Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 706
  • 820
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, а за момиче дали сте видяли дали има?

# 691
  • София
Не са ли памучни горнищата на пижамите? Не че съм ги гледала де... newsm78

Онази кокона с шевната машина никаква не се обажда...ся ще ми шие ли сютиен, няма ли да ми шие, взе ли машина, не е ли.... Thinking Thinking

Да, памучни и се ядосах като си я купих, че е много тънко, а се оказа учудващо топло.  Но да уточня, че говоря за тези, които са от ликвидацията/ преди два месеца ги пускаха, имаше и детски и за големи/

# 692
  • София
Развали ми се прахосмукачката. Досега не съм се заглеждала какво се предлага в Лидл, нито кога са пускали. В момента да се намира нещо? Или да тръгвам по Техномаркет и Технополис? От София съм.

# 693
Дали им е хубаво безкофеиновото кафе?

# 694
Котешката тоалетна, която ще е от другата седмица дали е хубава? Разликата е, че тази е с аромат на лавандула, спомням си, че имаше негативни коментари.

# 695
Не са ли памучни горнищата на пижамите? Не че съм ги гледала де... newsm78

Онази кокона с шевната машина никаква не се обажда...ся ще ми шие ли сютиен, няма ли да ми шие, взе ли машина, не е ли.... Thinking Thinking

Ша тА насЮтЮенчвам при следващо раздаване,  Joy
Звънях преди малко , най-после свободна, за полет към нЕкой лидл, и операторката ме уведоми любезно , че тук там има по една две , ама докато стигна , може и да нЕма #Cussing out
Та явно не е било писано . Следващия  път , ще осъмна като Мишелин .
Брей , отскоро съм фен на Лидл , и то откакто  се намърдах в темата , не вярвах , че е така с тези уреди  Crossing Arms.
Досега , без проблем си взех шиатцу възглавничката и два сушоара с въртящата глава , единият за сестра ми. И ел. ботуша . И от трите уреда съм супер доволна , но не съм осъмвала Shocked. Е , ще осъмна. Не че имам време за шиене толкова. Примирих се. На всички успели...честито. Аз сега си хрупам шоколада. МММ...не е лош.  Hamburger Hamburger Hamburger

# 696
Имам питанка:
Кафе мляно Беларом, в тъмно кафява опаковка, смес робуста и арабика - мнения?Става ли?

Донесоха в службата, но тук няма машина, та да го замъкна ли вкъщи ми е въпроса? Mr. Green

teta75, винаги съм купувала жълтата опаковка, защото предпочитам арабика. Сега взех кафявата, някой в темата беше писал, че е хубаво кафето. ММ беше с мен и каза да го взема за проба, пък, като не ми харесва, той щял да го изпие. Но на мен взе, че мнооого ми хареса Heart Eyes, просто ми е вкусно, и ароматът ми харесва, та май само с опитването ще си остане човекът, щото ще си го изпия сама, като гледам. Та пробвай, ако не ти допадне, има гости, в краен случай ще пиша адрес и ще чакам куриер! Simple Smile  bouquet
Гледам за сЮтЮена се безпокоиш, ще ти ушие коконата, де ще иде, публично обеща! hahaha
Ааа, докато публикувам и tays писала, ей го, штъ усЮтЮенчат нЕкога, нема се плашиш! Grinning

# 697
О , за кафето да кажа и аз- в момента къркам от кафявата опаковка. И аз за проба , но ме облада кофеиновият демон-супер е ! И арабика съм взела , но ставам фен на това. Много ми отива. Wink

# 698
  • Перник
Брей, не мога да ви изчета - много пазарувате много пишете  ooooh!
Кафе Беларом арабика мляно и на зърна у нас се купува редовно. Харесва ни.

Риба тон - дребният я обожава със зелена салата и също е много хубава.

Таня67, ако още не си си купила прахосмукачка, мога да ти препоръчам моята http://www.technopolis.bg/bg/Standard-vacuum-cleaners/Vacuum-cle … 15SVNCRD/p/811600 Ползвам я от около месец. Преди това имах същата (предишния модел), изкара 4 години, а при мен прахосмукачка рядко си изкарва и гаранцията. Най-много ми харесва това, че е с контейнер и не се налага да купуваш торби. Филтрите пък се перат (на новата единият е хартиен, но младежът в магазина каза, че се сменял след повече от година).

# 699
Развали ми се прахосмукачката. Досега не съм се заглеждала какво се предлага в Лидл, нито кога са пускали. В момента да се намира нещо? Или да тръгвам по Техномаркет и Технополис? От София съм.

Тръгвай по другите вериги. В Лидл са пускали само едни големи, цилиндрични на колелца. Обикновена с торбичка не съм виждала.. Скоро по разпродажбите имаше от тези големите, но те ги даваха май за почистване след ремонт..

tays, не се кахъри, на следващото завъртане ще си вземеш машина. Скоро пак ще ги завъртят и ще има. Аз например гледам др.седмица, че ще има от джаджите за чесън, преса де...от две завъртания й се чудя, сега и дойде реда . Иначе там другото-чекалото за ябълки му викаме вкъщи с детето, го имам и нещо друго имах от тая серия, ама забрайх кво беше....
Казват, че дали искаш определено нещо силно -например дреха в магазина или шевна машина Mr. Green, се определяло така - представяш си, че е свършило вече. Ако усетиш съжаление, значи наистина го искаш. Ако не ти пука особено-било е моментна прищявка Wink

За кафявото кафе Беларом викате да го повличам към вкъщи ли newsm78 Що е тъмно кафяво, да не е някакво горчиво, що ли...То има ли други цветове опаковки от него?

# 700
  • Асеновград
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-0660772E-74B75C13/lsp/hs … D0%B0%20CENTRONIC
Прахосмукачки пускат и домакински, Но май скоро не съм засичала.Нямаше голям интерес към тях поне три месеца си седяха в магазина и аз при всяко влизане и се чудех и така и не взех. Grinning

# 701
Коя година са пускали? Shocked
Поне от три години не са пускали домакински, мен ако питате.
Баш такава като показаната търсих аз скоро, ама намерих си де.

# 702
  • София
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-0660772E-74B75C13/lsp/hs … D0%B0%20CENTRONIC
Прахосмукачки пускат и домакински, Но май скоро не съм засичала.Нямаше голям интерес към тях поне три месеца си седяха в магазина и аз при всяко влизане и се чудех и така и не взех. Grinning
И аз съм виждала от тези на купчини в магазина срещу МОЛ София. И не беше много отдавна, примерно е било през лятото. Дълго време ги имаше и затова реших, че може и другаде да има залежала стока. И от горещата линия ми казаха, че няма смисъл да търсим, а би трябвало поне за подобни залежали количества да имат представа.

SvetlaK, Тета, благодаря ви! Утре ще обикалям по техническите хипермаркети. И аз съм доволна от Самсунг, който изкара сигурно 15 години. Но прахосмукачката беше 1400 В и не беше от най-мощните, а сега гледам, че са доста ниски мощностите. Дано поне кпд-то им да е по-добро.  Laughing

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:18 от Тaня67

# 703

Таня67, ако още не си си купила прахосмукачка, мога да ти препоръчам моята http://www.technopolis.bg/bg/Standard-vacuum-cleaners/Vacuum-cle … 15SVNCRD/p/811600 Ползвам я от около месец. Преди това имах същата (предишния модел), изкара 4 години, а при мен прахосмукачка рядко си изкарва и гаранцията. Най-много ми харесва това, че е с контейнер и не се налага да купуваш торби. Филтрите пък се перат (на новата единият е хартиен, но младежът в магазина каза, че се сменял след повече от година).

Аз съм със същата прохосмукачка от около месец и определено съм много доволна и бих препоръчала  Peace

# 704
Странно, не съм виждала при нас, както и да е...

В Емаг има някакви дни на Самсунг в момента...

Общи условия

Активация на акаунт