Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е обезкосмяването преди раждането и как се извършва?
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждането?
Какви са някои от обичайните симптоми преди раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е обезкосмяването преди раждането и как се извършва?
-
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждането?
-
Какви са някои от обичайните симптоми преди раждане?
-
Какво представлява подготовката на гърдите за кърмене и защо се извършва?
-
Как сортирате дрехите преди да ги изперете?

Иначе няма шанс да се оправя сама. Последния път маааалко се позамислих за колата маска, но все пак се престраших и съм доволна. Със сина ми даже на термина бях на кола, дано не ми се налага да се бръсна или в болницата да го правят 
аз мислех преди пътуването да отида на лекар да ме види и да каже дали ще тръгне скоро или не и ако нищо няма да пътувам weekenda. уж казват че нърво бебе не излиза преди 38гс освен ако няма индикации като кръвно и тн. ако ми изтекат водите там дали ще е проблем 2.30мин да пътувам към София?
. Споделих и за болките и тя ми каза да започна да пия ношпа 3х1 + да увелича магнезия 2х1 и да лежа , освен това каза че трябва да ме прегледа вагинално
. Някой може ли да каже дали се усеща нещо ако има разкритие ???
). Сега се надявам да разбера по-рано та да имам време да стигна до болницата.
Мисля другата седмица да подхвана и краката. Гадното е, че с бръсненето трябва по-често да се повтаря процедурата, не като коломаската.
. И бебето го натиска в някои пози. Спокойна съм, защото и миналия път така ме боля повече от месец, даже повече, а всичко беше наред, но си е неприятно.
Аз съм в 35 г.с. (на 3.02 влизам в деветия) и все си мисля че няма да си дочака термина. Иначе сме срамежливи - не можахме да и видим лицето че го беше скрила с ръце хаха срамежливка. Едно ми е тежко и на мен ужас едвам ходя ама ........ няма как имам си задължения към баткото