90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 280
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Иринитка, голям ужас сте преживели! Дано бе се повтаря и всичко да е наред!

Вълничке, много хубаво пътуване с шопинг по женски, браво! Пак да ходите!

Жгмъци, щом си имаш хубав кантар, недей да даваш пари за още един. Hug

Мими, страхотен е Париж наистина! Сигурна съм, че силно ще те впечатли! Hug

Инджи, страхотни са шаловете, браво! Hug

Адашче, честит ти сешоар! Hug

Миленски, какво пък й е на капама та, че си я задраскала, съвсем ОК си е според мен. Е, малко са по смесени белтъците, но лично за мен това не е проблем. Peace

Да ви препоръчам едно филмче, което изгледах снощи. Казва се Hidden Figures, има разни номинации за Оскар и е приятен определено. Hug

Хубав уикенд на всички!

# 541
  • Бургас
Здравейте банда!
Малката имаше РД миналата събота, имахме гости и приготовленията бяха на мах, а изминалата седмица беше кошмар в офиса и изобщо не можах да се добера до форума.
После, по закона на Мърфи малката се разболя и тичахме по лекари, уж сега се е по-добре, без АБ. Аман от вируси.  Crossing Arms
Записвам се с 2 леко омазани дни, покрай рд, но след това режимна.
Вчера бях на варива - З:мандарини О:варени картофи и зеле В:боб яхния, салата зеле
Днес ВГХ - з:ябълки О:bake rolls и крекери +моркови салата В: парче торта +РЧШ

Инджи, шаловете са страхотни ! Heart Eyes
Вълничке, звучи супер  Hug

Не съм се теглила, малко ме е страх ! Hug Hug

# 542
Привет мила банда ooooh!.....и ние да не останем по назад .....щерката болна...не е нещо сериозно , гърло, но дремахме на лекаря....засега не даде антибиотик но ако се влошиии.....! Praynig До сега варих пилешка супа, че не може да преглътне нищо друго....а за мен ВХ пиперена манджа със 3 филии хляб и салата авокадо с домат! Simple Smile
Вълничкаааааааа, ох само като слушам за Гърцияяяяяя......прекрасно звучи, изкарването, покупките....обожавам я тая чаровна, топла страна.....! Hug Hug
Как тъй мислите , че Телчо ще ми спести ходенето hahaha hahaha, та той е най щастлив когато съм до него да блестя с ум и красота....! Joy Joy
Хайде оставям ви бандичка, че сега ще мерим температура и ще правим гаргара със сода, то туй моето магаренце на дърти години да му държа ръката като на бебе....! Simple Smile
Ириниткааа, птрегръщам те, дано не се повтори! Защо не направите по сериозни изследвания на сърцето! Дано няма нищо сериозно!  Hug

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 13:47 от mimi.7299

# 543
Жулиеткеее апнах, де ми е кайвето?!!!  newsm78 Joy
Подмаз, подмаз
Скрит текст:
Иринитке малкия дявол е бил. Взимай мерки.  Heart Eyes Hug Hug
Вълничке нали ти е било добре на душичката.  Grinning Hug
Миленски организирай си и ти Париж и набързо ще се мотивираш-няма да се даваш на парижанките, я!  Hug Hug Laughing
Фелине важното е че всичко е минало.  Grinning Hug Hug
Жгмъцка млечно чайче слънчице и цял табун ще доди.  Grinning Hug Hug
Рррррр честит подарък, със здраве да ползваш. И не разреждай много люкарството де.  Joy Hug Hug
Миме да се оправя бързо!  fingerscrossed fingerscrossed Hug
Вангоби де си мила?  newsm78 Hug
На всички неспоменати  Heart Eyes Hug bouquet

# 544
  • София
Викито,  Hug тук съм  Hug Hug ей сега се връщам от работа, ама доволна от свършеното. Даже ти пия от кафето и  фаса догаря  до мен в пепелника Hug bouquet
Иринитка,  bouquet bouquet дано нямаш вече такива нерви и притеснения, стискам палци ТМ вече да е здрав Hug
Вълничке,  bouquet благородно завиждам за преживяното, само по такива поводи да се губиш от темата Hug
Инджи,  bouquet шаловете са невероятни, чак на мен ми се доплете като ги гледам, а мен по тази част хич ме няма! А, и какви цветове си съчетала, жестоко просто bouquet bouquet
Жгмъци,  Hug ни помня пусто честитих ли ти раждането на София newsm78Ей, така все да й се радвате и все поводи за радост и гордост да ви носи Hug
Ох, Курдов Hug Hug каквото и да кажа ще е малко! Надявам се да сте силни и да се обчате, та да преборите трудностите! Толкова много ми се иска да сте щастливи, стискам палци всичко да се нареди по най- добрия начин за вас!
Мими,  Hug Hug бързо да оздравява щерката bouquet! Да взема да дойда на гости за по една пилешка супа ли newsm78, ама много ми се е дояла и шкембе също Hug
Хайде местя прането в сушилнята и лягам уж за малко.

# 545
  • Русе
Опппп, много са Звинявам, пак укъснях, ама събота- неделя, знайти, гоуемо хайманосване пада, та, днессс, сме у Барселонатаа....  Whistling  Heart Eyes Heart Eyes

Утивам да ва четъ,  Flutter

# 546
  • София
Хайде на кафенце.  Heart Eyes

# 547
Жулиетке грабвам лявото.  Grinning Hug Hug
Жгмъцка и твойто забърсах.  Joy Hug Hug
И като сме в Испания

# 548
  • София
Ау, че готино.  Heart Eyes Дятето ще ходи в Барселона през ваканцията.  Wink
Кати и музичката си я бива.  Hug

# 549
Мале Жгмъци как кръшно се кълчиш!  hahaha Joy Joy

# 550
# 551
  • София
Аз го свърших в обратен ред.  Laughing

Кати, много обичам да денся.  Wink

# 552
  • София
КатиHug екскурзиите в чужбинско не мога да ги организирам нещо. Само като започна да моля бабите да гледат поне за седмица двете деца, те активно се разработват и аз все в България си оставам  Cry  ненаходила се и невидяла  Cry
Мими бързо да се оправя девойката  Hug
Жгмъци, забравих да честитя появата на малката София! Да е здрава и да расте много щастлива! Hug .....моята най-добра приятелка също има момиченце София. Разликата с моята дъщеря е 4 дни  Grinning и живеят в САЩ . Кръстена е София на столицата София. Нещо като връзка с България да запазят  Heart Eyes

Аз сложих вече капамата.....отивам и ролките да слагам  Laughing Hug

# 553
  • София

Жгмъци, забравих да честитя появата на малката София! Да е здрава и да расте много щастлива! Hug .....моята най-добра приятелка също има момиченце София. Разликата с моята дъщеря е 4 дни  Grinning и живеят в САЩ . Кръстена е София на столицата София. Нещо като връзка с България да запазят  Heart Eyes

Благодаря!  Hug
Същата работа.  Wink
Иначе приятелката ми е кръстница да Искрен, та сме си и леко рода.  Laughing
Скрит текст:
Това сме на кръщенето, преди 13 години.  Wink
Скоро фейса ми го напомни, ей на тези кг (50) искам да бъда

Миленски, пътуване с децата не е толкова лошо, ние навсякъде ходим с детето. То вече голямо и предполагам няма да иска скоро да пътува с нас та засега се наслаждавам на времето с него.

# 554
Привет,привет Hug HugИ ние днес направихме една голяма разходка,че времето е разкошно и не мпга да се добера до вас Heart Eyes
Иринита  Hug Hug радвам се ,че ТМ е по-добре,но ти си знаеш какво си преживяла и не ги мисли сега кг-те Hug
Жгмъц не е трудно плетенето,изпратих ти във фейса филмчето - ще се справиш HugАха получи го Hug Hug
Миленски и на теб мога да го пратя Hug
Вълничке каква хубава разходка сте си направили Hug
Вангоби Джулс Вики Деми и на всички много  Hug Hug Hug Hug,отивам да готвя,нищо ,че аз съм днес на плодове Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт