Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 995
  • 820
  •   1
Отговори
# 60
Миналият път взех, към 30 лв. беше, доволна съм.  Има и сума ти накрайници.

# 61
Благодаря, цената не запомних, но ми се върти нещо от сорта на 20 лева.

# 62
Спомням си, че тогава имаше доста положителни коментари , аз се повлиях от тях.

# 63
Как разбрахте че е животинска след като никъде не пише?  Rolling Eyes

Не съм гледала съдържанието, но така както го описваш - това в кофичката не е ли заквасена сметана. Тя е с животински произход. Обикновено в картонените кутийки е на растителна основа - и сладкарската, и тази за готвене.

А да попитам - някой знае ли защо толкова много вдигнаха цените на всичките пресни салати? Имам предвид Копфсалата, айсберг, рукола и другите смесени зеленийки в тарелки...  Rolling Eyes Завишението е почти на 100%, доста неприемливо.

# 64
Аз да похваля сладкото от смокини. Мисля да се запася с няколко бурканчета
Може ли повече за това сладко? На парченца ли е, смляно ли е? Докога е на промоция, грамаж, цена?  Blush

# 65
  • Бургас
Аз да похваля сладкото от смокини. Мисля да се запася с няколко бурканчета
Може ли повече за това сладко? На парченца ли е, смляно ли е? Докога е на промоция, грамаж, цена?  Blush
Ето го
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54513
На парченца е вътре, но не са много големи. И като състав е добре - няма химия и консерванти

# 66
  • София
Пижамки и дънки дано останат до петък. За кокосовото масло някой разбра ли дали е студено пресовано или не?
Някой спомена ,че ще има био седмица. Кога, знаете ли?

# 67
  • София
Благодаря, цената не запомних, но ми се върти нещо от сорта на 20 лева.

15-на лева е, което ми намирисва на четка с батерии, а не зареждаща се. Ще я помисля и аз.

Био седмицата е от 6-ти.

# 68
  • софия
В петък крушите ще бъдат 2.22 лв./кг. И твърди, и поомекнали са чудни. Като омекнат стават сочни и сладки като мед. С френските сирена е мания.

# 69
Не знам каква е четката, не се загледах.
Крушите са много хубави, определено ще се възползвам от намалението.

# 70
  • Бургас
Утро, имаше преди в кофички като заквасената, но течна.Вече я няма, аз също съм я търсила. В картонените кутийки е млечна сметана, но е стабилизирана. Разбива се малко по-добре от нестабилизираната, но е далеч от растителните сметани като консистенция. Растителните се водят сладкарски или готварски кремове, не би трябвало да се водят сметани. Иначе от тази на Лидл винаги имам, два пъти съм изтървала момента при разбиването и съм получавала масло Crazy
Не съм съгласна, че в картонени кутии винаги е растителна сметана. Дори скъпите млечни сметани в Метро са в картонени кутии.
Брадата, направи си макарони Peace Аз съм опитвала от лидълските, една приятелка ме почерпи и исках да видя има ли разлика с домашните. Не ми харесаха, много на изкуствено ми биеха. За 10лв. ще си направиш около 30-40 макарона Sunglasses
Да споделя за детските рокли от миналата седмица, само дето се гласих толкова много. Бяха доста уголемени и определено не бяха за слаби деца. Добре, че отидох с дъщеря ми, за да преценим на място, че нито размерите ѝ пасват, нито кройките. Все пак ѝ взех черното сако. 134/140 ѝ заспа, а обикновено вече купувам 146/152 Rolling Eyes

# 71
Как разбрахте че е животинска след като никъде не пише?  Rolling Eyes

Не съм гледала съдържанието, но така както го описваш - това в кофичката не е ли заквасена сметана. Тя е с животински произход. Обикновено в картонените кутийки е на растителна основа - и сладкарската, и тази за готвене.
Съставът на червената кутийка е: сметана, карагенан. Предполагам, че и на синята е такъв.

# 72
В петък крушите ще бъдат 2.22 лв./кг. И твърди, и поомекнали са чудни. Като омекнат стават сочни и сладки като мед. С френските сирена е мания.

В КЛ в момента са на 1,99.

# 73
  • софия

В КЛ в момента са на 1,99.
Хич не ми е удобен, но с крушите и бисквитките ще ме карате да ходя до там. До кога са с тази цена, знаеш ли?

# 74
Утро,
Скрит текст:
имаше преди в кофички като заквасената, но течна.Вече я няма, аз също съм я търсила. В картонените кутийки е млечна сметана, но е стабилизирана. Разбива се малко по-добре от нестабилизираната, но е далеч от растителните сметани като консистенция. Растителните се водят сладкарски или готварски кремове, не би трябвало да се водят сметани. Иначе от тази на Лидл винаги имам, два пъти съм изтървала момента при разбиването и съм получавала масло Crazy
Не съм съгласна, че в картонени кутии винаги е растителна сметана. Дори скъпите млечни сметани в Метро са в картонени кутии.

Възможно е, казах го наизуст.  Embarassed
Не съм гледала съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт