Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 860
  • 820
  •   1
Отговори
# 300
Да, да, аз съм наясно. Тета знае  Mr. Green

Вярвам в това (офтопик)
Скрит текст:

# 301
Добра илюстрация на нещата Peace

Нашето зюмбюлче скоро ще цъфне Heart Eyes Малкият е във възторг...
Днес ще взема още две,ако са останали...

# 302
До вас пици стигнаха ли? При нас нито пици, ни следа от биволското мляко...и това на обяд...

# 303
Замразени ли...аз взех две, че детето яде само от тази с прошудо. На половин цена са, мушнах ги във фризера Laughing

# 304
Здравейте!
В Русе Биволско мляко имаше доволно. Пижамите не ми харесаха много. Нямаше в зелено нито една вчера. Блузките също не ми допаднаха.
Другата седмица съм за Био спагети, много са хубави. Био доматен сос също ще взема.
И заради вас ще купувам шоколади Simple Smile
Кухненска хартия отдавна спрях да вземам от Лидъл. Като се намокри лесно се къса. За храни, ако се ползва полепва-за отцеждане на пържено например не става.

# 305
Кухненската хартия голям размер с овцата е много хубава. Не се къса така лесно.

# 306
Ох, забравих за пиците, дано са остснали за утре.
За другата сдмица съм харесала шевната машина.

# 307
  • София
Отзиви за уреда за сплитане на коса?

# 308
  • София
Отзиви за уреда за сплитане на коса?
Според дъщерята/фризьорка/ пресуква косата, не прави истински плитки. Нещо като 2та конеца на мартеничките. Поне подобни е виждала при колежки.
За нея не върши работа за клиентите.
Но за в къщи може и да става.
Ако не ти хареса до 30 дни може да го върнеш с касовата бележка и опаковката.

# 309
И аз го загледах този уред заради малката - с дълга коса е, а на мен са ми много вързани пръстите и никакви прически не успявам да й направя.. Интересно ми е тези усукани кичури дали си стоят в този вид, като се вържат, и ако примерно й направя няколко, дали ще стои добре? Като с расти hahaha Също дали хваща по-дебели кичури, ако искам да й направя нещо като две плитки.. Много въпроси за някой, който е ползвал лично - дано има такива в темата Hug

# 310
  • shumen
Пици при нас имаше доста.Аз взех 2,че детето си ги хапва.

# 311
  • Пловдив
Някой може ли да даде отзиви за четките за зъби и тази за изправяне на коса?

# 312
  • София
Кухненската хартия голям размер с овцата е много хубава. Не се къса така лесно.
Така е. Не полепва по храната, не се къса и не се разкашква като се намокри.
Проблемът на голямата ролка е, че не винаги правят добре перфорацията. Имала съм случаи да започне перфорирана в началото и по средата дупчиците да изчезнат и точно защото хартията е здрава и не се къса лесно само с ръце, си я режех с ножица на салфетки.

# 313
Пролетните рулца един вид ли са? Направих днес два пакета с шунка и зеленчуци, отидоха в коша и ме отсвириха вкъщи. Много пикантни бяха, люти с зеле вътре..
Минах се и хартията черната за печене, един лист е само вътре #Crazy
Затова  пък си взех спортен екип клин и блузка, ще ги меря утре..

Не успях днес да си напазаря както искам, само сметката дето беше макс, какво правя незнам под 100лв. не минавам, а нищо няма да ядене..ММ се изнерви като ме видя да гледам сутиени, как съм можела от Лидл бельо да купя Embarassed гледала съм ги половин час,  скарахме се и той нали е нервак грабна един чифт гащи и на висок тон като се извика: "Ето гащи има за всички", умрях от срам, хората около нас .. мани представяте си ги нали....

# 314
  • Бургас
Ясмина  Joy Ама и твоят е един ...

Пролетните рулца са два вида. Аз взех с шунка и пилешко, същата отврат са, само дето не са люти. Опекох едното, едва го изядох, другото още кротува във фризера. Чакам някой, дето му имам зъб, да се появи и да му го сервирам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт