90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 261
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
ООООООх, Барселонааа! newsm51 newsm51
Първата врътка на диетата бях там май 2014, един от най прекрасните градове в света bouquet, с първата врътка отслабнах 8 кила smile3518
Датето заспа, явно го тръшна и температурата, макар, че е ниска.... Sad
Вангобчеее, ми идвай на супа деее, детето много я хареса, каза най вкусната, която яло някога, направих я бистра с червена чушка, целинка и пащърнак и картофче и оризово фиде, ама тя не знае за всички съставки, щото целина не яде hahaha hahaha Shocked Shocked
Ей jpg, къде се загуби, как са килата, не се мяркаш никаква! Hug

# 556
  • София
Мими, да оздравява щерката бързо, супичката звучи мммм.  Hug

# 557
Мими, да оздравява щерката бързо, супичката звучи мммм.  Hug
Мерси Жгмъцони.... Hug Hug
Къде е снимката на Жгмъцони с късата коса?
Миленски, все някога и ти ще тръгнеш на екскурзиии, ще пораснат децата, всичко ще се подреди...??

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 16:47 от mimi.7299

# 558
  • София
ЖгмъциHug......ама много ти отива по-къса коса. И какъв крак извади  Grinning
Колкото за пътуването.....не смея с децата да пътувам в чужбина. Поне малката докато не стане на 5-6г. Това си е една моя лудост  Simple Smile
Инджи и аз искам филм  Grinning

# 559
Здравейте банда Hug
Щях да пиша много неща, после отидохме да обядваме и после....ми се изпари повечето от главата Mr. Green Crazy
Скрит текст:
Така.....днес ново 20...вий дън си помислихтИ, че негативната черна серия е приключила, а? hahaha Crazy Днес падна един кухненски шкаф Shocked Горен ред шкаф беше, над пералнята и до неработещия хладилник точно. Mr. Green Тамън ако беше паднал върху току що поправената за н-ти пъут пералня можеше и пералнята да "замине" форевър.... Crazy ooooh! Този шкаф (падналия) го използваме за котешките храни и отгоре за празни стъклени бутилки и буркани (нали лятото ще правя сладко Mr. Green )- ми, строши се почти всичко и добре, че с ММ не се нарязахме от стъклариите, че бяхме близо Whistling  
Иринита,  Hug Hug Hug
Скрит текст:
И с мама съм го преживявала това Confused Знаеш, предполагам, че ТМ трябва да се пази след това? При нас един много тъп роднина няколко дни след процедурата беше звъннал по телефона и и съобщил (естествено в пъти преувеличено #Cussing out ), че в къщата на село- родната къща на мама, са влизали цигани, всичко са разбили, изпотрошили и ограбили.....Майка излезе пак от ритъм, голям стрес беше за нея тази нопвина,  но не пожелаха повече да и правят процедурата (не трябвало да се прави по много пъти мисля) и от години така си стои... Confused Естествено, в къщата на село била само отключена вратата и почти нищо не били взели... #2gunfire Как е сега ТМ?
Мими, да оздравява бързо дъщеричката Hug На мен понякога като съм с ниска Т ми е много отпаднало и сънливо...докато на 38 градуса явно вирея по-добре Mr. Green
Миленски, и при нас все има по нещо за миене, мисля си, че и миялна да имаме пак ще е така... ooooh!
Жгмъц, на 50кг ми изглеждаш твърде слаба, но щом ти искаш да си на тези кг- пожеавам ти ги! bouquet bouquet
Днес сме в Испания Simple Smile Взимам кафенце, вие вече сте почнали с музиката и танците hahaha Mr. Green
На всички неспоменати,  Hug Hug
Аз пропуснах закуската, а обядът беше пз спагети със зеленчуци и салата. Вечерята я мисля още. Или ще правя кокоски, или ще ръфна някоя готова бисквита или мъфин... newsm78

# 560
Аз ще направя за вечеря Коледния сладкиш на Агито, много ми е вкусен с канелка и кайсиево сладко! Wink
Проверих боба онзи огромния, продавачката каза, че се казвал едър смилянски шарен боб newsm78

# 561
  • София
Нещо ми отслабна ангела и хАпнах един шоколадов линцер.  ooooh!
Май ще пробвам да вечерям плодове, че.... Или пък да продължа със сладко ?

Долче, тези дни, като те чета и си мисля да викнете поп, не знам там прието ли е изобщо това, ама то бива бива ама толкова често разни такива случки...  Hug

Мими, и ние имаме от този боб, ама аз си харесвам дребния повече. Тези огромни зърна не могат да ми се овкусят хич. Ако някой се чуди в София къде го има ще обясня.

# 562
  • Бургас
Мими, до оздравява бързо Ивчето Hug
Инджи, искам и аз . Много искам да се науча да плета и онзи ден ми стана мъчно, че не съм накарала баба да ме научи да плета чорапи с 6 Shocked игли.... Sad Вече няма кой да ме научи Sad
Майка ми плете, но като я знам каква претениця е, по-добре не Naughty

Благодаря ви за благопожеланията на ММ. Сега вече е доста по-добре. Всичко е от стрес и високото кръвно. Сега го опъвам на диета. Трябва да свали поне 15 кг. Ще кара нашия режим, ама той няма да знае Joy Joy
Както се шегувам с него в последно време, добре че няма яйчници и матка, че сигурно щеше и да забременеее.. то не бе едно, не бяха две неща. Но така да е, да е малкия дявол.

Жгмъци, ти кога щеше да се подстригваш? Нали в събота, демек днес Thinking

# 563
  • София

В 19.00 имам час, след малко демек.  Wink

# 564

В 19.00 имам час, след малко демек.  Wink
Хайде, успех и чакаме снимка!
Може и у фейсо! hahaha

# 565
  • Русе
Ириниткеей, аз моа та науча да плетеш, на колкот куки искаш.... 1,2, 5.....  Whistling
Радвам се, че опората в живота ти е по-добре.  Heart Eyes  Heart Eyes Ако го накараш цял ден да е на плодове, аз ша си сменя името на Дженифър Лопес....
Оооо, жгмъциии, 50 кила си добре, ама и сега не си зле.  Hug Хайде , стискам палци, ако се решиш на стрижене, да стане, както искаш.  Heart Eyes Ааааа, не у фейсо, тукккк!  Naughty
Мимс,  Heart Eyes да оздравява хубавицата ти!
Вангобиии  Heart Eyes  Heart Eyes , омеси ли, втаса ли, нагласи ли сичко за момъка, само една седмица имате още.  Flutter
Долчеее, ко стааа, що тъй сичко пада и са чупи....  Hug ММ работи в една френска фирма, и на предишната си длъжност много пътува до филиалите на фирмата в различни држави, но на сегашната длъжност, няма пътувания.  Mr. Green
Инджи  Heart Eyes , можи и тук да туриш филмчету, да керизим плетенето как стааа..... Crazy
Демитууу, ко праихте нессс?  Heart Eyes  Heart Eyes
Много цунки на сички.
Менюто ми за днес,
Скрит текст:
омлет, намазан с крема сирене и захлупен, вътре с кашкавал и бекон, салата моркови, вечеря- телешко в зелев лист  baby_neutral

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 17:54 от Juliette14

# 566
  • София
Ще се покажа ако се харесам, хайде стискайте палци!  Sunglasses

Джулка пиши по често менюто, че да крадна идеи, ето това с омлята звучи много добре.  Heart Eyes

# 567
  • Русе
Ще се покажа ако се харесам, хайде стискайте палци!  Sunglasses

Джулка пиши по често менюто, че да крадна идеи, ето това с омлята звучи много добре.  Heart Eyes
Окееей, стига да не забравям...  Crazy

# 568
  • Русе
Привет, бандичка,
Иринитке  Hug радвам се, че се е разминало, дано се спрат тези проблеми с ТМ  Peace
Долче, ама и при теб като се е почнало... дано не продължава повече  Hug
Вълничке, звучи прекрасно преживяването, а и явно си се заредила емоционално  Hug
Днес сме в Барса  newsm44 обожавам я и искам пак да ходя там.
Мимчо, гушни Ивчето от всички ни - и ще се оправи по-бързо  Hug
Прегръдки и целувки на всички - до по-късно  Hug

# 569
  • Русе
Деситуу,  Heart Eyes  Heart Eyes
Ох, забравих- Вълничкееей, преживяванията ти звучат като сбъдната мечта.  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт