Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 719
  • 820
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте!

Издирвам музикалните слушалки Silver crest,  да сте ги виждали в някой магазин? (Знам за опцията с националния телефон).Детето им видя сметката и ММ много страда... Sad

Благодаря. bouquet
Големите слушалки ли? Нашите и при  двата чифта работи само по една слушалка. И миналата година така се развалиха и ни върнаха парите след един месец в сервиза. Ще ги връщаме и тези.
Трябва устройството да е стерео, за да работят и двете. Ако е моно винаги работи едната.

Ха, не знам  Embarassed На телефоните и таблетите ги ползват.

# 676
На телефоните, трябва да работят и двете слушалки. Обърнете внимание, дали джака на слушалките е пъхната докрай в буксата на уреда, който излъчва.

# 677
Здравейте!

Издирвам музикалните слушалки Silver crest,  да сте ги виждали в някой магазин? (Знам за опцията с националния телефон).Детето им видя сметката и ММ много страда... Sad

Благодаря. bouquet
Големите слушалки ли? Нашите и при  двата чифта работи само по една слушалка. И миналата година така се развалиха и ни върнаха парите след един месец в сервиза. Ще ги връщаме и тези.

Да, същите. Така ли? Благодаря ти,че сподели! Hug
И при неговите така стана, дадохме ги на ремонт и ни върнаха парите.
ММ много си ги обича, звукът бил хубав и тн... Ще му кажа, поне да не обвинява детето Grinning  

# 678
Tays, какво стана, моме, с шевната машина...намери ли?

# 679
Имам питанка:
Кафе мляно Беларом, в тъмно кафява опаковка, смес робуста и арабика - мнения?Става ли?

Донесоха в службата, но тук няма машина, та да го замъкна ли вкъщи ми е въпроса? Mr. Green

# 680
На телефоните, трябва да работят и двете слушалки. Обърнете внимание, дали джака на слушалките е пъхната докрай в буксата на уреда, който излъчва.
Не е задължително, не всички телефони са стерео... даже може да им работи и само едната колонка (ако обърнете внимание и са две).
Слушалките не са виновни Simple Smile

+ ако не вкарате до края буксата има едно положение, когато се чуват и двете слушалки...

Още от едно време от дискмен като имах ги знам тези хватки (баща ми се занимаваше тогава с музика и ми е обяснявал). Затова - ако е едната - е моно ... не е развалена слушалката...

# 681
Момичета, дали в Лидл на Стамболийски (София, Западен парк) има останали шоколадови рози? Щях да минавам, и вчера и онзи ден, но все не ми остана време. Да знам дали днес да се отбивам или няма смисъл вече.

# 682
За мое учудване телешката кайма никак не беше зле. Направих я на кюфтета по чирпански. Явно без да искам случвам на хубави партиди меса оплюти вече тук  Joy

Аз също писах, че каймата беше хубава  Peace

Другата седмица само шампоан за кучето харесах.

# 683
Аз харесах и телешкият дроб.

# 684
  • Варна
 Варна Възраждане има кокосово масло поне 2-3 кашона ама така са разместили магазина,че цял час се мотах като муха без глава Rolling Eyes. Сумати намалени неща има. Пижамите не ми харесаха-летни материи за зимен модел. Взех сЮтиени два броя  Laughing да има.  Иначе дежурния пазар.

# 685
Не е задължително, не всички телефони са стерео... даже може да им работи и само едната колонка (ако обърнете внимание и са две).
Слушалките не са виновни Simple Smile

+ ако не вкарате до края буксата има едно положение, когато се чуват и двете слушалки...

Още от едно време от дискмен като имах ги знам тези хватки (баща ми се занимаваше тогава с музика и ми е обяснявал). Затова - ако е едната - е моно ... не е развалена слушалката...
Баща ти е обяснявал, ама явно не си го разбрала Simple Smile
Жака/буксата на телефона, ако е предвидена за слушалки е ВИНАГИ стерео. Аз телефон с моно гнездо на буксата, не съм виждал! (може и да има такова недоразумение, ама силно се съмнявам)
Моно буксите се използват за връзка на китара, микрофон и тн.
Иначе казано, телефони с една колонка/говорител, предават Моно звук, тъй като звукът се излъчва по един канал.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 13:23 от hanavi

# 686
  • София
Варна Възраждане има кокосово масло поне 2-3 кашона ама така са разместили магазина,че цял час се мотах като муха без глава Rolling Eyes. Сумати намалени неща има. Пижамите не ми харесаха-летни материи за зимен модел. Взех сЮтиени два броя  Laughing да има.  Иначе дежурния пазар.

Добри са пижамите - тънки, но държат топло. В неотоплена стая спим, студ не съм усетила. Пишеше нещо на горнището, че е от някаква материя, която задържа топлина.

# 687
Не са ли памучни горнищата на пижамите? Не че съм ги гледала де... newsm78

Онази кокона с шевната машина никаква не се обажда...ся ще ми шие ли сютиен, няма ли да ми шие, взе ли машина, не е ли.... Thinking Thinking

# 688
От детските пижами от намалението има ли 134 размер или са малки?

# 689
катето79 Има размер 134 за момчета. Погрешка имаше една такава при по-малките размери снощи та я видях.
На Дамските пижами нещо не ми хареса горнището - широко и късо ми се видя и се отказах. Купих една детска в оранжево и тъмно синьо.
Чудя се дали да взема Душ слушалка и маркуч за дома родителите ми  Thinking По принцип ми трябва и конзола, а сега няма в комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт