90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 288
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  • София
бандичка, не мога да ви смогна Heart Eyes
Ама крачетата са готови и за Куба, и за Италия-с групата съм animal037
Курдов, дано сте добре!
Деси, дано и зайко е добре Hug
жгмъц,
аз съм кукувица, дразнят ме в работа, събудих се и реших вместо да ги мисля келешите, да се разведря с вас, получи ми се Hug
Деми, душко, другия път зачертаното, след консумация го казвай,  Hug
Джули,  Hug
Мими, за 10 дни музея на парфюмите да посетиш:) Hug
Иринита, Инджи, Долче, Мамекс, ех мамексче, усмихна ме Hug Hug Hug и за всички неспоменати, спокойна събота, аз отивам да се нальокам с мента, глог, та барем зАспа:)

# 526
Добро утро!  Grinning Grinning
Ирка супер са.  Grinning Hug Hug
Миме браво че си режимна.  Таман ще изглеждаш супер по парфюм. Grinning Hug Hug
Сиска водата бързо ще изчезне.  Hug Hug
Деми само разбуни духовете, а?  Joy Hug Hug
Долче значи си на режим разчисти хладилник.  hahaha Heart Eyes Hug
Жулиетке, Инджи  Heart Eyes Hug Hug
На всички

# 527
  • Бургас
Долче, как позна, че съм я омазала тази вечер и затова съм по-ниска от тревата
Скрит текст:
не знам какво ми става, но нещо ми е избягала мотивацията и напоследък се издънвам на няколко пъти  Embarassed
Дескаааа, и аз съм в твоя отбор newsm43
Снощи както си хапнах салага с паламуд.....и дойде един приятел на ММ с топла хрупкава баница. Емиии Embarassed
И денс канатер ме размаза. Сама съм си виновна.
Скрит текст:
Но явно напрежението през последните дни ми дойде малко повече и ми изби.В понеленик ММ излезе извън ритъм и в сряда го взеха в болницата. Не можа да се оправи медикаментозно и му правиха елетрошок. Вчера го изписаха и е добре,но явно при мен напрежението си каза думата и  Sad

Днес сън на вгх. Не съм решила какво ще ям,но утре ще е тиква.
Желая ви хубав ден! bouquet

# 528
  • София
Irinita Hug дано не се налага да преживеете подобно нещо пак!

# 529
Добро утро прекрасни...   Hug
Радвам се да ви видя....
Вчера плодов...едвам успях два огромни банана да изям, талкова ми надуха корема, такива звуци издаваше ooooh!, друго не можах да хапна + 1,8 вода. И това беше...
Днес:
З: ябълка
О: ще се поглезя и ще си поръчам в ханчето 2 филийки с кашкавал, таратор и зелена салата Heart Eyes
В: ще ходя на кръчма, а там правят едно свинско вратле...ммммм+ шопска без сирене и налага се чаша бяло вино разредено с многооо вода
Девойки, дойде ми подаръкът за РД....сешоар на Филипс... ПРО... Flutter
Лек ден и много поздрави!

# 530
Леле Иренитке... Shocked, дано всичко е наред....тежко е когато близък е болен...разбирам те и те Hug

# 531
  • Оптимист по принуда
Иринитка, съжалявам за тм.Страшно звучи. Confused Дано всичко е наред  Praynig Praynig  Hug
Ничия, да се наспиш  Hug

Вики, само дето бутнах пръчка в кошера  Mr. Green 
Благодаря за кафенцата, Ирка, Вики  bouquet

Демитууу, ама как зеуе и кисело мляко??  Sick Оххх..... ooooh! Ко да та прая ми кажи....ади, цункам та Heart Eyes
Ми тъй.  Whistling  Hug Hug За през нощта нищу няма да призная, плюс това е било и насън, който чул, за него си е   Blush

Инджи, Сиси, Мими  Hug

Хубав ден  bouquet

# 532
  • Пловдив
Иринитка, прегръщам те!  Hug Дано всичко е наред!

Ничия, не се ядосвай за глупости! Само си вредиш!  Hug

# 533
  • Русе
Дубрутрууууу   Crazy

Ириниткееейй,   Heart Eyes  Heart Eyes ,ох, Ко си преживяла..... Confused Радвам се, че е добре, и дано никога не се повтори вече!  Hug
Демитууу, Heart Eyes  Heart Eyes ша са напрая, че нищо не знам...... Whistling
Долче, Hug уууу, то топло при вас, и аз искамммм  Crazy .
Сис, ясно. А за менютата, забравям..... Blush Ще се опитвам да са поправя.  Flutter   Hug
Ир, Ничия, Кате, Пете, Инджи, Адорейшън Hug  Hug

Heart Eyes  Heart Eyes на всички, спокойна и уютна събота!

# 534
  • София
Добрутро!  Hug
Тази сутрин не се мерих, че коня се запилял, но и едва ли щях да се зарадвам много, защото снощи ядохме торта и пихме уиски, зарад беби. Heart Eyes Лошото е, че скоро няма да ги видя, защото живеят в Германия. Оглеждам се за билети, но ще почакам да се окопитят поне месец.  Wink Засега се задоволявам със снимки. Каква голяма дунда е София, почти 4.100кг. и 54 см.  Shocked
Бях планирала съботата за въглехидратна, но предвид снощи ще се въздържа. Някой ден ще си хапна пак сладко за вечеря, вероятно неделя или понеделник, когато ще съм нощна. Сега готвя прясно зеле с пиле, аз напоследък ям салата от китайско зеле + краставица. мммм  Heart Eyes Та заредих се днес от Лидл със салати и плодове. Имаше АГ на промоция, но много дребни бяха...

Иринита, да се оправи бързо ЛМ!  Hug Hug Hug

Инджи, много ми харесват шаловете, а трудно ли се плетат ?! Аз искам да се науча да плета по този начин.  Heart Eyes

Хайде слънчев и топъл ден на всички!  Hug Hug Hug

П.П. Редактирам се, за да ви кажа че в Лидл ще има пак от кантарите, които мерят мазнини, вода и пр. Чудя се дали да си взема ? Имам си читав електронен кантара, май нема много смисъл...

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 11:15 от жгмъц

# 535
Добро утро на всички!
Днес ми е въглехидратен, но моя мъж донесе снощи пресни манатарки и се чудя как да ги използвам днес...защо ей тази рецепта с гъби е посочена за трети ден - няма брашно, нито нещо тестяно...в недоумение съм леко, може би трябва да хапна хляб????
ГЪБИ НА ТИГАН

ПРОДУКТИ

500 гр. пресни гъби, нарязани на 4 (или на 6 - ако са големи)
5 с.л. зехтин
5-6 средни скилидки чесън, нарязан на ивички
1 с.л. лимонов сок (или на вкус)
2-3 с.л. ситно нарязан пресен магданоз
сол и черен пипер на вкус

# 536
  • София
Точно така, трябва да ги хапваш с хлебче.  Wink

# 537
Иринитке  Hug Hug

# 538
  • София
Иринита, много съжалявам за това, което сте преживели.....нека го види добър кардиолог в София. По ред причини нямам доверие на кардиолозите по другите градове.
Инджи , аз обожавам шалове. Ще потърся в интернет този вид плетене  Hug
Мен ме напусна мотивацията...един ден съм режимна, един не съм.....Откакто е студено не съм си обувала дънките. Днес влязох в тях, но не са ми така свободни, както преди. То вярно, че съм в МЦ, но все пак.....притеснявам се да се кача на кантара.Обичам да ям пресни зеленчуци, но са на ужасни цени в момента, а на вкус са още по-зле. Миналата седмица взех маруля  и краставица, ами горчаха и двете. АГ-то е на 4лв/бр, карфиола на 3.80/бр, краставиците на 4,50лв/кг, доматите на 3-4лв/кг. прясното зеле е 1.30лв/кг, марулите на 2лв/бр.
За днес З-портокал, О-плодове, В-капама/за първи път ще правя/

Лека събота  Hug

П.п. повреди ми се миялната  Sad , докато я оправим ще се затрупаме с чинии и чаши. Непрекъснато има нещо за миене, колкото и да мия  ooooh!

# 539
Здравей, бандичка любима!
Кака ви съвсем се е разхайтила. Жгмъци правилно е предположила, че пътешествам. Но само тук, наблизо, до Гърция.
Скрит текст:
С две приятелки направихме едно женско пътуване с кола. Е, беше много весело. Нямаше кой да ни мърмори и дава акъли, голям кеф! Щурмувахме намаленията, колата (Форд комби) щеше да се пръсне по шевовете. В резултат имам препарати за една година, на смешни цени. Няколко парцалки, лачени чепички за пролетта. Заредихме зехтини, шампоани, душ гелове, сирене Фета, маслини. Не може и без баклавичките и уникалните им сладки. Даже и домати. Ужасно истински, как го правят тоя номер, не знам. И да ви кажа какво ни направи силно впечатление - всички, абсолютно всички възрастни гъркини бяха с направени прически (на фризьор!) и избарани от-до. Да ти е кеф да ги гледаш. Взехме си хотелче, абе много освежающее и укрепляющее.

Чета си ви редовно. Не пиша защото клавиатурата ми нещо се бъгна след профилактика. За да напиша нещо ми трябва много време, а аз неам нерви.
Старая се да спазвам режим почивка, понякога нарушавам, човешко е.
Жгмъци, честита радост на твоята приятелка! Ти се явяваш нещо като леля. Скоро да отидеш и да нагушкаш малката бухтичка  Hug Аз съм ЗА подстрижката на Иринитка, кестенявата.

Сватенце, преживяла си някакъв кошмар  Sad Бързо да даврандиса ТМ и пазенка му е майката.
Скрит текст:
Сънувах те как прехвърчаш по Цариградско шосе с едно малко бяло микробусче с бургаска регистрация. Тръгнах след теб, но намерих майката на гаджето на малкия ми син. Не знам да тълкувам сънища, но ми се видя странно.
Курдов,
Скрит текст:
преди години и ние минахме по тоз трънлив път на гурбетчийството. Равносметката: едно се оправя, друго се разваля. Както и да го тълкуваш - все ще е вярно. Стискам палци при вас всичко да е за хубаво.
Мими, Париж е необятен! Ама недей само по парфум! Тури едни удобни патъци и обикаляй безспир. Ние сме били два пъти по 10 дни и пак не видяхме всичко. Уникален град! Браво на Телчо, щото можеше и да ти го спести.
Деми, Миленски, Деска Hug
Другарката е повела четата из Европа, и аз съм с вас! Италия доста съм я разглеждала, но пак бих отишла. Какво да нося  hahaha
Долче  Hug
Обичкам си ви!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт