Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 998
  • 820
  •   1
Отговори
# 75
В петък крушите ще бъдат 2.22 лв./кг. И твърди, и поомекнали са чудни. Като омекнат стават сочни и сладки като мед. С френските сирена е мания.

В КЛ в момента са на 1,99.
Хич не ми е удобен, но с крушите и бисквитките ще ме карате да ходя до там. До кога са с тази цена, знаеш ли?

До края на седмицата.

# 76
Момичета,купичките от крем-брюлето,стават ли да се прави в тях крем-карамел?Т.е.огнеопорни ли са,или само за кремчета тип пудинг сте ги ползвали?
Изобщо не изглеждат огнеупорни. При това са плитички , не влизат една в друга. Но аз си ги ползвам. Все пак е стъкло . Ползвам ги и за мелби , и разни други аранжирани преястия.
Много ти благодаря!  bouquet

# 77
Като стана въпрос за сметана- може ли снимка на тази, която ще е най- подходяща за сьомгова пъстърва /сиреч за сьомга/. Преди бях направила с една сметана и детето си облиза пръстите , но иначе риба зор яде, и не мога да се сетя коя бях взела...
По тази рецепта
Има ли тема за Билла във форума
Скрит текст:
някой да е успял да си вземе тиган с капак с точките- колкото пъти ходих, тиган с капак нямаше, а служителката даже ми каза,че изобщо не е имало Crossing Arms

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 11:23 от Nil desperandum!

# 78
Аз да похваля сладкото от смокини. Мисля да се запася с няколко бурканчета
Може ли повече за това сладко? На парченца ли е, смляно ли е? Докога е на промоция, грамаж, цена?  Blush
Ето го
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54513
На парченца е вътре, но не са много големи. И като състав е добре - няма химия и консерванти
Благодаря ти, ще го пробвам и преценя дали да взема още  Hug. Обожавам сладко от смокини...

# 79
Има ли тема за Билла във форума
Скрит текст:
някой да е успял да си вземе тиган с капак с точките- колкото пъти ходих, тиган с капак нямаше, а служителката даже ми каза,че изобщо не е имало Crossing Arms
Да има : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=884446;topicrefid=4

# 80
 Здравейте.
 Извинете, че така нахлувам  Laughing Бих искала да попитам относно мини чопърите...
 Този е 260W

и този
 500W.
 Очевидно е, че вторият е по-мощен. Кой да избера? Купата на първия дали е стъклена и стигат ли тези 260W?

Благодаря и хубав ден  Hug

# 81
  • Бургас
Нил, за сьомга или за сьомгова пъстърва, защото за мен са много различни като вкус и плътност двете?
За пъстървата тази коментираната в червената кутийка ще е добре, но за сьомга бих препоръчала нискомаслената сметана на Президент, мисля 18% беше. Според мен сьомгата ще е тежка с 30% сметана.
На мен лидълската сметана за сладкарски цели ми е идеална, но за готварски ми идва тежка. Ако правя паста със сметана, винаги я олекотявам с прясно мляко, бяло вино или заквасена сметана. Но за пъстървата мисля, че ще е ок.

# 82
  • София
Аз съм много доволна от течната сметана в малката червена опаковка. Определено е животинска, защото при един от неудачните ми опити за разбиване я направих на масло. Чисто, хубаво краве масло. Simple Smile
Но на четвъртия опит й хванах цаката за разбиване. Както ме посъветваха тук, във форума, трябва да е стояла в хладилник преди това. Simple Smile

# 83

Nellie Nedkova-Demireva,имах първия чопър и при мен се справяше само с лук,с орехи едва,едва.Купата му е пластмасова.Накрая съвсем спря да върти ножа,аз бих си взела втория.

# 84
И аз сметана само от червените кутийки взимам и от заквасената, защото са животински. Останалите, разни растителни...то това не е сметана.
Мисля да пробвам бекона, който е на промоция от петък.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 12:33 от Lemy

# 85
Аз имам чопър от Лидл, с пластмасова купа - прилича на първият, но довечера ще погледна ватовете за всеки случай. струваше около 20 лева. Кълца орехови ядки и сурови бадеми на прах, тоест на брашно. Отделно лукче, морковче, чушка...само с лед не съм го ползвала дали ще издържи, но аз ледени напитки не пия.

Наскоро пускаха пак чопър, но със стъклена купа и струваше 30 лева. Не съм му заглеждала ватовете...

ПС....втората картинка е на чопър със стъклена купа. Има и снежинка показана - указва, че става и за лед.

# 86
  • София

Nellie Nedkova-Demireva,имах първия чопър и при мен се справяше само с лук,с орехи едва,едва.Купата му е пластмасова.Накрая съвсем спря да върти ножа,аз бих си взела втория.
И аз смятам, че по -мощният ще се справя по -бързо и с повече продукти. И двата изглежда да са с пластмасови купи. А имат ли копче за регулиране на мощността?

Относно бекона- този от промоцията в петък е Пикок и другият - големите парчета също са на Пикок - не би ли трябвало да е един и същи бекона? newsm78

# 87
 Благодаря, момичета.
 Вторият е със стъклена купа  Hug

# 88
И аз съм взимала чопър. Беше 19.99 или нещо такова. Над 19 и под 20  Laughing Чудна работа върши. Лук съм кълцала с него, магданоз, песто съм правила. Верен другар ми е  Mr. Green

# 89
Бекон вземам само от големите парчета ок.700 гр. които са. Този малкия не ми вдъхва доверие. Не съм му гледала състава де, но не вярвам да е същият като големите парчета. Peace
Да предупредя - големите парчета няма да се харесат на болшинството списващи, защото си е бая мазничък, даже е по-скоро като шарена сланинка Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт