Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 757
  • 820
  •   1
Отговори
# 360
Препоръчайте ми препарат за почистване на тоалетни от Лидл  Peace

Не бих...
Освен Доместос, нищо друго не ми харесва за целта... Peace

И аз мислех така, но розовият се справя точно толкова добре.

# 361
И аз взех батерията. Бяла и вътре се оказа с черен кабел Mr. Green първите светлинки са нещо бъгнати и не изглеждат нормално- едната изкочила, другата пък заема половината от простарнството. Голяма и тежка е, не знам дали попринцип са чак такива, ама то и огледалото е виновно. Мисля да изчакам да пуснат някои други със същите или по- големи милиампер часа..

# 362
  • до едно тепе
В такава розова опаковка бях взела веднъж. Вътре беше син. Миришеше ужасно задушливо, котления камък си остана, а на тоалетната и на мивката(мия и двете с него) по фаянса с дни не се отмиваше синьото нищо,че го търках и с гъба. Няма да повторя Crossing Arms

# 363
Таблетките W5, след като измия тоалетната с Доместос или друг препарат за тоалетни, и след като всички си легнат, и спре движението пускам една таблетка, и така на сутринта като пусна водата е като нова.

Много пъти съм хвалила тук. От как ги открих не бъркам с ръце и ги има само в Лидъл.

# 364
В такава розова опаковка бях взела веднъж. Вътре беше син. Миришеше ужасно задушливо, котления камък си остана, а на тоалетната и на мивката(мия и двете с него) по фаянса с дни не се отмиваше синьото нищо,че го търках и с гъба. Няма да повторя Crossing Arms

Може при теб да е така. Аз ползвам турски доместос и миризмата му не може да се сравни с нищо, два дена после ходя с мириса в носа си. Супер чисти, но за котления камък, розовия W5 е по-добър. Само той успя да ми изчисти натрупания такъв от една тоалетна, която не беше ползвана дълго време.

# 365
Благодаря за отзивите за препаратите за тоалетни  bouquet
Днес се натоварих с шоколади и тоалетна хартия, банани и някакво чаено латте от азиатска седмица, както и моцарела и не ми се мъкнеше и препарат. Сега след като прочетох и мненията ви като купувам ще са ми от полза  Peace

# 366
За котлен камък ползвам спрей на Сано анти калк.  Пръскам и в тоалетната чиния от нега, когато се присетя. Иначе го ползвам за хромираните повърхности в банята и за плочките там.

Но от Доместос съм най-доволна, да повторя отново Mr. Green Ползвала съм други измислени марки - ами не ми белват нещата , така, както го прави доместоса. Повече ухаят приятно, отколкото да чистят Grinning

# 367
Аз съм много доволна от еко-препарата за почистване на тоалетна, който се предлага тази седмица, но аз нямам котлен камък и захабявания.

Относно сиренето Софра - много е добро!
Но когато не мога да си го позволя, си купувам Родопско чудо от Кауфланд.

# 368
  • Бургас
Има един бял Доместос, който не мирише. Майка ми беше донесла от Турция, но аз мразя Доместос и го прибрах в шкафа. Веднъж нямах друг препарат под ръка, реших, че ще се жертвам с Доместоса, то пък се оказа, че не мирише, а си чисти като другия Crazy
Пак да помоля за мнение за постелките и капаците за тоалетна чиния Praynig Така или иначе ще прескоча за шоколади довечера, на разстояние една-две добри думи съм  да грабна капак и постелка Joy

# 369
  • София
Има нови видове мокри кърпички, от малките, 0,39 ст.

# 370
  • София
някой да е ползвал крем депилатоара на cien, струва ли си?

# 371
  • София
Някой с мнение за душа?
Кокосовото масло е чудесно!

# 372
Купх от намалената кайма - като лепило е  Tired

# 373
Добре, че не взех.

Взех един сутиен, мини формичките за мъфини и други щуротии. Киша беше намален на 2.99 и грабнах един.

# 374
Аз също си взех от био кокосовото масло и направих с него едни мъфинки, доста ароматно и вкусно се получи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт