Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 703
  • 820
  •   1
Отговори
# 705
Доколкото виждам от постнатата снимка, тя е от 2011та  Mr. Green Така че Тете, затова не си виждала!

# 706
Ами аз отдавна се оглеждам за резервна прахосмукачка, че нашата е с воден филтър и голямо гъзурчене пада да я обслужа, че и малкия си игра с нея преди две години и се е поочупила, та ако бяха пускали нещо бюджетно в нашия магазин, със сигурност щях да го отразя..

# 707
  • Асеновград
Преди около година или година и половина пускаха същата. Ако не ме лъже паметта беше 111лв. или нещо подобно.Бяха големи кутии струпани на купчина .

# 708
  • София
Аз пък не ги харесах промоционалните шоколади. Не са моя вкус. Ядките в тях са супер, но шоколадът .. newsm12
На редовна цена пък съвсем не бих ги купила.

# 709
  • Пловдив
Как ми се иска и на мен да не ми харесваха... Mr. Green
Според мен са чудесни, доколкото може да е такъв продукт на хранителната промишленост.  Peace

# 710
И аз търся прахосмукачка точно като показаната. Хайде Лидл скоро да я пускат пак.
Самсунг ползвам, вярно че доста време, ама хич не съм доволна. Мъжът ми хиляда пъти я поправя, то не беше кабелът, едното копче, другото копче и т.н.  ooooh!
Иначе оглеждах по другите магазини, но много скъпи, не ми се дават хич толкова много пари. Около 100 лв. бива.  Grinning

Оставих си чопъра с касовата, стискайте палци да ми го поправят без пари.  Grinning
Направих голям пазар, както винаги. Взех едни май нови шоколадови ролца с фъстъчен крем, супер са, опитайте ги, препоръчвам.  Peace Не съм чела етикета им обаче, да не кажете сега колко са нездравословни.  Crazy Сега са намалени.

# 711
Дали им е хубаво безкофеиновото кафе?
И аз това исках да питам
Иначе това ли хвалите
Скрит текст:
Понеже аз много харесвам това долу
Скрит текст:

# 712
  • София
Първото е страхотно, плътно и силно на вкус.
И аз отнесох таблетки за ВС Mr. Green, кутия магнезий, добре че ги споменахте.

# 713
гледах витамините и добавките, концентрациите им ми се сториха нищожни

# 714
Значиииии много сте лоши в тази тема!!! То бива хвалене на шоколадите, бива , но вашето е прекалено! Минах само за една шоколадова роза и си тръгнах с....5 шАколЯда и 2 рози. Единият го преполовихме по пътя още  Laughing
Сега пък кафето хвалите, пак ли да се връщам??? ooooh!

# 715
Чакай, утре сабалям ще го тествам...кайвето и ще докладвам бива ли или не бива Peace

Шоколадите не ме блазнят, но виж зюмбюлите се скъсаха да цъфтят...красота. Ама свършиха, в събота забрах последните две луковици Mr. Green

Лалеее ли сиии, зюмбюл ли сиии...нанана...нааа...

# 716
Момичета ,  нали размер 80/86 от бебешките дрешки отговоря на 12-18 мес ?  Blush

# 717
Дали им е хубаво безкофеиновото кафе?
И аз това исках да питам

Купих една опаковка за проба, утре ще пиша

# 718
Развали ми се прахосмукачката. Досега не съм се заглеждала какво се предлага в Лидл, нито кога са пускали. В момента да се намира нещо? Или да тръгвам по Техномаркет и Технополис? От София съм.
Има промоця на Шел и Филипс в момента, ако искаш погледни
.............
Така се радвам, че днес отново открих гъби кладница в ЛИДЛ, от месеци нямаше Grinning

# 719
  • Пловдив
[Иначе това ли хвалите
Скрит текст:
Понеже аз много харесвам това долу
Скрит текст:
В къщи  одобряваме  2-рото,пием кафето без захар и първото  е леко горчиво за нашият вкус.
 kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт