90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 357
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Леле Джули как ме подсети за златните зъби  Mr. Green Е нема такъв ужас. Защо са били толкова модерни? Имах една съученичка, на която и обличаха зъбите в медицинско злато (така ли се казваше). Ми не е хубаво  Sad
Не моа ти отговоря на въпроса, аз не съм праила никога. И нямам обяснение защо някои са си го причинявали това кощунство и безвкусие.
Още кат учех-преди 12-13 г, професорът каза, че вече не са на мода.  Joy Joy

# 316
  • София
Банда, какво правите вие, изписали сте света!?!  hahaha Hug

жгмъци, хубава си ти е дългата коса! Аз за такова късо подстригване не ща и да чуя! Майка ми ме подстригваше като бях малка (понеже носех очила и да не ми влизала косата в очите...  Twisted Evil), та сега нито за къса коса искам да чувам, нито за очила!  Mr. Green

Отивам пак на тръстиката.

Ама преди това да пожелая хубав ден на всички! Hug

# 317
  • София
Аз с косата имам няколко проблема.  Rolling Eyes
Скрит текст:
Заради хормоните страшно оредя и затова искам да е къса, че да не личи толкова, а и предполагам ще и е по лесно да се храни. Другия проблем е, че не мога да я търпя, хващат ме нервите яко, което вероятно пак има общо с хормоните. А и от 100 години изглеждам все така, а ми се ще промяна. Някога като ученичка се бях остригала и накъдрила, бях като пудел буквално.  hahaha И сега хем ми се ще, хем леко ме е шубе...

И това ми харесва.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 17:35 от жгмъц

# 318
  • Русе
Жгмъци, предвид спомените ми за лицето ти, това също би ти отивало, в кестеняво де:
Скрит текст:

Пете,  Hug
Хайде, след час утчетчетаааа,  Whistling

# 319
  • София
Хапнах кисело мляко за вечеря, дано не прегладнея.

Подстрижката май ще я бъде, плнирам в събота да отида и да се посъветвам с фризьора преди това.  Sunglasses

Джули, това е много подобно на това което съм в момента, аз искам промяна и нещо дето няма да изисква преса всеки ден, като сега.  Confused

# 320
  • Оптимист по принуда
Жгмъци, не си постригвай толкова късо бретона обаче  Peace

# 321
  • София

Деми, това видя ли го ?
Скрит текст:

# 322
ПРИВЕТ БАНДААА, най после се наядох newsm68, зеленчуков пастет, тиквички на каменния тиган ....сега за жалост сядам да работя #Cussing out, ще подготвям презентация за утре, ще имам работна среща със студенти ипреподаватели, подготвили сме много подаръци и изненади.....! Но всичко хубаво си идва с много работа и подготовка! Simple Smile

# 323
  • Оптимист по принуда

Деми, това видя ли го ?
Скрит текст:
Скрит текст:
Това като че ли е по-добре. Peace

# 324
Втората снимка повече ще ти отива, жгмъци.

# 325
Здравейте банда!  Grinning Grinning
Днес на прически, маникюр и римско гледам сте.  Mr. Green Joy  Grinning
Да се отчета - 2 помео успях да хапна  ooooh! и в 4 един сок грейфурт. Сега ще изпия едно бяло вино
не мое да не уважа празника.  Mr. Green Наздраве!  Grinning Hug bouquet

# 326
  • Русе
Жгмъци и аз като че ли клоня към втория вариант  Hug
А за късото отдавна заплашвам ММ, че ще го направя, но подстрижа ли се късо - никакво пускане на по-дълга коса вече  Naughty

# 327
  • София
Аз никого не плаша, тя косата си е моя. Реша ли, правя го.  Wink

# 328
  • София
Ехеее, "откачалчици", ама да знаете как оправихте деня ми Joy Joy Joy някой с конкурс да ви беше събирал , нямаше да ви намери! Колкото и смешно да ви звучи благодарна съм на свинското ми тяло, че беше причина да ви намеря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес не заспах и ви изчетох, та такъв крем за душата ми бяхте bouquet
Наздраве на всички с едно червено българско ферментирало и честит ви празник! Аз пийнах една чашка, Джулката да не чете Sunglasses Sunglasses
Много ви обичам всички и моля приемам всякакви искания и желания за закуската сутрин, че  newsm78
Адорейшън,  newsm78 май е портокалена- ябълка newsm78
Лекинка и мекинка и утре очаквам същото, а и повече Hug

# 329
  • Русе
Аз пийнах една чашка, Джулката да не чете Sunglasses Sunglasses
Оппп, прочетох вече.... Mr. Green
 Heart Eyes  Heart Eyes

Таз вечар явну ша са пий... Whistling
Айде ,от мен да минИ, саму Фнимавайти в бройката.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт