Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 701
  • 820
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета ,  нали размер 80/86 от бебешките дрешки отговоря на 12-18 мес ?  Blush
Дрешките им са уголемени и са 12-24 месеца 86-92. По-малките са 6-12 месеца 74-80. На други производители 12-18 месеца е EUR 86.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 20:21 от TEREZA83

# 721
  • от Луната
Аз днес пробвах инстантното кафе Беларом с черна капачка и хич не е лошо, особено пък за цената си  Mr. Green. Пробвах и вече изсушения суджук........ амииииии.....имаше за какво да го хвалите толкоз  chef

# 722
Момичета ,  нали размер 80/86 от бебешките дрешки отговоря на 12-18 мес ?  Blush
Дрешките им са уголемени и са 12-24 месеца 86-92. По-малките са 6-12 месеца 74-80. На други производители 12-18 месеца е EUR 86.
  Hug

# 723
  • София
гледах витамините и добавките, концентрациите им ми се сториха нищожни

Ще пробвам, че съм с магнезиев дефицит и имам ужасни нощни крампи.

# 724
офф: купи нещо за мазане /например/, усвоява се по-бързо и по-добре, таблетките дразнят стомаха

# 725
гледах витамините и добавките, концентрациите им ми се сториха нищожни

Ще пробвам, че съм с магнезиев дефицит и имам ужасни нощни крампи.
Вземи си спокойно, аз за крампи си купих и го пих-ами подейства ми веднага. Peace
Нашият Лидл цяла седмица е в ремонт newsm78 и само ви чета.... Whistling

# 726
  • София
офф: купи нещо за мазане /например/, усвоява се по-бързо и по-добре, таблетките дразнят стомаха
Мерси, за първи път го виждам.

# 727
Според мен 80/86 ще е ок за дете 12-18м, но пак си зависи от детето. Дъщеря ми е на 1г и 4м и й купувам 86/92

# 728
  • София
Купих си пижама, от тазседмичите 20 лв. Много са уголемени! Добре че имаше отворени и налагах върху себе си. Взех XS размер Shocked
Ще тестваме кафявото кафе. Само че като пише еспресо, дали ще става за кафеварка според вас?
Оставих 80 лева и пак имаше забравени работи, като препарат за вълна и чайчета  Rolling Eyes

# 729
Чакай, утре сабалям ще го тествам...кайвето и ще докладвам бива ли или не бива Peace

Шоколадите не ме блазнят, но виж зюмбюлите се скъсаха да цъфтят...красота. Ама свършиха, в събота забрах последните две луковици Mr. Green

Лалеее ли сиии, зюмбюл ли сиии...нанана...нааа...
Чакам да споделиш дали ти е харесало.  Hug
Аз ако има нещо сладко, на което не мога да устоя, това е шоколад. А тези на Лидл са супер.  Peace

А за зИмбУлитИ- бях им метнала и аз око, но хич ме няма в отглеждането на саксиини цветя. Апартаментът ни е южен и е голям пек лятото и винаги изсъхват.

# 730
  • shumen
Лисе,да.Според мен размер 80-86 ще е добре.

# 731
  • София
А за зИмбУлитИ- бях им метнала и аз око, но хич ме няма в отглеждането на саксиини цветя. Апартаментът ни е южен и е голям пек лятото и винаги изсъхват.

Зюмбюлите до лятото не откарват. Wink Много бързо прецъфтяват. Sad  Моят изкара 3-4 дни, а пъпките бяха толкова зелени, че дори не знаех какъв цвят купувам.  Изобщо не можах да му се нарадвам за толкова кратко време.

Г-жа Рамацоти, благодаря! Ще погледна и промоцията на Шел и Филипс.  Hug

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 10:06 от Тaня67

# 732
Аз също не мога да гледам цветя. Но зюмбюлите самИ се гледат. Цъфна за около 10 дена и стои цъфнал още,а мина седмица. И ароматизира цялата стая.
Имат етикет с посочения цвят Peace

Смайл...кафето ще го тествам следобед,че по навик направих от новата Бразилия Blush

# 733
  • до най-прекрасния мъж
Кафето в кафявата опаковка е хубаво.  В офиса пием такова,  като го правим в шварц машина. Взела съм и за еспресомашината вкъщи,  но не съм го тествала,  че допиваме синята Лаваца.

# 734
  • Пловдив
Червената прахосмукачка показана по-горе я имам от 10.2014г. Работи много добре, без воден филтър е. От тогава не са я пускали.

Общи условия

Активация на акаунт