Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 848
  • 820
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря!  bouquet
днес си ми изключително полезна  Hug
/хората отидоха в препоръчания от теб ресторант/

# 286
Моля  Hug Пиши дали им е харесало  Simple Smile

# 287
Спам: Видях темата за ресторанта, препоръчвам и аз, ще са доволни.

По темата: Взех от бонбоните, не ми допадат. Peace

# 288
Е, къде е темата за ресторанта, брех?
И да не е спам- тази вечер видях много шиатсу за врат, за гръб, ако някой все още си търси

# 289
И при мен колана не действа, уви...същия е

# 290
Ластични дънки на есмара да пускали скоро? И на каква цена?

# 291
Нареждам се за още мнения за колана за отслабване. Казвате, че не действа, но как го ползвахте, всеки ден ли? Преди години с един такъв подобен(дори мисля китайски беше) като помощно средство всеки ден по 15 мин. даде много добри резултати.

# 292
  • shumen
На мен ми бяха дали да го пробвам,но не действаше.

# 293
Много се чудя на четката за изправяне от понеделник, дали става за сушене на мокра коса, и изправяне едновременно? Май не е много мощна, 50 вата...

# 294
  • София
И ние си купихме преди две години колана от Гърция с голям мерак, но го ползвахме от дъжд на вятър. Естествено без ефект, така си и стои сега. Трябва си постоянство и мисля, че би имало полза. Доста силно вибрира шкембето от него.  Mr. Green

# 295
Нареждам се за още мнения за колана за отслабване. Казвате, че не действа, но как го ползвахте, всеки ден ли? Преди години с един такъв подобен(дори мисля китайски беше) като помощно средство всеки ден по 15 мин. даде много добри резултати.

Аз седмица го ползвам и съм много доволна. Даже мисля днес да мина да си взема още 1-2, ако се случи нещо с този. Ползвам го по време на тренировка. После тече вода от него, но ефектът е видим. Казват, а и вярвам в това, че човек като се хидратира нормално, ефектът си отива, но дали защото го ползвам всеки ден, при мен си е видим все още. Пия по 3 л. вода на ден, така че не съм дехидратирана със сигурност Peace

# 296
Говориш за друг колан  Peace Твоят е неопренов, онзи е електрически, вибриращ.

# 297
Да, мислих, че говорите за колана от изминалата спортна седмица. Аз от неопреновия съм доволна. Сега виждам, че пак ще има спортни артикули. За този колан нищо не мога да кажа, но аз на чудотворни уреди не вярвам.

# 298
Щото няма такива..чудотворни. Истината е в храната Peace

# 299
  • Сливен
И в спорта

Общи условия

Активация на акаунт