Ето, февруари стана, коя ли ще е първата ни МАРТенска мама?- тема 11

• 39 953
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Да ви кажа,че таака зверски ми се прияде Качамак със сирене и взех и спретнах набързо. Тук в Гърция нямат такова ястие и мъжът ми го обужава след днешното хапване хаха

# 631
Val27,  тези прахосмукачки - роботи качват ли се върху килима? Аз винаги съм мислили, че трябва да сме без килими,  за да вземем такава.  Ти от къде купи твоята?
Чисти килими без проблем. Качва се и си слиза от килима по много пъти на едно чистене. Моите килими са от сливенските, вълнениете и ги чисти супер. С изкуствените също се справя отлично. Чувала съм, че само на тези килими тип шаги не може да ги изчисти защото са с много дълги ресни.  Има една гумена четка с която събира боклука, една с ресни за космите и една отстрани. Пусни клипчета има много на румба как чисти. Тук има и тема за тях. На мен ми казаха,че не всички се.справят добре с килимите, зависи от.марката. Аз я купих от технополис. Различните модели са за различна квадратура, но за мен и тази за малката квадратура върши същата работа, защото най-добре чисти като я пускаш стая по стая.

# 632
Зайче, открих си e-mail -а, във парка ФБ, пък имам и 4 покани. Embarassed Направо съм за бой! Ама аз нали все от телефона гледам и там не ми се показват нещата.
За робота съм сигурна,  че е батерия. Но много ми се иска ММ да се занимава с него. Аз сега съм на друга тема.

# 633
Катерина, тук има задължително изследване за стрептококи , било опасно ако резултата е положителен, че засягал бебето( май дишането каза АГ) .
  Електра, май се обърках, 12ч каза ако изтекът водите newsm78
  Зайче, мен пак ме започнаха. Аз нямам газтрит, проблеми със стомаха никога, но ето на сега, ама наистина си мисля, че тези дни са толкова непоносими, заради супер активността на бебо Crossing Arms
 Ще го изтърпим нямаме избор , но се страхувам вече да ям Sad

# 634
тук пък казват че като почнат контракциите си имаш време можеш да се оправиш да си лежиш вкъщи  до като не станат през 5мин когато трябва да тръгнеш,  при водите задължително тръгваш веднага защото е опасно за бебето и даже слагат системи за забйрзване на разкритието, за тапата изобщо няма проблем стига да е само това защото много често пада даже месец преди раждането. кофти е че много жени кръста ги боли и не усещат контракциите и разкритието докато не започнат  силните и в корема...

# 635
Пак повръщах от киселини,  обаче този път усетих едно "напикаване" , намокрена съм, как да разбера какво е това, урина не е със сигурност, няма нито мириз, нито цвят , околоплодните води сега четох, че не са безцветни?!? Имате ли предположения, май ще ходя до спешното  newsm78

# 636
  • София
Jeran, твърдят че околоплодните води са и " лепкави" , но тъй като и аз не съм изпитвала подобно усещане не мога да кажа на 100%. Аз бих отишла до спешното.

# 637
  • София
Jeran, да не би да си е просто обикновено течение, просто още по-воднисто? Аз на твое място също бих отишла до спешното за всеки случай

# 638
Мамче, я прати малко питчица и насам! И аз я огледах вчера, но нали не трябва да ям...

Хълцането е ритмично. Много сладко! Понякога по 2-3 пъти на ден похлъцва...
Ох, горката, то само с гледане не става, по-малко не можеш ли да си хапваш?

# 639
На мен при първото ми изтекоха водите. Прозрачни са, но и доста обилно ми течеха та не можех да ги объркам. Отиди в спешното, там проверяват дали са водите. Слагат нещо разтвор и ако са води си променят цвета. Аз си сложих превръзка тогава,че доста течеше и взеха превръзката и на нея провериха. Може и на бельо да проверяват. Успех.

# 640
  • София
Дами, дайте по- ефикасно лекарство от Гавискон срещу киселини.Нищо не ми помага, не издържам тая гадост вече.

# 641
  • София
Тъкмо се видях с приятелка,  която ми каза да не изпадам в паника като/ако ми изтекат водите. Имало още 12 часа според нейния лекар, особено "първо дете не се раждало така бързо", тя се е къпала един час, оправила се на спокойствие и тогава отишла. Според мен е индивидуално,  но не съм чула скоро за раждане в кола Simple Smile

# 642
  • София
Миа, пробвай това, което написах. ( малко количество смесица от ябълков оцет, сода и мед). Наистина помага.
Иначе за лекарство - Талцид може

# 643
  • София
За киселини - Талцид или 1чл сода+ 1чл лимонтозу+ 1чл захар разтворени в чаша вода.

# 644
И аз съм с Талцид.  Взимам 1/2 таблетка.

Общи условия

Активация на акаунт