90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 296
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Жули, ми то ДемитУ хем го сложила в скрит текст, хем с малък шрифт, че и задраскано- сума ти време се чудих какво е това, пък то kfc било Mr. Green

# 496
  • Пловдив
Жгмъци, да е жива и здрава София!  Hug Мога да си представя колко се вълнуваш!  Hug

Курдов, честито! Знаех си, че няма да има проблем с пренастаняването! Да оздравява бързо принцесата!
Много мъчно ми стана, когато прочетох за селфитата. Cry
Иринитка, чуден е килимът!  Heart Eyes А у вас е много уютно!

Деми, наистина аг и тук е дефицитна стока. В близкия магазин се намират понякога, но на цени от 6-7 лева за килограм.  Shocked

Миленски, да оздравяват бързо мъжете! Hug

На всички -  Hug!

# 497
  • Оптимист по принуда
чшшт, тихо ся... за вечерята ми, тайна е... Blush
Долче, тука пише http://www.bbc.co.uk/news/uk-38851097. Не съм аз виновна  Crossing Arms
Стаси, аз последно от Лидл точно такъв купих- ужасен ужасон!
Джулке, може ли тъй да ма излагаш  Embarassed Hug Hug Joy Joy

Жгмъци, честито на приятелката ти! Да е жива и здрава малката София! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Ся тука да ви питам..за рендето.. Twisted Evil Стаси, ти ще ми обЯсниш, знам.  hahaha

# 498
Жгмъц честито бебче на приятелката ти Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes - да е много здрава и да расте щастлива newsm51 newsm51 bigdance2
Джулс много красиво Hug Heart Eyes
Деми ниЙ няма да кажем на никого  smile3505 smile3505

# 499
  • Бургас
жмъци, Честита и благословена да е малката София! ylinfant stork-girl newsm07 newsm18

# 500
  • Русе
чшшт, тихо ся... за вечерята ми, тайна е... Blush
Джулке, може ли тъй да ма излагаш  Embarassed Hug Hug Joy Joy
Joy Joy Joy

За рен-де-то ли пи-таааш??  Joy Joy

# 501
Деми,  Hug Шегувах се, ти знайш bouquet "Тайната вечеря на Деми"- как само звучи Laughing Да ти е сладичко довечера Hug Ний на никого няма да кажем.... Wink Grinning Ти нямаше ли си ел. ренде? newsm78 Защо ли съм запомнила, че си от "избраните" които имаме ел. ренде? Laughing Че и то като АГ-чето е дефицитно напоследък... hahaha
Аз тук се опитвам да се докопам до АГ Бондюел (ох, някой от новите да не си помисли, че това е АГ- лекар с фамилия hahaha) нарязан в плик- цели салатки не мога да видя изобщо да продават.... Crossing Arms

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 15:38 от dolce miele

# 502
  • Оптимист по принуда
ДолчеHug
Аз да се оплача - направих си печен сладък картоф, с подправки и малко розмарин. За втори път му давам шанс, ами чиста тиква си е. Сладко, пък с подправки, пък никакво. Crossing Arms И зелето не ми стана хубаво много, трябваха му още домати. Това не ми попречи да изям 2 чинии де. Mr. Green

# 503
Здравейте,
Днес менюто:
З- 3 малки печени ябълки
О- свинска пържола печена с  лук, зелева салата, ФПХ
В- на половината св. пържола с лук и зелева салата
Бясна съм  #Cussing out кончето го няма от 4 дни, и сутринта като се премерих с 200 гр. повече от предишния плодов, вече не знам какмо да правя  Cry
Курдов, аз също дъщеря ми като беше малка я мажех с нещо одет, сода .... но ако се интересуваш ще погледна в тефтера и ще ти пиша  Hug Това с жена ти е много тъжно, как България си гони народа  ooooh!
Жгмъц, честито ви бебче   Hug
Миленски, бързо оздравяване на домашните  Hug
На всички много  Hug

# 504
  • София
Момичета, благодаря ви!  Hug
Аз днес малко си поплаках заради София.  Heart Eyes
Ама аз съм си такава ревла и за добро и за лошо все си поплаквам.

# 505
МноО тихичко тук- ама нали е петък вечер,може Hug
Аз хапнах агнешко със салата зеле,без никакво допълнение течно hahaha hahaha
Мамекс Долче ето ги шаловете

Запалих се и реших да оплета за подаръци,сестра ми заминава в края на месеца за САЩ и това ще са част от подаръците Grinning
Хубава вечер бандичка любима  Hug Heart Eyes

# 506
  • Оптимист по принуда
олеее, Инджи, какъв разкоооош! Искам и аз  Heart Eyes.
Наистина прекрасни за подарък  Heart Eyes Hug

# 507
  • Русе
Инджииии, прекрасни шалове!  Heart Eyes  Heart Eyes И аз искамммм.....  Whistling
Демитууу, ко праш?  Heart Eyes

Ехооуу, де сте уа?  Thinking

# 508
  • Русе
Много тихо тук, нещо  newsm78
Инджи, много хубави шаловете  Hug
Жгмъци, да ви е жива и здрава София  Hug
Деми, и аз никак не го харесах този картоф  Sick
Курдов, кажи малката смъкна ли температурата. Иначе за документите - не сме се и съмнявали, че ще успееш, но кофти за разделянето на семейството, дано да е за добро и бързо да се съберете отново, независимо къде!

# 509
Жули, ето ме, идвам на отчет Mr. Green
Слагам в скрит текст заради модификациите:
Скрит текст:
з- банан и половина, о- свински ребърца с гарнитура микс зеленчуци за супа (със съвсем малко парченца картоф, грах и боб вътре), без хляб, в- розАва салата Mr. Green от червено цвекло, морков, царевица, боб, кисело мляко, настърган пармезан, чесън и подправки- стана една голяма купа, ще имам за още две яденете утре сигурно Crazy Също и няколко кюфтенца със сьомга, червена леща и ориз Blush  
Инджи, много са хубави шаловете! Heart Eyes И аз искам подобен, но няма кой да ми оплете Laughing bouquet
Деми, сладкият картоф си наподобява тиква- затова му викат сладък Mr. Green На мен ми харесва, но аз обичам тиква сготвена в солени варианти bowuu
Ади, направи нещо за кончетата- пий някакво чайче, например. Wink
Жгмъц, няма нищо лошо в това да си поплачеш даже и по такъв хубав повод Hug
Деси, ти много телеграфно, нищо не казваш какво си правила днес.... Mr. Green Hug
Другите да си признават къде се скатават Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт