90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 297
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
  • Targovishte
ДЖУУУЛ  Hug улучи ме в сърчицето с това кафе!  bouquet

Да се пофаля - вече съм титуляр на договора и имам настанено дете. Май съм първия приемен татко с договор в областта.

# 481
  • София
Джули, много красиво.  Heart Eyes

Курдов, честито!!! Hug

# 482
Здравейте Hug
Курдов, мъчно ми стана като прочетох за селфитата... Sad Hug Hug Ние имаме от лепенките за температура- те са по-скоро за облекчение, при нас не съм забелязала чак да свалят температура.... newsm78 Нашите миришат на евкалипт или мента- твърде силно Crazy
Стаси, на салата и на мен ми е безвкусно някак- нито е като обикновеното зеле, нито като китайското- само на вид Mr. Green Е, с майонеза, царевичка и шунка сигурно ще има вкус Twisted Evil ММ ми беше купил една средна главичка савойско зеле- не беше особено голяма, за готвенето използвах около 3/4 от него. С такова количество (и със същата големина зеле) ми става готвено зеле колкото да си го ям минимум 4 пъти Laughing
Скрит текст:
Запържвам в малко мазнина глава лук, чесън- понякога разполовени скилидки, понякога го режа на ситно, морков 1-3 бр., слагам и зелето, после добавям червен пипер около 1 с.л., кимион, сол, бъркам за 2-3 мин. и добавям домати- от консерва или дом. пюре и сагам и водичка колкото едва да покрие зелето. После захлупвам и варя на бавен огън, разбърквам понякога до готовност. Накрая добавям и черен пипер и евентуално лют пипер малко.
Мамекс, те вярно, че са луди тези върху леда- но поне ще им останат интересни кадри Mr. Green Надявам се, без прасета и глигани на фона hahaha hahaha
Иринита, много е хубаво у вас. bouquet Най-много ми харесват масичките Heart Eyes Иначе и аз харесвам много пастелните цветове, но и по-наситените също, ако са добре съчетани и дозирани. Преди години за мен сивото не беше цвят Mr. Green , но сега много харесвам светло сиво, тъмно сиво..... Laughing А котанка как хубаво се откроява Heart Eyes Laughing
Жгмъц, предлагам ти да вземеш за Италията един шоколадов фъч....или два.... Mr. Green Направи си "мъфини" с кайма, гъбки, печени чушки и кашкавалче.... Laughing
Номе, аз препоръчвам анестезол- обезболяващ спирт. На мен много ми помага при болки в нервите, мускулите, майка ми имаше огромно облекчение при болезнен херпес зостер Peace Но е добре да се консултираш и с лекар.
Миленски, дано мине по-бързо натоварения период Hug Тази зима доста поболедувахте, хайде стига вече Hug
Инджи, ти ще носиш манго в Италия Laughing Hug
Вики, чудна закуска bouquet
Мамекс, да ти е жива и здрава кръщелницата! bouquet
След вчера Кантарев показа голям плюс, но аз си знам, че не е реален. Laughing За днес:
Скрит текст:
свински ребра, супа от микс (с малко картофи, боб и грах е, повечето са неутрални зеленчуци), закусих банан и половина. Евентуално и млечна салата с кис. мляко, чесън, пипер, кис. краставички и червено цвекло (варено).
Курдов, честито! bouquet Че как точно ти няма да си първият татко с договор в облаятта? Simple Smile Wink
Жули, идвам, и изгледът е страхотен, но имам нужда от кафенцето  сега Mr. Green

# 483
  • Бургас
Курдов, поздравления!!! Hug
Ех, Джулеткеееей, ей Тоскана, точно там сме живели с Мамексита мноооого преди да се родим Joy....тук.

# 484
  • София
Долче, нещо рецепта ?  Hug

# 485
Долче, нещо рецепта ?  Hug
Жгмъц, правила съм си разни подобни "бъркочи" Laughing на око- кайма, яйце, запържени гъбки (може да се добавят и карфиол, броколи, морков), кашкавалче ако имам, сол, пипер и подправки, бъркам и пека във формички за мъфини. Но може да се пече и в тавичка, и в кексова форма. Grinning

# 486
  • Оптимист по принуда
Здравейте!

Ау, Тоскана Heart Eyes. Джулка, глезиш ни  Hug
Курдов, радвам се за успешния развой на нещата  bouquet. Съжалявам, че сте принудени да се разделяте семейството  Confused Hug
Хора, в Англия има дефицит на аг, съвсем сериозно. Даже и по новините казаха, че в някои магазини са наложили ограничение по 3бр на клиент. Остана и купони да раздават и ще я Фтасаме   hahaha
Аз какво ще правя, хм? Ще стържа моркови до посиняване, видяло се е  Crazy
Мими, тм заслужава във Франция да си само по парфюм за него  Blush, златен мъж  bouquet
Иринитка, хареса ми твоят дом  Heart Eyes

Аз нарязах едно бяло зеле и го готвя постно, чудя се скакво да го комбинирам. Не искам да се тъпча с хляб и май ще 'надупя' два картофа, обожавам ги, а зелето ще е салата. Довечера ще се омажа с
Скрит текст:
kfc

Отивам за чавенцето, чао засега  bouquet

# 487
Иринитка много е хубаво у вас, но най-много ми допадна една черна перла позиционирана на дивана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хора, в Англия има дефицит на аг, съвсем сериозно. Даже и по новините казаха, че в някои магазини са наложили ограничение по 3бр на клиент. Остана и купони да раздават и ще я Фтасаме   hahaha
Какво е аг?  newsm78

# 488
  • Оптимист по принуда
Айсберг.

# 489
  • София
Много съм хепиииии!!!!  Grinning Grinning Grinning
Имаме си бебееее!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
София се казва!
Майката е най-добрата ми приятелка, като сестра ми е!
Страшно се вълнувам...

Днес няма да съм на режим, защото ще празнуваме!
Хайде да почерпя:

# 490
Честитооооооооо  newsm44 newsm68 newsm51 smile3501 bigdance2

# 491
Деми, не разбрах с какво ще се омазваш довечера Laughing Ами сега, какво ще правиш без АГ??? Confused Чак пък и ограничение от 3бр. на клиент.... hahaha Че англичаните по колко айсберг ядат на ден? newsm78 Да не си пък ти причината за ограничението Mr. Green ЗаУето става много добре и с гъбки Heart Eyes
Жгмъц, чудесна новина! Grinning И името е супер! Heart Eyes

# 492
Аз какво ще правя, хм? Ще стържа моркови до посиняване, видяло се е  Crazy
Деми, и тук нямаше по едно време. После пуснаха по 3 лева в Билла, и то едно ужасни, малко по-големи от топки за тенис. А в Лидл дори бяха по 3.50  #Crazy

Е, нямаш ли си ел ренде от Лидл?  hahaha

# 493
  • София
Джулка, мечта е Тоскана, страхотна!  Heart Eyes

Жгмъци, честито бебе на твоята приятелка! Да е жива и здрава София (много обичам това име)! bouquet

Курдов, честито и на теб! Hug

Инджи, чудесно, за 4-ките може пак да сме заедно към края на март, началото на април! Hug

# 494
  • Русе
жгмъци честитооо! Да е жива и здрава, да радва много мама и тати! Прекрасно име, да.  Heart Eyes
Демитуу  Heart Eyes Heart Eyes изкупила си сичкото аг в Инглънд начи, е, може ли такова нящу.....Фризерът ти с туй е пълен нали? прзнай си...  Joy Joy  hahaha
И аз искам да са омажа с туй, дет ти ша са омазваш, добре, че няма в Руси.
Долче с KFC ще маже.....  Mr. Green

Пете, Инджи, Стаситкей  Heart Eyes Heart Eyes

Курдов, честито!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт