Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 699
  • 820
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Зюмбюлите са в такъв цвят, в какъвто им е "саксийката" Wink

# 736
Кафето в кафявата опаковка е хубаво.  В офиса пием такова,  като го правим в шварц машина. Взела съм и за еспресомашината вкъщи,  но не съм го тествала,  че допиваме синята Лаваца.

Става ли за кафеварка?  bouquet

# 737
  • shumen
Цветя и аз не мога да гледам,но зюмбюлите сами се гледат.
Кафе,и аз ще взема май от това.

# 738
  • София
Имат етикет с посочения цвят Peace
Сега като каза, се сетих, че наистина етикетите са с истинските цветове, но в случая няма етикет. Дори не знам как е минал през касата.  Grinning Сигурно не е бил първият без етикет и са знаели кода.  Laughing

Зюмбюлите са в такъв цвят, в какъвто им е "саксийката" Wink
Моето зюмбюлче е от Кауфланд и е с кафява просташка саксийка от еднодневките. Но пък се оказа много интересен цвят - нещо между много тъмно розово и тъмно червено.

# 739
  • оттам, откъдето започва България
Скоро не бях ходила на Лидл, но днес се прежалих. Направи ми впечатление, че е пълно с гащите по 5 бр., които коментирахте дълго време, и въобще много неща от стари промоции (вече с по-ниски цени). Явно наистина в нашия град не се поддават на общата лидълска психоза.
Купих си от кафето в кафявата опаковка и още днес ще го пробвам. На внучето комплект блузки за 9.99 лв.
Взех и от хвалените таблетки за тоалетна, да видим дали ще вършат работа.
Аааааа, и от любимото ми кисело мляко си взех. Друго не ми хареса.  Peace

# 740
Аз нарочно пък няма да ходя днес до Лидл, че да си кътам парите за мръФката от понеделник Mr. Green А съм отишла сега, А съм олекнала с поне петдесеттаче Rolling Eyes

Кафето в кафявата опаковка току що пресипах в буркан и го нагласих за тестта следобед Peace Laughing

# 741
Аз ще ходя за шоколади. Laughing
Тези дни ме удари музата и спретнах 2-3 десерта и шоколадите заминаха.

# 742
  • shumen
И аз днеска и утре няма да ходя.В Понеделник завеждам малкия на градина живот и здраве и от там отивам на Лидл.

# 743
Изпратих ММ за скумрия и бутчета. Хич няма да прояви "творчество" да се огледа за още нещо.
Опитах и жълтата опаковка кафе- Голд. На машината ми в къщи стана перфектно , при това е силно.
За понеделнишките промоции ви чета и правя списък Mr. Green.Засега рибата тон се очертава в няколко бройки.

# 744
Момичета, Пражката шунка хубава ли е?

# 745
На мен кафето в кафявата опаковка ми горчи.Няма да повторя.

# 746
Аз пък вчера се бях "наточила" за скумрия и при нас нямаше. Все нещо няма на Стамболийски, я зелената салата свършила, я месото на промоция, я рибата. Е ш'ме извиняват, ама не става така. От Лидл успявам да се доредя само до нехратителните им стоки. Месо предпочитам от квартален магазин само за месо, но веднъж да потърся нещо промоциотално от Лидл и все няма. И свинското им ще пропусна вероятно, макар че ММ ме кара да вземем.

# 747
Много съм доволна от мини формичките за мъфини. Получиха се прекрасни сърчица. Heart Eyes

# 748
Коя консерва риба тон коментирате? Не я виждам в брошурата  newsm78
http://broshura.lidl.bg/9d7a3fac-fb3f-4ef2-bcd4-2e37245aea0a/html5.html#/10

# 749
Моля за мнение за килимите, които тези дни са намалени, майка ми е харесала бежово-кафяв.  Praynig Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт