Ето, февруари стана, коя ли ще е първата ни МАРТенска мама?- тема 11

• 39 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Една приятелка като й изтекли водите (хем първа бременност), изкъпала се, изправила си косата, лакирала се, кола маска... Joy После пътували 1 час до Варна.. Да й имам спокойствието!!! Аз сигурно ще пропусна и четката за зъби да си сложа в чантата от бързане и стрес! hahaha
От коментарите тук и аз оставам с впечатление, че падането на тапата е най-малко стресовия момент, контракциите - бих тръгнала ако са регулярни и болезнени, няма значение през какъв интервал. Ако ми изтекът водите също бих тръгнала веднага Wink

# 646
  • От Луната
Мамче, я прати малко питчица и насам! И аз я огледах вчера, но нали не трябва да ям...

Хълцането е ритмично. Много сладко! Понякога по 2-3 пъти на ден похлъцва...
Ох, горката, то само с гледане не става, по-малко не можеш ли да си хапваш?
Проблем е че без едно мога, с едно не!

А за киселините, честно, не мога място да си намеря в момента. Пих хапче, нооо нищо още. И сода пих ...
Сутринта и повръщах! Малко остава и вече човека е доста едър и направо ми разказа играта на вътрешните органи. Мисля че белият ми дроб е в гърлото! Понякога и труно дишам Sad

# 647
До мамите с близнаци, какви колички мислите да вземете , че аз съм в голяма чуденка, хем да не са толкова големи като размери, хем да не са тежки.

# 648
  • София
Мерси за идеите, ще ги пробвам. Peace

# 649
За киселините на мен дъвка ми помага. Колкото и невероятно да звучи. Синът ми е с проблемен корем и гастроентеролога ми каза този трик.
С първата Б първо ми изтекоха водите . Все едно се напишкваш , но количество е доста . Отидох в болницата след час -два и родих след 15часа. Тапа не съм видяла да пада.
Скоро на една приятелка и изтекоха водите, мъчи се ден и половина, два да роди нормално и накрая я срязаха.

# 650
  • София
Дъвката е велика! Аз я подхващам от събуждането, да не говорим, че като дъвча не изпадам в лудост, когато нещо ме дразни, терапевтична ми е Simple Smile

# 651
Бях на спешен, казаха ми обичайното, бебо е голям и се притиска стомаха, да ям на малки порции често. За първи път ми записаха тонове (36+2 съм), иначе по протокол чак в 40г.с записват. Сложиха ми венозно Ранитидина ( не знам и в бг дали така се води) и взех , че колабирах, кръвното ми падна 68/42, толкова отвратително ми забиха иглата, че не знам какво се случи, а съм минала през много по- тежки процедури, но пък за сметка на това кисилините изчезнаха веднага след като изтече банката. Сега ги взех на хапчета, 1 на 12часа. За "напишквато" казах, но не ми обърнаха внимание, май то приеха за истинско пишкане, а и не се повтори де.
   Да се надяваме, че тази нощ ще бъде спокойна Praynig за всички ни, че гледам много намира ни мъчат тези киселини.

# 652
Добро утро. Искам съвет. За изписването порт бебе ли да си взема или кош за новородено? Кое е по-практично?

# 653
Добро утро. Искам съвет. За изписването порт бебе ли да си взема или кош за новородено? Кое е по-практично?

вчера си взех столче за кола,но имам и порт бебе,тук порт бебетата не са одеяла като в бг,ами все едно на количка 3в1 тази легналата позиция. Добро утро и на теб,мила. Аз имах спокойна нощ и много хубаво събуждане от ММ Wink Embarassed

# 654

вчера си взех столче за кола,но имам и порт бебе,тук порт бебетата не са одеяла като в бг,ами все едно на количка 3в1 тази легналата позиция. Добро утро и на теб,мила. Аз имах спокойна нощ и много хубаво събуждане от ММ Wink Embarassed
Да. Точно това порт бебе имах предвид и аз, което е като кошче. И в бг ги има и се чудя дали ще ми свърши работа за изпитването,че пътят ми от клиниката е час и половина и не е удачно на ръце да държа бебето. А се колебая, защото четох, че в кошчетата бебенцата били много свити, но на тях така им било удобно, а в порт бебето ще може да си лежи спокойно.

# 655
  • От Луната
Транспортирането с кола, задължително е с кошче, а не с порт бебе. Изисквания на кат. Ще ви глобят, ако ви спрат.
Има кошчета с легнало положение за път, с другите на всеки час, трябва да има почивка.

Тази нощ спах, благодарение на кваматела.

# 656
Добро утро мамчета   Hug Hug Hug

Jeran радвам се че сте добре , лежи и си почивай  Hug Hug Hug Hug

djfeq живот и здраве бебо на изписването ще е с тънко поларено адеалце + портбебе и така пакетирано ще е в коша за кола  Peace

Иначе за дрешки за изписване не съм прекалила - боди , гащеризонче , чорапки , шапка , ръкавички и за всеки случай взех една блузка но мисля че ще е излишна  Hug

# 657
  • От Луната
Зари, то има порт бебе пелена и порт бебе кошница. Аз имам три пелени тип порт бебе и аз като теб с пелената в кошницата ще го използвам, но мисля че момичетата, говорят за другия вид, който е като кош за новородено, но е без предпазните колани.

# 658
Зари, то има порт бебе пелена и порт бебе кошница. Аз имам три пелени тип порт бебе и аз като теб с пелената в кошницата ще го използвам, но мисля че момичетата, говорят за другия вид, който е като кош за новородено, но е без предпазните колани.

Опс незнаех че има такива кошници порт бебе , сори за грешката  Peace

Аз мисля че ♥Синеока♥ е права , за сигурността на бебо трябва да е в кош и фиксиран с колани

Ох мамчета днес на обяд съм на преглед и да видим какво ще каже лекарката за датата на секциото , дали ще одобри датата която си избрах или ще я отложим  newsm78
И да видим колко е пораснал тоз юнак  Grinning , че вече и аз и той водим борба за живот , той натиска отвътре аз отвън и така чакаме големия миг  smile3521

# 659
  • София
Тази нощ преди да заспя така ме стягаше корема, че бях сигурна, че е дошъл момента. Вече и на една страна трудно спя, притискам ли нещо, но започват болки.
мъжът ми вика:дай да се обадим на лекарката и да го вадим по -рано. Как ще го вадим месец по-рано от термин, аз не смея.Все пак си мисля, че като му дойде времето сам ще тръгне.И аз и той сме се мъчили SadТази седмица съм пак на лекар.
Някакви гадости сънувах и чужди бебета.А като сънувам бебета са все момичета, а аз чакам момче.

Общи условия

Активация на акаунт