Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 884
  • 820
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Абе и аз съм любител на всичко със захар,но за тези бонбони мога да кажа,че стават горе-долу.Дори има един вид сред тях,които са отврат.

# 241
3 и нещо бяха, не се сещам точната цена.

# 242
  • Sofia
Благодаря за отговорите за робота. Успокоихте ме. Реших, че съм се минала със скапан робот, но явно си е проблем на уреда по принцип.  bouquet

# 243
  • Перник
Момичета, тези бонбони хубави ли са? Бяха намалени и много им се чудих, опаковката е голяма и не посмях да взема, не ми трябват за повод. Всъщност бяха два вида, на вторите опаковката е жълта, не знам каква им е разликата.

Тези бонбони, но с друга опаковка се продават и в Била, и в Кауфланд. Мъжът ми си ги купува и без повод. Иначе са идеални за почерпка на колеги и съученици - много бонбони, различни вкусове, добра цена  Peace

# 244
  • София
Аз не ги харесвам тези бонбони, а съм фен на шоколадовите неща. За почерпка стават.
Взех от суджука, ще го видим вкъщи как ще се държи. На закритата тераса мисля да го метна.
Сиренето Софра много поскъпнало, едно време на 11лв/кг го купувах, сега ми казаха, че е 15лв... Още ли е хубаво?

# 245
Аз изобщо не ги харесвам тези бонбони. Трябва да съм много закъсала за сладко, за да си взема от тях  Mr. Green Нооо, въпрос на вкус Simple Smile За почерпка също не ги одобрявам, понеже не ги харесвам, съответно смятам, че и на другите не биха им харесали. Предпочитам Черноморец пред тях, които пък са уникални Simple Smile

Тета, ай ся, няма си броим блокчетата изяден шоколад  Mr. Green

# 246
Аз също не харесвам бонбоните, но явно е въпрос на вкус. Носила съм за почерпка на колегите, но щом не се изядоха бързо явно и те не ги одобриха.
Май следващата тема ще е със заглавие СУДЖУК. Joy И ние миналата седмица купихме две опаковки. Едните се сушат, а другите ги сготвих на фурната.

# 247
Тета, ай ся, няма си броим блокчетата изяден шоколад  Mr. Green

Шшшшш..тихо, тихо...никой няма да разбере, никой.. цели десет "блокчета", м, те направо небостъргачи тез блокчета, ама айдее hahaha

Адриа, твоите колеги ме изненадват....на харизан кон, им кажи, зъбите не се гледат Naughty

# 248
Те са доста префинени само Линд и Мерси признават Whistling

# 249
Мда....явно.

# 250
  • София
И ние бързо го изядохме суджука, на пребрения тиган  Heart Eyes Иначе вчера взех блузки и клинчета за детето, зехтин, сирене Ливади и други хранителни неща. Взех и детска паста за зъби, от тяхната марка, детето много не я одобри......

# 251
  • Козлодуй
Олекотената завивка от четвъртък дали е памучна? Трябва ми юрганче но държа да е памучно Simple Smile

# 252
Олекотената завивка от четвъртък дали е памучна? Трябва ми юрганче но държа да е памучно Simple Smile

То си пише в брошурата, че е микрофибърна  Peace
Памучни не помня да са пускали в лидл, поне последните години...

# 253
Завивката не ме кефи, наелектризира се и не влиза много лесно в плика поради тази причина. Лепи се, вместо да се плъзне по краищата...

# 254
  • Козлодуй
Тета, благодаря не зная дали това микрофибърно ще ме удовлетвори - ще го пипна ама само едно старо юрганче памучно ни харесва у дома купувала съм и други ама като са изкуствени набират много статично електричество и святка през нощта Simple Smile
Мишелин писали сме едно временно точно това исках да кажа че и аз имам такъв лош опит и сега много ми трябва памучно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт