Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 959
  • 820
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте.
 Извинете, че така нахлувам  Laughing Бих искала да попитам относно мини чопърите...
 Този е 260W

и този
 500W.
 Очевидно е, че вторият е по-мощен. Кой да избера? Купата на първия дали е стъклена и стигат ли тези 260W?

Благодаря и хубав ден  Hug

Имам първият. Много ми е удобен и го ползвам често.
Има и един ръчен, който предпочитам, когато трябва да нарежа нещо малко- лук, ядки.

# 121
  • София
Да оставите от детските дрехи, ей!

# 122
  • Beyond the stars
Задълбочила съм се в новия каталог - някой с отзиви за четките за зъби http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54827 ?
Мисля, че друг вид пускаха преди Коледа.

# 123
Задълбочила съм се в новия каталог - някой с отзиви за четките за зъби http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54827 ?
Няколко страници назад чете ли?
На мен не ми хареса сладкото от смокини - то е като конфитюр Rolling Eyes

# 124
Четките са с батерия...имайте го предвид. Цената е изгодна иначе.

# 125
Ние през лятото взехме такива четки за зъби и сме ги ползвали не повече от месец. Моята нощно време полудяваше и се включваше сама, другата пък много бързо "ядеше" батериите  Tired

# 126
  • Beyond the stars
Няколко страници назад чете ли?
На мен не ми хареса сладкото от смокини - то е като конфитюр Rolling Eyes

Blush Blush признавам си, че не. Този път изпуснах края от предната тема, пък вие нямате настигне.
Извинявам се  Hug И се връщам да чета.

# 127
Да, и моята преди да се развали много бързо "ядеше" батериите. На 2-3 дни ги сменях.

# 128
Имам две четки от Лидл
Едната от по-евтините много бъзо замина в коша
Но другата, със зарядно, е много хубава

# 129
Ще имам предвид мненията ви за ел. четки.
Хареса ми червеният сутиен от новата брошура, някои био продукти, пудовка, дъмбела и козметичните четки. Crazy

# 130
Да,аз мразя да зареждам батерии...не мога да им насмогна. Голямо перо са ми. Покрай играчките на детето съм ги намразила...Затова уточних за четките...да обърнете внимание Peace

# 131
Четка имаме от ДМ-а (30 лв на промоция с 4 накрайнка), ползвам ги с накрайници Oral-B от Амазона - за същата цена като нацеля промоция.
Имаме 1 четка, всеки си ползва накрайника - сменяме ги на 3 месеца.

1вата четка позлвахме 3 години и толкова й беше живота на батерията явно... Сега имаме същата - чудно се справя Simple Smile

Сравнявала съм с Oral-B четка.. не виждам разлика.

Ел. четка на батерии - бях взела на дребната с миньон за 2 лири - за 3 дни изхабява батериите... Не бих взела за ежедневна употреба, освен ако не е електрическа със зарядно.

# 132
  • Сливен
На ДМ четките с батерии или със зарядно са?

# 133
На ДМ четките с батерии или със зарядно са?
Нашата е със зарядно. Има няколко модела.

Има и детски варианти мисля на батерии.

# 134
Здравейте.
 Извинете, че така нахлувам  Laughing Бих искала да попитам относно мини чопърите...
 Този е 260W

и този
 500W.
 Очевидно е, че вторият е по-мощен. Кой да избера? Купата на първия дали е стъклена и стигат ли тези 260W?

Благодаря и хубав ден  Hug
Сигурно съм закъсняла, но ВТОРИЯТ! избери.

Общи условия

Активация на акаунт