90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 289
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
  • Targovishte
Банда bouquet
ЖГЪМЦ  Hug да е жива и здрава малкатя София.  Поздрави на родителите bouquet

Благодаря за пожеланията Hug

Малката я поразтрих леко я оцет и сода. Чорапите намокрих с оцет. Успокои се. Температурата падна под 37 и... заспа.

Аз не останах режимен Embarassed може би ще спра временно с врътката и от сряда ще продължа с каквото се пада. Просто не е възможно сега.

# 511
Добър вечер!  Grinning Grinning
Седнах с чайче да се отчета и да ви изчета.  Laughing Абсолютно режимна и с хапването и с течностите.  Mr. Green
За утре:
З - 2 мандарини
О - пица със зеленчуци и салатка от ряпа
В - кифлички с сладко от вишни и РЧШ
Курдов честито!  newsm10 smile3501 Дано бързо мине на принцеска. Кураж за предсточщата раздяла.  Hug Hug Hug
Жгмъц честито бебче на почти сестра ти.  Grinning ylinfant Да е много здрава и щастлива София.  Heart Eyes bouquet Hug
Инджи разкошни са!  smile3501 Hug Hug
Гледам и днес сме в Италия с Жулиетка  Heart Eyes Hug  Hug
Деми хапни си тайно и за мене.  Joy Hug Hug
Миленски всички утре да са здрави!  Hug Hug
Пак рендета  #Crazy ooooh! Joy Joy
На всички много  Hug Hug Hug

# 512
  • Русе
Долче, как позна, че съм я омазала тази вечер и затова съм по-ниска от тревата
Скрит текст:
не знам какво ми става, но нещо ми е избягала мотивацията и напоследък се издънвам на няколко пъти  Embarassed

# 513
  • Русе
Долче, как позна, че съм я омазала тази вечер и затова съм по-ниска от тревата
Скрит текст:
не знам какво ми става, но нещо ми е избягала мотивацията и напоследък се издънвам на няколко пъти  Embarassed
Десиии,  Heart Eyes  споко, много ми е познато напоследък... Hug От времето ша да е....  Mr. Green
Катеее, Долчее, Курдов, жгмъци  Hug  Hug
Долче, ти заради хладилника ли така омесваш манджорляка?  Grinning
Демитуу, омаза ли? Ама така хууубаавооо...  Whistling

# 514
Тра ля ля Simple Smile
Аз останах режимна Twisted Evil Twisted Evil
З пропусната
О крем супа от аспержи и боб яхния и ФПХ
В шарена бобена салата и постен ориз по китайски
Мислех да спра на 09.02, нооооо за Париж не требе ли да съм по слабичка.... hahaha
Жгмъцони, жива и здрава да е София! bouquet
Както Деси каза трябва да стягам тоалетите, престоят е пълни десет дни Rolling Eyes

# 515
Жули, ами заради хладилника, много ясно ooooh! Ужастттт, ужасттттт #Cussing out Не че не беше вкусно месцето днес, но ми се искаше чист бобов ден да е, но и храна не ми се хвърляше Laughing А за утре не знам какво да планирам, честно..... Crazy
Деси, от времето е сигурно Mr. Green Hug
Вики, чИ кво им е на рендетата? hahaha Joy Joy Joy Joy
Курдов, радвам се, че е спаднала температурата на принцеската Hug

# 516
  • Оптимист по принуда
Аз като питам за ренде се шегувам, да знаете  Sunglasses
Не ядох забраненото. Джуле, споко  Joy Hug Мм заспа и не излезнахме. Карах на зелце и кофичка кис.мляко.
Деси,  Hug
Долче,  Grinning
Курдов, браво на детето.

# 517
Сега ви прочетох изцяло....тоалети не ми трябват за там значи, Деми каза само по пърюююм Embarassed
Курдов, честито приемно настаняване.....! bouquet
Джулиета, а ти защо не си тропнала с крак на ТМ, че искаш и ти с него по работа в Париж hahaha hahaha

# 518
  • Русе
Тра ля ля Simple Smile
Аз останах режимна Twisted Evil Twisted Evil
Не си личи.....  Mr. Green  Joy  hahaha
 Heart Eyes
Уууу, 10 дни??  Shocked Жистоко! И да тропам, и да са дера.... Няма. Той и у Испания оди, и у Швеция....

Демитууу, ама как зеуе и кисело мляко??  Sick Оххх..... ooooh! Ко да та прая ми кажи....ади, цункам та Heart Eyes

Долче, колко градуса е при вас? Ако е 2-3 може и навън да седят, ще издържат няколко дни.  Flutter

# 519
Само давайте адреси и предпочитания за цветовата гама и пращам Grinning
Курдов радвам се ,че принцеската е по-добре Hug Hug,не я мисли сега врътката- сигурна съм,че покрай притесненията,които никак не ти липсват сега няма да качиш нищо,дори и да не спазваш режима.
Деми не можа да омажеш а hahaha hahahaНищо утре вечер Hug Hug
Хайде лекинка и мекинка smile3524 smile3524 smile3524 Heart Eyes Heart Eyes

# 520
Жгмъци, жива и здрава да е малката София!🎂💗

Курдов, за темп. разбит белтък се маже по петичките, слагат се чорапки и така се спи.
Дано скоро се устрои ТЖ и отидеш при нея.

Искам и аз в Италия Crazy, най - много там искам да отида и аз. Simple Smile

Деми, не остана АГ в UK заради теб  Joy Hug
А как обичам kfc..

Долче, някой път ще пробвам постното ти зеленце. Аз досега само с домати го готвех.

Спирам ВГХ завинаги  Mr. Green
Скрит текст:
+400 съм от вчерашния вгх ден, доста от любимото ми тесто изядох, като ламя ужас, не ме насищат вгх и това е..

Днес хапвах - идеи за Жгмъцка 
Скрит текст:
миш-маш за О и риба за В

На всички  Hug
Спокойна вечер

# 521
  • Русе
Долче, някой път ще пробвам постното ти зеленце. Аз досега само с домати го готвех.
Ъ?  Rolling Eyes Тоооо, гледам и Долчето с домати е правила. С домати не е ли постното? А с месо какво е тугаз?  Crazy
Еееххх, + 400 г, нищо не е , хайде........  Heart Eyes

# 522
Аз го правя само с домати, мазнина, подправки. Ще пробвам като нея с лук и моркови.
Много обичам постно зеле, върви ми със сиренце.

Ох, ама преди това имам +1кг поради МЦ задържана вода и сега още +400, ще се гръмна.
И корема ми пред мен върви. Joy Joy

Жулс, ти какво хапна днес? Нали щеше да си пишеш менюто в скрит текст. Hug

# 523
Сиси, пробвай зеленцето- вкусно става. Peace И с праз мисля, че ще е вкусно (вместо лук), но тук не мога да намеря читав праз посред сезона му и да пробвам... Crazy Ако имам, понякога добавям и червена чушка (прясна, печена или сушена). Но тя не е задължителна. Щом си пред МЦ едва ли това е реално завишено тегло. Peace
Скрит текст:
А и някой наскоро беше пуснал линк за нисковъглехидратното хранене- където се казваше, че след него се "качва" доста ако хапнеш вгх, защото водата в тялото се свързвала с не знам си какво (не запомних, но схванах идеята). Като минеш пак на белтъчини и нисковъглехидратно би трябвало да свалиш "водното тегло"- мисля, че така го наричаха в линка... Wink
Деми, пък така се беше настроила за омазване... Hug Laughing
Инджи, аз съм ясна- за мен нещо в розово-лилавата гама.... Mr. Green Hug
Жули, ТМ какво работи? Какви са тези екскурзии по чужбина, а? newsm78 Mr. Green Пък и без теб....? newsm78 При нас навън е далеч над 2-3 градуса (според прогнозата в 23ч. са били плюс 14 градусите Laughing ), само вкъщи е студено Mr. Green Crazy Тъкмо започна да се затопля навън и да грее слънчице, нашите дебели стени (около метър) и високи тавани (около 5м) ни поддържат полярни температури hahaha

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 00:28 от dolce miele

# 524
  • Калифорния, САЩ

Общи условия

Активация на акаунт