Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 728
  • 820
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Тези неща в постоянният асортимент ли ще са наистина или са само за другата седмица?
Сладкото от горски ягоди ако е направено хубаво ще е ММММММММ за палачинки!!!

# 662
Четете, де  Mr. Green Пише, че ще е в постоянния асортимент

# 663
Ясно! Извинявай!

# 664
Аз да кажа, че още не съм стигнала до намалението и малко ме е яд Simple Smile иначе май съм единствената недоволно от детските бартерни чаршафи. Станаха ми на топчета, но за това бях предупредена в темата, та не ме изненада толкоз. Но някак самото усещане от тях е като от изкуствено. Имам стари бархети - нищо подобно. Плътно и не мърда. Иначе картинките са много весели. Децата много се радват.

Чакай малко, чакай....около коледа пускаха едни уж бархетни, ама не бяха сто процента бархет, тоест само памук, а бяха смес с друго. Я кажи ти кои имаш...

Аз имам едни с коли, вярно, леко се заваляха, но като усещане са супер меки и комфортни, там копче не мога да кажа...

Ами уж и моите чаршафи са сто процента памук - розови с лисица и бухали. Не са лоши, просто на мен ми се иска да са по-хубави. А и това завалване ме дразни.

Бях в Лидл в ринг мола, имаше една едничка машина за шиене към 18:00 днес, може и вече някой да я е грабнал. Нямаше и инхалатори. Като цяло и мен не ме грабнаха много намалените неща. Взех две бархетни пижамки за момиче, доволна съм от тях, бяха към 9.99 лв от 12.99 намалени. И две бебешки блузки за 6.99. Не знам колко им е била оригиналната цена.

И на мен ми се прииска да взема този уред за плитки. Жената ми каза да звънна на националния телефон. Някой да го е мяркал някъде?

# 665
  • Асеновград
Скрит текст:
Другата седмица пак ще пускат детски пликове и чаршафи.
В този ред на мисли да кажа, че голямото им уж намаление не е никак голямо. Чаршафите ги смъкнали само 4-5 лева надолу....ами това не е голямо бе, лидълци.....а въшливо някакво намаление.

Аз си харесах мръФката , фъстъчено масло в редовните бурканчета ще има, ще взема и от него.
Права си, днес загледах пижами за момчета есента купих такива за детската градина сега на 9,99 лв. ами те май и тогава си бяха на същата цена.
А какво пишеше - от колко са намалени?
[/quote]
Не са били намалени, тази вечер ходих за други неща и специално загледах етикета.Сложили ги бяха точно до стоките от днешното намаление но на техния етикет си стои една цена/ не е червен със страна и нова/.Може би са ги имали в склада и са ги извадили сега покрай намаленията.Покрай хранителните са сдобих и със зарядна батерия на 30% сега я зареждам.

# 666
  • от Луната
Вие ще сте виновни ако ме изгонят тази вечер и ще трябва някоя да ме приюти  hahaha
100 кинта сметка, а за ядене само спагетки, от каймата и дом. сос, че хлапето искало болонезе  Mr. Green Mr. Green. Другото са пижама за нея, според мен са уголемени тези на Пепъртс, клин, термоблуза, за мен един панталон и за миУото една блузка да не е капо. Взех и от рамките да се подмажа за Св. Валентин  bowuu. Не намерих кокосовото масло, явно е свършило, много мислих за машината (имаше 4 бр), както и си харесах още някои неща, но вдруги ден, когато си имам товарно магаре, че не мога да влача всичко сама  Naughty

# 667
 Някой пробвал ли е кафето на зърна от 500 гр.,намаленото?

# 668
  • София
Здравейте!

Издирвам музикалните слушалки Silver crest,  да сте ги виждали в някой магазин? (Знам за опцията с националния телефон).Детето им видя сметката и ММ много страда... Sad

Благодаря. bouquet
Големите слушалки ли? Нашите и при  двата чифта работи само по една слушалка. И миналата година така се развалиха и ни върнаха парите след един месец в сервиза. Ще ги връщаме и тези.

# 669
  • Бургас
Доста неща си харесах от брошурата за следващата седмица. Рибата тон хубава ли е?

Утре съм за таблетки за тоалетната и аз   Mr. Green

# 670
Рибата е хубава, само от нея купувам и точно тази в собствен сос ще е на прИмоция. Mr. Green
Със зехтин или олио не съм купувала.

# 671
  • от Луната
Всичката риба тон е супер, но в собствения сос е най  Mr. Green

# 672
  • shumen
Аз днеска не взех много неща,но другата седмица си харесах доста.

# 673
Слава богу нищо не си харесах за другата седмица, че днес както в понеделник се олях: пижами, доста са тънки и оголемени, храна много , че и грил червен си взех, нашият в къщи много голям, този компактен и какво ли не...пълно разоряване...
Имаше много шевни машини, никой не ги поглеждаше. Много търсих четка, ама няма... Rolling Eyesчерният сутиен на розите е супер удобен и седи перфектно и е три пъти по евтин от мойте Hug Търсих и червен, ама няма. Скъсахме се да ядем шоколадите, да им махат промоцията вече...Пуешкото месо е хубаво.
Сега ще пробвам крема за крака и таблетките за тоалет Laughing

# 674
Здравейте!

Издирвам музикалните слушалки Silver crest,  да сте ги виждали в някой магазин? (Знам за опцията с националния телефон).Детето им видя сметката и ММ много страда... Sad

Благодаря. bouquet
Големите слушалки ли? Нашите и при  двата чифта работи само по една слушалка. И миналата година така се развалиха и ни върнаха парите след един месец в сервиза. Ще ги връщаме и тези.
Трябва устройството да е стерео, за да работят и двете. Ако е моно винаги работи едната.

Общи условия

Активация на акаунт