90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 256
  • 716
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Жгмъцкооо, чудна си, а и с обиците  Flutter - много си лъчезарна  Hug Hug
Деми, Джулс  newsm51
Инджи, то не е за хора с две леви като мен  hahaha
Мимчо, значи гушкането помогна  Wink

# 586
  • Русе
Жгмъцииии, кефи ме, мноу свежарка си станала..... Heart Eyes  Flutter
Оххх, Инджи, мноу сложно ми се виде и на мен..... Whistling Тряа го разуча по-подробно. Heart Eyes
Демитууу, аз та бях питала ко сте праили днес, ама разбрах- ТМ рязал дърва, пък ти си ги цепила....  Mr. Green  Joy  Joy
 Heart Eyes  Heart Eyes
Мимс, е ся може ли да туряш сладкиши......  smile3534
Я ми сложи линк на рецептата, че шушка ще го Ареса ми са струва... Crazy
Сис, немам фейс.  Heart Eyes
Ириниткеййй, хубу един ден можи, ам 20?  Mr. Green
Шегувкам се... Heart Eyes , Аз знам, че си Оправна!
Долче, до къде я докарахте?

# 587
  • Бургас
Жгмъциии, чудна си!! Heart Eyes Heart Eyes

# 588
Джулка нямам линк, Агито го беше постнала, но где ли...? newsm78
Аз съм го преписала у тефтера, дева до мозъка на костите... hahaha
Продукти
2 яйца
3 супени лъжици олио
щипка сол
1 ч.ч. захар
2 ч.ч. брашно
1ч.ч. вода
1 к.л. сода, аз слагам бакпулвер
2-3 щипки канела
1 ч.ч. сладко от каквото имаш
100 гр орехи
Пудра захар за поръсване
Приготовление
1. Разбърквате яйцата със захарта и щипка сол
2. Добавяте водата и сладкото и продължавате да бъркате
3. Добавяте 3 супени лъжици олио и пак разбърквате
4. Добавяте канелата
5. Накрая прибавяте орехите /натрошени/, брашното със содата/бакпулвера/ и бъркате.
Пече се върху хартия на 180 градуса до готовност. Проверява се с клечка newsm78, така и тая проверка не я научих Joy , но вече имам опит на око Joy
След като изстине се реже в желаната форма и се ръси с пудра захар.....Аз го направих с кафява захар! И не ръсих с пудра захар!
Деси, помогна Hug

# 589
  • София
Благодаря ви  Hug

Мими, аз пробвам с клечка. Трябва нищо да не лепне по нея и е готово, ако лепне печеш още. Аз бода на няколко места за по сигурно.  Wink

# 590
Жгмъц много ти ходи,толкова свежа Hug Heart Eyes

# 591
Благодаря ви  Hug

Мими, аз пробвам с клечка. Трябва нищо да не лепне по нея и е готово, ако лепне печеш още. Аз бода на няколко места за по сигурно.  Wink
Ми то и аз бода Joy Joy, преди вреве май Вангоби ми каза, но клечката суха, а кекса клисав, та се зарекох повече кекс НИКОГА! Три сладкиша знам, ама съм цар на тях hahaha

# 592
  • София
Благодаря ви  Hug

Ми то и аз бода Joy Joy, преди вреве май Вангоби ми каза, но клечката суха, а кекса клисав, та се зарекох повече кекс НИКОГА! Три сладкиша знам, ама съм цар на тях hahaha

Затова бода на няколко места.  Hug

# 593
Eeeхее, Жгмъцони, отдавна е трябвало да се подстрижеш! Много готино се е получило. Как бих ти била една традиция, хай честито!
adoration_ снимките са повече от местата. Няма да ми стигне една тема, та се въздържам
Радвам се, че ви хареса моето хайлазуване. Пожелавам ви го, даже и повече! Вече обмислям следващото.
Инджи, не мога и не искам да плета  Mr. Green Но приемам подаръци  Party Твоите шалове са прекрасни, в моята гама  Hug
Вечерях паламуд на скара и салата зеле, моркови и малко домашна майонеза.

# 594
Добър вечер!  Grinning Grinning
Да се отчета и аз. Режимно си подсладих душата.  Joy Пиша ви от новия ми лаптоп. Митето /най-малкия/ преди малко ми го подари за връщането ми полека-лека към работните хора.  Grinning newsm68
Жгмъцка изглеждаш прекрасно!   newsm10 smile3501 Hug
Миме на следващия вх ще го пробвам.  Grinning Hug Hug
Лека и мека на всички!  Hug sleepuu newsm51

# 595
Жгмъци, мн си готина. Мн ходят големи обички на новата прическа.

Вики, честит лаптоп. Simple Smile

Аз пия чайче и ви наглеждам.
Утре ще хапвам:
Скрит текст:
кисело мляко с овесени ядки за О, карфиол по жгмъцки + млечни за В

Бих искала да плета, но нямам нерви. А и няма кой да ме научи.

Курдов, как е малката?

Долче, къде си?

Жулс, как тъй без социални мрежи  Joy
Да не използваш "тристаграм"?
🍻🍷

# 596
  • Русе
Жулс, как тъй без социални мрежи  Joy
Да не използваш "тристаграм"?

Joy  Joy
Баш него го ползвам, най-редовно!  Joy
Скрит текст:
утре мисля за обяд- яйца на очи със суджук и кашкавал, салата неква, вечеря- може биииии пиуе и зеуе.  Flutter

Мимс, мерси за рецептата! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 23:12 от Juliette14

# 597
Жули, Сиси, тук съм Mr. Green Пропадналият шкаф е свален вече- на терасата командирован Laughing , даже са ми оцеляли няколко бурканчета за сладкото Mr. Green Но предстои чистене утре на стената зад него, от около 35 години не е чистена, що паяжинки има и прах.... ooooh! Ще се катеря на стълба, че иначе няма как. Стълбата ни е здрава, да подчертая Wink  hahaha
Сиси, и аз съм на същото мнение- хапване преди 18ч. (по възможност) ми носи минуси. Peace Днес успях. Simple Smile
Деми, ММ не ще да каже откъде да вземем светена вода- май помисли, че се шегувам нещо Laughing  hahaha
Скрит текст:
Абсолютно всеки път когато ММ види една личност и дъщеря и- които го мразят и гледат накриво съответно Crazy - се случва подобна серия от негативни събития. Факт, колкото и да се опитвам да се убедя, че е съвпадение, продължава да се случва все същото. Crazy
При нас АГ е 1.20-2.00 евро, пакетиран в пликове по около 200 гр. май... newsm78
Морска вълничка, много хубаво сте си изкарали! bouquet
Вики, честит лаптоп! bouquet
Иринита, ТМ ще стане фиданчо Laughing
Жгмъц, много ми хареса прическата bouquet Особено на втората и третата снимка! Peace
Адорейшън, Мими и всички,  Hug Hug
За утре ми се иска пак моно бананов със сурови бонбони, но да видим ще има ли банани Mr. Green МЦ напомня за себе си с гаден ПМС #Cussing out , тази нощ се събудих от много неприятни бодежи в гърдите и спах лошо Crossing Arms Имам плюс 700гр. за 2 почти изцяло белтъчни дни, подозирам предстоящия МЦ, естествено.... Rolling Eyes
Жули, прощаваш ли ми, че изхвърлих розАвата салата Mr. Green hahaha Хапваха ми се вгх вече Laughing
з- половин ябълка, о- пз спагети със зеленчуци и салата, в- 2 мини мъфина, 2 бисквитки, 4-5 сухарчета (сладникави са), мноооого разредено капучино с обезмаслено мляко (само такова има в малка опаковка) и РЧШ. Доста по-малко от 200гр. беше вечерята, но мни беше предостатъчно. Simple Smile

# 598
  • Калифорния, САЩ

# 599
  • София

Добро утро,  Hug
Ир, Hug
Жгмъци, bouquet много ти тича новата прическа Hug
Инджи, bouquet това не е за мен, че после мен не можете да разплетете Hug
Вики,  bouquet със здраве да си ползваш новия лаптоп, само добри новини да ни съобщаваш от него Hug
Деми,  Heart Eyes и тук Аг-то е на непоносима цена, онзи ден го купих на 3,99 бройката и то рових кат кокошка докато си намеря по - прилично.  bouquet
Джулка, Heart Eyes Heart Eyes не съм почнала още, само планувам кое кога и как  chef
Мими,  Hug кекса го докаравам аз, ама си запомнила провала с на Джулката ябълковия сладкиш с бисквити, не знам тогава какво не направих като хората, ама отиде целия в кофата, а толкова пъти преди това нямаше грешка chef
Ничия, Номе и Гени пак ги няма bouquet
Чудя се сега да легна ли пак  newsm78 или закуска да правя newsm78 вън вали дъжд и много привлекателно и приспивателно тропа по ламарините Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт