Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 904
  • 820
  •   1
Отговори
# 225
Някой има ли отзиви за сокоизтисквачката от Лидл ( ще пускат на 9ти ) . Много и се чудя. Става ли за зеленчуци?

# 226
Скрит текст:
Лабрекс...баба като ми праща дом.суджучета,ме предупреждава на закритата тераса да ги окача... Laughing

Вече са покрити с хартия, дано ги спаси, открита е терасата. Simple Smile
Гледам доста био продукти предлагат, чудя се кафето дали е добро. Никога не съм купувала био кафе досега, иначе не мога без кафе.

И аз така. Кафе не мога да не пия по няколко пъти на ден. И сега съм в търсене на "моето" кафе, свърших предния пакет, а обичам да ги сменям от любопитство към вкусовете  Peace Ако някой е опитвал това био нека сподели  Hug

# 227
Някой има ли отзиви за сокоизтисквачката от Лидл ( ще пускат на 9ти ) . Много и се чудя. Става ли за зеленчуци?

Не мирясаха с тази сокоизстисквачка.  Миналият път геройски издържах, ми не ми трябва, бе хора.

# 228
Много миене и много фира има с тези сокоизтисквачки. Робота ни има и след като направя сок трябва да правя и кекс с останалите плодове в цедката. Хич не ми е здравословен така hahaha

# 229
Взех и едни вакумирани свински контрафиленца пак от Лидл и му ги занесох и тях да суши.

Стават уникални!
10тина сме изяли изсушени таз зима Simple Smile

# 230
  • Стара Загора
Взех и едни вакумирани свински контрафиленца пак от Лидл и му ги занесох и тях да суши.

Стават уникални!
10тина сме изяли изсушени таз зима Simple Smile

Може ли по- подробно на лични за осоляването и подготовката, аз метнах едни вчера на балкона по една уж подробна рецепта, но нещо се притеснявам да не разваля месото.

Да похваля  БИО ДОМАТЕНИЯ СОС Неаполитана, вчера правих сос за спагети с него, домашните много го харесаха, ще се запася в понеделник:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=55068

# 231
Момичета, тези бонбони хубави ли са? Бяха намалени и много им се чудих, опаковката е голяма и не посмях да взема, не ми трябват за повод. Всъщност бяха два вида, на вторите опаковката е жълта, не знам каква им е разликата.

# 232
Ами въпрос на вкус, някои хора много ги харесват
На мен са ми на вкус като родопчетата от едно време  Laughing
Всичките са с пълнеж, някои по-плодов, други по-кремест или шоколадов, но общо взето нищо особено
ММ ги обожава, но той омита всичко със захар

# 233
Благодаря, значи и на мен ще ми харесат и аз съм така:
ММ ги обожава, но той омита всичко със захар
Mr. Green
Ще ходя днес за промоционалната пица, че ми я похвалиха и ще взема една кутия за проба.

# 234
Момичета, тези бонбони хубави ли са? Бяха намалени и много им се чудих, опаковката е голяма и не посмях да взема, не ми трябват за повод. Всъщност бяха два вида, на вторите опаковката е жълта, не знам каква им е разликата.

Бонбоните са много хубави. И от личен вкус и от други мнения го пиша. Много са и като бройка - 40 бонбончета. В жълтите кутии са същите, всъщност не съм сравнявала двете кутии, така по спомен понеже съм вземала и от двата цвята кутии.  Heart Eyes

# 235
Бонбоните са много подходящи за почерпка на колегите

# 236
Да, имат фаца - луксозно изглеждат. Еднакви са двете кутии, само опаковката е различна.

# 237
Бонбоните са много подходящи за почерпка на колегите

И децата в училище си облизват пръстите и има по два бонбона за всички. И са много доволни  Heart Eyes

# 238
О, да, определено ще ги опитам след вашите коментари. Да си призная спря ме съотношението между цената и  количеството.

# 239
Да, бонбоните са жестоки. На каква цена са сега?

И аз да попитам за рецепта за бонфиленцата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт