаме палци малката рязко да се подобри  Praynig.Но защо в болница само заради температурата  newsm78,виросите вече са такива,че много често се карат с по 3 денонощия температура 39-40градуса.Има едни лепенки с гел за чело при Т-големия ми син казва,че се чувствал по-добре като му сложа такава.
Иринитке останала съм с впечатление,че този поглед ти е по рождение  Mr. Green.Във вас е много готенко,но твоето шарено и моето шарено са две различни неща  Laughing
Миленски спорна работа,дано приключиш бързо задълженията  Peace.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 14:23 от Мамекс

# 466
  • София
Стаси, аз съм обратното всичко ми се яде!  hahaha
За тесто и сладко да не говорим...
Добре, че затвориха кварталната пекарна, че в момент на умопомрачение щях да послега към нещо от сорта на м.....и.  doh

# 467
  • Русе
Мамекс, да, към бобови е, но има мнооого нишесте, та съм го заделила.  Mr. Green
Стаситкеей, колежката ти добре е казала.  Crazy  Joy

# 468
Привет, привет Hug Heart Eyes
Ир Hug Heart Eyes разкошни кафенца и чай, Вангоби Hug не се притеснявай, не сме гладни - Мамекс и Вики се погрижиха  Hug Heart Eyes
Мамекс да ви е честита именничката - да расте здрава и щастлива Hug Hug Heart Eyes А ти си сготвила чудесийки, не си забравила и най- важното Mr. Green Шаловете ще ги снимам довечера Grinning
Курдов това с раздялата е много тъжно - дано да е за добро, много Hug, да имаш сили, и дано малката да се оправи бързо.
Мими  Hug Heart Eyes чудесно Heart EyesБях в Париж септември 2015 за 5 дена, прекрасно, чудесно Heart Eyes Моите деца -  сина ми и пелменниците ми организираха екскурзия за 10 дена до Париж и Лондон за моята 50 - та годишнина, пак бих отишла с удоволствие.
Иринита  Hugне знам какво си решила за килима, мога да кажа , че стоките на VIVRE винаги са много качествени .
Долче значи ще се видим в Италия Hug Heart Eyes
Адорейшън Hug дано ти е минало Heart Eyes
Деми Hug чакаме ноу- хау hahaha
Джули Hug Heart Eyes разгада ли темата за хем......... hahaha
Миленски бързо да се оправят мъжете Hug Hug
Жгмъц  Hug Hugблагодаря за виетнамското чудо, задължително ще си купя, врата и гърба ме болят ужасно.А на снимките, които си публикувала във фейса, разликата е огромна от преди и сега - даже не мога да кажа ,че е един и същ човек Hug Heart Eyes
Моето меню днес е :З - изядена - киви, кафе;О - ориз с моркови и много магданоз;салата цвекло и моркови;В - не съм я измислила,каквото сготви ММ Grinning
И днес е моят любим ден , да ви е спокоен и слънчев и много  Hug Hug Hug Hug Hug на всички

# 469
  • София
Курдов, дано оздравее бързо малката!

Миленски, аз съм с килограм надолу в сравнение с тези, на които завърших диетата. И аз мисля да завъртя няколко четворки още, но не съм решила дали да е толкова скоро (от 1-ви март) или малко по-натам, за да забрави организма ми това въртене на въглехидратите и да се прилъже да смъкне още някое и друго кило... При врътката, която правих основните килограми смъкнах в първите 30-ина дни... След това нещата бяха много бавни и затова се чудя дали втората врътка изобщо ще работи при мен или да си продължавам с режим почивка. Храненето в режим почивка ми допада повече.  Wink

Инджи, ти четворки мислиш ли да въртиш и от кога? Hug

Вчера менюто ми беше: з: ябълки; о: пилешко филе в сос рокфор и зелена салата; в: яйца и печени чушки.

На всички - хубав петък! Hug Hug Hug

# 470
  • София
Инджи, много ти благодаря!  Hug
Аз и тук съм ги пускала преди снимките.

# 471
  • Targovishte
БЛАГОДАРЯ ЗА окуражителните думи  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

МАМЕКС  Hug Hug моля, дай малко повече инфо за тези лепенки, картинка нещо. Как да ги потърся  Praynig Praynig bouquet

# 472
Курдов заповядай:
Скрит текст:

В аптеките ги продават,има три мириса мисля-мента,дъвка и не помня третото.До 3 лв е пакетчето.
Но самостоятелно не вършат работа,да знаеш!Само при ниска Т стават самостоятелно.

# 473

Инджи, ти четворки мислиш ли да въртиш и от кога? Hug

Петенце  Hug Heart Eyesмисля към април месец, надявам се да не се налага по- рано.И на мен ми допада повече храненето в режим почивка.

# 474
  • Targovishte
МАМЕКС  Hug Hug БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Ще ги потърся още днес.

# 475
Курдов, моя близка приятелка-фармацевт ми разказа следното за температура.
Кипваш оцет и сода за хляб и с пяната, която се получи се маже тялото. Получавала се някаква реакция и имало светкавичен ефект.
Не ми се е налагало и дано не ми се наложи Praynig , но ако нищо не помогне не пречи да опиташ!

Бързо оздравяване на принцесата пожелавам!
А на теб сили и кураж! Hug Hug Hug

# 476
  • София
Аз промених плана за днес, готвя някакъв бъркоч от рендосани тиквички + кисело мляко, яйца, сирене, копър, чесън, сол, черен пипер. Става уникално вкусно. Тиквичките се запичат предварително, за да се изпари водата после се залива със сместа и се пече.  Heart Eyes

# 477
  • У дома
Минавам телеграфно само да кажа изпитано за температура
Скрит текст:
един белтък,1 с.л сода и 1с.л оцет бъркаш и мажеш най-вече сгъвките-мишници и зад колената. След това където даде. Сваля е за 10 до 20 мин. Само това действа като сме с 40-41градуса. Нурофен, парацет не действат. Лепенките са абсолютна глупост Peace

# 478
  • Targovishte
СЪНШАЙН, ГЕНИ  Hug Благодаря ви, ще пробвам всичко, че се не трай!  bouquet

# 479
  • Русе
Хапнахте ли пиуенца?  Flutter
Който е приключил с обяда, хайде на кефенце, продължаваме в Италия, днесс, в Тоскана  Heart Eyes Heart Eyes ...  Whistling 

Heart Eyes Heart Eyes

КурдовHug

Общи условия

Активация на акаунт