Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 730
  • 820
  •   1
Отговори
# 630
Аз да кажа, че още не съм стигнала до намалението и малко ме е яд Simple Smile иначе май съм единствената недоволно от детските бартерни чаршафи. Станаха ми на топчета, но за това бях предупредена в темата, та не ме изненада толкоз. Но някак самото усещане от тях е като от изкуствено. Имам стари бархети - нищо подобно. Плътно и не мърда. Иначе картинките са много весели. Децата много се радват.

# 631
За фъстеченото масло, последно:
Скрит текст:
Не съм съпоставяла цените с лидълското, реших да препоръчам това, защото е изчистено откъм състав и няма захар и т.н. Съжалявам отново за отклонението.

# 632
Аз да кажа, че още не съм стигнала до намалението и малко ме е яд Simple Smile иначе май съм единствената недоволно от детските бартерни чаршафи. Станаха ми на топчета, но за това бях предупредена в темата, та не ме изненада толкоз. Но някак самото усещане от тях е като от изкуствено. Имам стари бархети - нищо подобно. Плътно и не мърда. Иначе картинките са много весели. Децата много се радват.

Чакай малко, чакай....около коледа пускаха едни уж бархетни, ама не бяха сто процента бархет, тоест само памук, а бяха смес с друго. Я кажи ти кои имаш...

Аз имам едни с коли, вярно, леко се заваляха, но като усещане са супер меки и комфортни, там копче не мога да кажа...

# 633
Другата седмица пак ще пускат детски пликове и чаршафи.
В този ред на мисли да кажа, че голямото им уж намаление не е никак голямо. Чаршафите ги смъкнали само 4-5 лева надолу....ами това не е голямо бе, лидълци.....а въшливо някакво намаление.

Аз си харесах мръФката , фъстъчено масло в редовните бурканчета ще има, ще взема и от него.
Права си, днес загледах пижами за момчета есента купих такива за детската градина сега на 9,99 лв. ами те май и тогава си бяха на същата цена.

А какво пишеше - от колко са намалени?

# 634
От 13 лв на 9 лв са намалени горно и долно - комплект тоест,  за момчета..

Междувпрочем на стр.3 от новата брошура, долу вдясно има салам със зелен етикет - за него ли коментирахте преди, че бил еко-био-мега здравословен newsm78

# 635
Намерих бележката за чопъра, най-късно утре отивам до Лидл и стискайте палци. Дано не ми го върнат пак с обяснението да си купя друг нож.  Crossing Arms

Ще търся и таблетките, щом толкова ги хвалите, макар че нямам нужда, но все пак за профилактика.  Grinning

Нямам време да се връщам назад в темата, но, ако е в гаранция чопъра, хич не се обяснявай защо и как, просто го връщаш и толкова. Няма да ядеш настъргано зеле с моркови и пластмаса за разкош, я! А таблетките са при препаратите с W5 на опаковката, с два аромата са - лимон и бриз.
Много хубава темичка - весела и информативна! Simple Smile Ей, teta75, уреди се ти с марков сЮтЮен, дет и в Лидл нимой го намери човек! Simple Smile bouquet

# 636
И аз за таблетките - да, има ги е постоянния асортимент  Peace
А за какаовото масло, едно лято реших да се мажа с него и не бях очарована. Ефекта го получавам с всяко друго олио. А с ММ бяхме много смешни кaк го вадим от кутийката и се мажем, все едно се търкаме със селския сапун  hahaha hahaha Но всяка кожа е различна.

# 637
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Скоро коментирахте едни ягодки, дали се намират още?

# 638
Имаше днес ягодки, но са скъпи...3.50 лв прозрачна кутийка Peace мисля 250г ли бяха.

# 639
Махането на лепилото от стикери върху стъкло /най-вече винетките/ става доста лесно с влажни кърпички. Ето още едно приложение на лидълските - за да не е спам съвета ми.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 10:05 от gerata

# 640
Аз нямам търпение да дойдат детските дрешки, че ще има от обикновените памучни чорапки, малката тъкмо има нужда.
От спалните комплекти ми харесват най-много с бухалчетата, щом казвате, че са мекички, сигурно ще й взема.

Миналата година пускали ли са такива тениски с български мотиви? Дали са хубави?

# 641
Тези с бухалчетата са другата седмица и нямам идея дали са бархетни.
Говорехме за днес, че има бархетни от предни пускания Peace

# 642
  • Пловдив
Благодаря ти, teta. Ще се ходи до Lidl значи. В кварталните магазини няма, а ми трябват за един десерт Wink.

# 643
Не са хубави като предишните, евтинките.

# 644
teta75 този е Салама дето коментирахме.
Аз довечера ще се пробвам за пижами, ако имам време.

Общи условия

Активация на акаунт